- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Merhaba arkadaşlar birkaç günden beri benim googleda arama yapmadığım halde garip garip arama kelimeleri çıkıyor bir başkası hesabıma girmiş olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece kendi telimde açıkevet başkasının telefonunda açıksa olur
Tamam teşekkür ederimHesap şifrenizi değiştirin yeniden açın![]()
Teşekkür ederimBaşkasında açık olunca öyle oluyor. Şifrenizi değiştirip yeniden giriş yapın
Bilgisayarda açıksa ordaki aramalardırMerhaba arkadaşlar birkaç günden beri benim googleda arama yapmadığım halde garip garip arama kelimeleri çıkıyor bir başkası hesabıma girmiş olabilir mi
Tamircide bilgisayarımBilgisayarda açıksa ordaki aramalardır
arama geçmişini sıfırladığınızda hemen hemen 8-10 tane asla silinmeyen aramalar çıkarMerhaba arkadaşlar birkaç günden beri benim googleda arama yapmadığım halde garip garip arama kelimeleri çıkıyor bir başkası hesabıma girmiş olabilir mi
Şifremi değiştirdim ama işin garip tarafı hiç girmediğim yerlerin bildirim hesabı geliyorduarama geçmişini sıfırladığınızda hemen hemen 8-10 tane asla silinmeyen aramalar çıkar
atıyorum döviz fiyatları, gazeteler, hava durumu, vs. vs.
bunlar başkasının yaptığı aramalar değil google'ın koyduğu silinmeyen aramalar oluyor.
hesabınız başka cihazda açık bile olsa siz onun arama geçmişini kendi telefonunuzdan göremezsiniz.
kendi telefonunuzda sadece kendi arama geçmişiniz gözükür.
bunun dışında, eğer şüpheleniyorsanız Google uygulamasına girip
profil resminiz > Google hesabınızı yönetin > Güvenlik > son güvenlik etkinliği
üzerinden hesabınızın hangi cihazlarda açık olduğunu görebilirsiniz