arkadaslar bir soum olacak, her ne zaman google den bir kelime aratsam
en üst tarafta su kadar sonuc bilgsayarinizda saklanir diye bir link cikyior bunu gizleyebiliyorum veya acip neler oldugunu bakabiliyorum, ve genelde bu kk da yazdiklarim cikiyor, bunu nasil silebilirim? Yani ben googleden birsey arattigimda öyle bir linki görmek istemiyorum, bilgisi olan varmi?
Googel'dan arama yaptıktan sonra ''geçmiş aramaları sil''vardır oradan silebilirsin..
eğer Explorer son sürümü yükü ise arama yaparkan listelenir bütün kelimler hemen silme çarpı işareti varısr en sağda ordanda silebilirsin..
Bunların hiç birini yapamadın varsayarsak Explorer geçmişinin hepsini silersende pc ye kayıtlı olan internet geçmişlerinin hepsi silinecektir yerimseniben
Evet canım bende Mozilla kullanıyorum ve her defasında Geçmiş seçeneğinden tüm geçmişteki sayfalarımı siliyorum..Haftada bir bunu yapıyorum çünkü fazlaca nette takıldığım için baya bilgissayarımı yoruyor,en azından azıcıkta olsa rahatlıyor yazık bilgisayarımsositososito
haklisin ama mesela denetim masasinda ayarlar var, gecmisi temizle sakli tut diye ayarlar yapilabiliyor ordan bile yaptim ayarlari yinede oluyor her defasinda silmekmi gerek yani.... offff
arkadaslar bir soum olacak, her ne zaman google den bir kelime aratsam en üst tarafta su kadar sonuc bilgsayarinizda saklanir diye bir link cikyior bunu gizleyebiliyorum veya acip neler oldugunu bakabiliyorum, ve genelde bu kk da yazdiklarim cikiyor, bunu nasil silebilirim? Yani ben googleden birsey arattigimda öyle bir linki görmek istemiyorum, bilgisi olan varmi?
valla yazdıklarını bi kere daha okudum. normalde böyle bi link çıkmıyo bende. google tool kullanmıyorum, onunla ilgili bişey olabilir, onu kaldırsan kurtulabilirsin bence..veya sorunu tam anlatmak için ekran görüntüsü çekip yollasan?
valla yazdıklarını bi kere daha okudum. normalde böyle bi link çıkmıyo bende. google tool kullanmıyorum, onunla ilgili bişey olabilir, onu kaldırsan kurtulabilirsin bence..veya sorunu tam anlatmak için ekran görüntüsü çekip yollasan?