Seninde hayatın talihsiz serüvenlerdeki gibi değildir.ay ne güzelmiş bana hep kötü yorumlar çıkıyor
Çünküüü
Çıkmıyor.

İyi yazsa ne, kötü yazsa ne..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde hayatın talihsiz serüvenlerdeki gibi değildir.ay ne güzelmiş bana hep kötü yorumlar çıkıyor
Seninde hayatın talihsiz serüvenlerdeki gibi değildir.
Çünküüü
Çıkmıyor.![]()
İyi yazsa ne, kötü yazsa ne..
Ben bir kere tarot baktırmıştım kadın demiştiki ayakları hasta yaşlı bir kadın var. O ölecek. Annemi arayıp babanem nasıl iyi mi? Bak ona iyi davran ölecekmiş dedim. Annem saçmalama be ne ölmesi zevzek deyip kapattı. Kadın 8 yıl oldu ölmedi. Denk gelseydi belki bende tarotçunun müdavimi olurdum o ayrıahah doğru valla unutuyorum zaten ama ölüm hastalık vs çıkmıştı sinirim bozulmuştu yani
Ben bir kere tarot baktırmıştım kadın demiştiki ayakları hasta yaşlı bir kadın var. O ölecek. Annemi arayıp babanem nasıl iyi mi? Bak ona iyi davran ölecekmiş dedim. Annem saçmalama be ne ölmesi zevzek deyip kapattı. Kadın 8 yıl oldu ölmedi. Denk gelseydi belki bende tarotçunun müdavimi olurdum o ayrı
Psikoloji okumaktan çok hoşlanıyorum ondan. Senin durumun biraz daha farklı. Kendin söylemişsin yarım kaldı diye. İnsan beyni tamamlanmamış durumları hiç sevmez. Çünkü onu nereye yerleştireceğini bilemez. Normalde hatıralar işlenir, kaldırılır. Hard diske bilgisayardan dizi kopyalayıp çekmeceye koymak gibi düşün. Dizi yarımsa daha kopyalayıp kaldıramazsın değil mi? Beyinde öyle. Yarım kalan hisler, stres ve üzüntüyle birleşince arka planda kalır. Bu yüzden ısıtıp ısıtıp sana gösterir rüya olarak. Mesela yeni sevgilinle dondurma yedin, eski sevgilinlede yemiştin bak aha burda diye düşünür beynin. Bilincin açık ve uyanıkken bilmezsin ama uyuyup beyin kontrolü kaybettiğinde, baaaam ne kadarda mutluyduk onunla değil mi rüyaları. Senin yapman gereken bitirmek. Onun bittiğini empoze edeceksin kendine. Bittiğine dair mektup yazıp ara sıra okuyabilirsin. Resmin varsa seromani usulü yakabilirsin, bir ortak arkadaşla konuşup seninle olmayacağına ikna edebilir. Daha az görmeye başlar, kısa zamanda biter.aa çok bilgisiniz gibi bu konuda. ben de aynı şeyi yaşıyorum lisedeki çok çok eski bi sevdiğimi alakasız zamanlarda görüyorum sevgilim varken de yokken de ve genelde hep mutlu oluyor bu rüyalar. yarım kalmışlığımız vardı bizim bi sevgili olmadık rüyamda da ya yine böyle flört dönemi ya da sevgili gibi görüyorum sizce sebebi nedir?
aynı kişi hatta adım attı geçen sene ama ben istemedim ona rağmen hala rüyamda görüyorum ve artık çok sıkıldım![]()
Psikoloji okumaktan çok hoşlanıyorum ondan. Senin durumun biraz daha farklı. Kendin söylemişsin yarım kaldı diye. İnsan beyni tamamlanmamış durumları hiç sevmez. Çünkü onu nereye yerleştireceğini bilemez. Normalde hatıralar işlenir, kaldırılır. Hard diske bilgisayardan dizi kopyalayıp çekmeceye koymak gibi düşün. Dizi yarımsa daha kopyalayıp kaldıramazsın değil mi? Beyinde öyle. Yarım kalan hisler, stres ve üzüntüyle birleşince arka planda kalır. Bu yüzden ısıtıp ısıtıp sana gösterir rüya olarak. Mesela yeni sevgilinle dondurma yedin, eski sevgilinlede yemiştin bak aha burda diye düşünür beynin. Bilincin açık ve uyanıkken bilmezsin ama uyuyup beyin kontrolü kaybettiğinde, baaaam ne kadarda mutluyduk onunla değil mi rüyaları. Senin yapman gereken bitirmek. Onun bittiğini empoze edeceksin kendine. Bittiğine dair mektup yazıp ara sıra okuyabilirsin. Resmin varsa seromani usulü yakabilirsin, bir ortak arkadaşla konuşup seninle olmayacağına ikna edebilir. Daha az görmeye başlar, kısa zamanda biter.
Harikasın canimPsikoloji okumaktan çok hoşlanıyorum ondan. Senin durumun biraz daha farklı. Kendin söylemişsin yarım kaldı diye. İnsan beyni tamamlanmamış durumları hiç sevmez. Çünkü onu nereye yerleştireceğini bilemez. Normalde hatıralar işlenir, kaldırılır. Hard diske bilgisayardan dizi kopyalayıp çekmeceye koymak gibi düşün. Dizi yarımsa daha kopyalayıp kaldıramazsın değil mi? Beyinde öyle. Yarım kalan hisler, stres ve üzüntüyle birleşince arka planda kalır. Bu yüzden ısıtıp ısıtıp sana gösterir rüya olarak. Mesela yeni sevgilinle dondurma yedin, eski sevgilinlede yemiştin bak aha burda diye düşünür beynin. Bilincin açık ve uyanıkken bilmezsin ama uyuyup beyin kontrolü kaybettiğinde, baaaam ne kadarda mutluyduk onunla değil mi rüyaları. Senin yapman gereken bitirmek. Onun bittiğini empoze edeceksin kendine. Bittiğine dair mektup yazıp ara sıra okuyabilirsin. Resmin varsa seromani usulü yakabilirsin, bir ortak arkadaşla konuşup seninle olmayacağına ikna edebilir. Daha az görmeye başlar, kısa zamanda biter.