- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
okulum,haftada 4 gün kursum var.Annem çalıştığı için ev işleride genelde bende.Çokta boş değilim ama işte böyle oluyor ve artık uyuduğum uykudan bile bir şey aNlamıyorumAcaba bilinçaltı ile alakalı mıdır? Tabi ki bilinçaltı ile alakalıdır, başka neyle alakalı olabilir?
Çok mu boşsunuz? Boş kaldığım zamanlarda ben de sürekli düşünür, kurgu yapar, kendi kendime hırslanırım sonra rüyama yansır. Uğraş bulun kendinize.
Evet benimde hormonlarım bozuldu son 1 senede.Doktorumda doktor olsn öğretmeniminde tek dediği şey stresi yönetmeyi biliceksij ama olmuyor ki ben takmasam gece görüyorum ve çok mutsuz uyanoyprumValla bende gün için de unuttum sanıyorum gece rüyam da görüyorum . Aynı sen yani takmıyorum sanıyorum ama asiri stresliymisim . Bu yüzden hormonlarım acayip yükselmiş zor çocuk sahibi olurmusum doktor öyle dedi . Üzme sıkma kendini salla dertleri . Benim gibi sağlığın da problem cikinca aklın başına gelmesin. Sev kendinien değerli sensin
O
okulum,haftada 4 gün kursum var.Annem çalıştığı için ev işleride genelde bende.Çokta boş değilim ama işte böyle oluyor ve artık uyuduğum uykudan bile bir şey aNlamıyorum
Ben de takmıyorum sanıyordum ama annem dedi ki bana olaylara bakış açın değişik senin dedi rüzgar esse fırtına olacak hissine kapiliyosun o anlık oldu geçti sanıyosun bilinç altına yer ediyo dedi . Belki senin de böyledirEvet benimde hormonlarım bozuldu son 1 senede.Doktorumda doktor olsn öğretmeniminde tek dediği şey stresi yönetmeyi biliceksij ama olmuyor ki ben takmasam gece görüyorum ve çok mutsuz uyanoyprum
Bende aynı dediğiniz gibiyim. İki çocuğum var öyle bir sorunum olmadı. Hormonlarınıza baktırdınız mı?Valla bende gün için de unuttum sanıyorum gece rüyam da görüyorum . Aynı sen yani takmıyorum sanıyorum ama asiri stresliymisim . Bu yüzden hormonlarım acayip yükselmiş zor çocuk sahibi olurmusum doktor öyle dedi . Üzme sıkma kendini salla dertleri . Benim gibi sağlığın da problem cikinca aklın başına gelmesin. Sev kendinien değerli sensin
Evet aynısıyım bende nasıl kurtulucaz bu euh halindenBen de takmıyorum sanıyordum ama annem dedi ki bana olaylara bakış açın değişik senin dedi rüzgar esse fırtına olacak hissine kapiliyosun o anlık oldu geçti sanıyosun bilinç altına yer ediyo dedi . Belki senin de böyledir
Evet canım baktirdin estradiol 389 cıktı fsh 10.58 cıktı.Bende aynı dediğiniz gibiyim. İki çocuğum var öyle bir sorunum olmadı. Hormonlarınıza baktırdınız mı?
Ben baktırmadım ama aynı benziyor söyledikleriniz bende böyleyim. Etkilenmedim sanıyorum ama etkileniyormuşumEvet canım baktirdin estradiol 389 cıktı fsh 10.58 cıktı.
Psikologa gidelim en iyisiBen baktırmadım ama aynı benziyor söyledikleriniz bende böyleyim. Etkilenmedim sanıyorum ama etkileniyormuşum
Benim gündemimde başka şeyler çıkınca bu gitti. Uzun zamandır olmuyor. Ama Psikolog düşünüyorum zaten bu aralar tükenmiş durumdayımPsikologa gidelim en iyisi
Ben geçen yıl yaşadığım büyük stres sonucu hormonlarımı inanılmaz bozdum diane 35 kullandim baya. Sonra stres bitti ama ben bitti saniyormusum bitmiyorBen baktırmadım ama aynı benziyor söyledikleriniz bende böyleyim. Etkilenmedim sanıyorum ama etkileniyormuşum
Stres bi insanin kendisine yapacagi en berbat sey.bizzat yasadim hicbir sey olmayan yuzumde inanir misiniz en az ayni anda 50 tane aktif sivilce ciktiBenim gündemimde başka şeyler çıkınca bu gitti. Uzun zamandır olmuyor. Ama Psikolog düşünüyorum zaten bu aralar tükenmiş durumdayım
O ilacı bende kullandım kist için. Ama fazla kafaya takmamak gerekiyorBen geçen yıl yaşadığım büyük stres sonucu hormonlarımı inanılmaz bozdum diane 35 kullandim baya. Sonra stres bitti ama ben bitti saniyormusum bitmiyor
Ben sagligimla alakali bir sorun yasamistim.Aslinda sonucu iyi olan bir seyi cozmek icin 3-4 ay ugrastim o ara baska seylerde uzerine eklenince hayatimin en kotu zamanlariydi diyebilirim tam o siralarda sivilceler cikmaya basladi derken hormonlarimi bi bozdum daha toparlayamiyorum:) ve uzuldugum kisim daha 20 yasindayimO ilacı bende kullandım kist için. Ama fazla kafaya takmamak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?