Google hesabı

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Merhaba arkadaşlar birkaç günden beri benim googleda arama yapmadığım halde garip garip arama kelimeleri çıkıyor bir başkası hesabıma girmiş olabilir mi

KK da bir forumda lucifer dizisinden bahsettik,
ben izlemiyorum bu diziyi zaten, olayini da bilmiyorum,
ama geyik muhabbet icin bir kac yorum yazdim luciferli.

hop ertesi gun tum youtube onerilerim lucifer videolari oldu.

sadece google arama olarak dusunmeyin yani, her yerden izleniyorsunuz, KK dahil.

Merhaba arkadaşlar birkaç günden beri benim googleda arama yapmadığım halde garip garip arama kelimeleri çıkıyor bir başkası hesabıma girmiş olabilir mi
arama geçmişini sıfırladığınızda hemen hemen 8-10 tane asla silinmeyen aramalar çıkar
atıyorum döviz fiyatları, gazeteler, hava durumu, vs. vs.
bunlar başkasının yaptığı aramalar değil google'ın koyduğu silinmeyen aramalar oluyor.
hesabınız başka cihazda açık bile olsa siz onun arama geçmişini kendi telefonunuzdan göremezsiniz.
kendi telefonunuzda sadece kendi arama geçmişiniz gözükür.

bunun dışında, eğer şüpheleniyorsanız Google uygulamasına girip
profil resminiz > Google hesabınızı yönetin > Güvenlik > Son güvenlik etkinliği
üzerinden hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz

Yine aynı yerden 2 adımlı doğrulama ve güvenlik kodunu aktive edip, kurtarma telefonuna kendi numaranızı girdikten sonra hesabınızın şifresini bilseler dahi başka cihazlarda oturum açılmasını engelleyebilirsiniz.

arama geçmişini sıfırladığınızda hemen hemen 8-10 tane asla silinmeyen aramalar çıkar
atıyorum döviz fiyatları, gazeteler, hava durumu, vs. vs.
bunlar başkasının yaptığı aramalar değil google'ın koyduğu silinmeyen aramalar oluyor.
hesabınız başka cihazda açık bile olsa siz onun arama geçmişini kendi telefonunuzdan göremezsiniz.
kendi telefonunuzda sadece kendi arama geçmişiniz gözükür.

bunun dışında, eğer şüpheleniyorsanız Google uygulamasına girip
profil resminiz > Google hesabınızı yönetin > Güvenlik > son güvenlik etkinliği
üzerinden hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz
Şifremi değiştirdim ama işin garip tarafı hiç girmediğim yerlerin bildirim hesabı geliyordu

Back
X