- 20 Ağustos 2021
- 169
- 88
- 48
- Konu Sahibi hayatckozor
Sürekli içim ağrıyor. Günlerim verimsiz geçiyor. Huzursuzum dışarıya çıkasım gelmiyor, ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşe girmek sizi iyi hissettirebilir. Mecburen sosyalleşmek zorunda olursunuz, karamsar şeyler düşünmeye vaktiniz kalmaz.Sürekli içim ağrıyor. Günlerim verimsiz geçiyor. Huzursuzum dışarıya çıkasım gelmiyor, ne yapmalıyım
İşe girecek kadar enerjim olduğunu sanmıyorumİşe girmek sizi iyi hissettirebilir. Mecburen sosyalleşmek zorunda olursunuz, karamsar şeyler düşünmeye vaktiniz kalmaz.
hiçbir şarkı sarmıyor film dizi izlemek işkence gibi yeni bir kitap alıp okumaya halim yok ülke gündemi ilgimi çekmiyor ibadetlerin tadı yok sanki öyle garip bir dönem içimde bir ağrı var yüreğim daralıyor bilmiyorum tarif edemedim..Iki cümleden nasil yardimci olabiliriz anlayamadim, icim agriyor derken?
Biraz daha anlasilir ve detayli yazmaniz gerek ki yardimci olsunlar.
Bir şey de yaşamadım ama ben de nedenini bilmiyorum eski yılları özlüyorum sanırımYakın zamanda bir şey mi yaşadınız ki? Neden?
eskiden cok mutluydum nerden baslayayım ki anlatmayaEski gunler derken? Ne degisti de gecmise ozlem basladi
Sana seni seven biri iyi gelecek. Bak o zaman zımba gibi olursun:))Sürekli içim ağrıyor. Günlerim verimsiz geçiyor. Huzursuzum dışarıya çıkasım gelmiyor, ne yapmalıyım
Boşluktan. Hayatta bir amacınızın olmamasından. Her gününüzü aynı geçirip, ertesi gününüzün de aynı olacağını biliyor olmanız yaşama şevkinizi kırıyor.hiçbir şarkı sarmıyor film dizi izlemek işkence gibi yeni bir kitap alıp okumaya halim yok ülke gündemi ilgimi çekmiyor ibadetlerin tadı yok sanki öyle garip bir dönem içimde bir ağrı var yüreğim daralıyor bilmiyorum tarif edemedim..
evet katılıyorum kesinlikle, bir de bu melankoliyi sanırım isteyerek yaşıyoruz insan bu üzüntüden haz duyar mı yani aptal insanların işi. O yüzden mutlu olmaya bakmalıyız mutluluk kalıcı olmasa da en azından olumlu düşünmeliyiz. Havalar da sıcak oldugu icin soguk kahve güzel oluyorAnlamlandıramadığı şekilde melankoli hayatının bir parçası olan ve sürekli gönül yorgunluğu çeken birisi olarak çoğu zaman sizinle aynı duyguları yaşıyorum. Benimki hakikaten geçmiyor, dönem dönem azalıyor veya artıyor. Artık kabullendim bu hissi ama bazı şeylerin iyi geldiğini de söyleyebilirim. Mesela güne kahve içerek başlamak az da olsa mutluluk veriyor, içtiğim şey bir kupa kahve değil mutluluk ve hayat enerjisi oluyor adeta. Naçizane bunu tavsiye ederim. Bir de güneşli günler huzur veriyor, yürüyüş yapmak da bu hissi azaltabilir.
Değilim maalesef ama bu durumu kabullendim değiştirmek için çabalıyorumŞu an bulunmaktan mutlu oldugunuz durumda mısınız? İş ev maddi durum özel hayat vs
Tanıyı ben de aldım maalesef.. zor günlerdiBu tür durumlarda canınızın yapmak istemediği şeyleri yapacaksınız.
Mesela dışarı çıkıp bir yürüyüş yapın. Sevdiğiniz biriyle bir kahve için. Kitap okuyun ders çalışın işe girin. Canım istemiyor diyorsanız özellikle yapın. Çok zor günlerdi ben de yaşadım hatta depresyon tanısı da almıştım. Şu an gerçekten sıkıntılı bir süreç içindeyim ama yine de o zaman ki gibi kötü hissetmiyorum.