Göremedik :)

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Selam kızlar bugün cinsiyeti öğreniriz diye doktora gittik ama göstermedi :) doktor baya uğraştı ama yok herkes haliyle göstermiyosa kız diyor böyle bir efsane varmış yaşayan var mı?

Selam kızlar bugün cinsiyeti öğreniriz diye doktora gittik ama göstermedi :) doktor baya uğraştı ama yok herkes haliyle göstermiyosa kız diyor böyle bir efsane varmış yaşayan var mı?
Evet kızımda böyle olmuştu sürekli saklıyordu. Erkek bebek bekleyen arkadaşlarımın kollar bacaklar açıktı :) Haliyle bu düşünce bende de oluşmuştu :) Sağlıklı bir bebek olsun inşallah.

Evet kızımda böyle olmuştu sürekli saklıyordu. Erkek bebek bekleyen arkadaşlarımın kollar bacaklar açıktı :) Haliyle bu düşünce bende de oluşmuştu :) Sağlıklı bir bebek olsun inşallah.
İnşallahh ya çok istiyorum kızım olsun ama önce sağlıklı olsun 3hafta sonra görücez inşallah

bana da kız gibi geldi çünkü erkek bebeğin cinsel organını saklaması daha güç oluyor :)
kuzeniminkinde altından görmüştü bacaklarını kapamıştı ama asagıdan belliydi :))

bende yeni ogrendim sayilir kizim olacak insallah gostermiodu yada doktorlar kararsiz kaliyordu oglumda 12. haftada erkek demisti.

bende yeni ogrendim sayilir kizim olacak insallah gostermiodu yada doktorlar kararsiz kaliyordu oglumda 12. haftada erkek demisti.
O zaman göstermemesi şuan daha iyi desene çünkü şimdi erkek dicek ona şartlayacağım sonra kız dicek ona alış geç göstersin de tam göstersin :)

bizde 15. haftada ogrendik direk gosterdi kiz dedi doktor herkes banada direk gosterdiyse erkektir kiz hemen gostermez doktor yalnis demistir diyorlar hala

Arkadasimin erkekti.17 ye kadar ogrenemediler.

18+4 teyim hala öğrenemedim. Her gittiğimde bacak bacak üstüne görüyoruz. Göstermedi bir türlü ne olduğunu.

21.haftada detaylı ultrasonum var orada kesin çıkar dedi doktorum. Umarım bu sefer öğrenebiliriz.

Daha bugün öğrendim canım kesin kız dedi 16.haftayı bitiriyoruz bugün sizin kontrol ne zaman
Benm bugundu kontrol 16. Haftadaym goremedik tekrar, 1 ay sonra ayrintili ultrsyn var ama o zamana kadat beklesem mi 2 hafta sonra gitsem mi bilmiyorum

Benm bugundu kontrol 16. Haftadaym goremedik tekrar, 1 ay sonra ayrintili ultrsyn var ama o zamana kadat beklesem mi 2 hafta sonra gitsem mi bilmiyorum
Ya öyle çok zor ki beklemek inan seni çok iyi anlıyorum öğrenince birşey de değişmeyecek ama insan bebeğini severken oğlum kızım diye sevmek istiyor doktorun gel derse bence git tekrar baktır.
Benim bebiş uykucu sanırım sabah çikolata yiyip ultrasona girdim uyanmadı tekrar çikolata ye gel biraz da yürüyüş yap öyle gel dedi ancak o zaman uyandı da gördük :)

Genelde kız gostermiyor dogru ama karnınızın seklindende bir tahmin yurutebilirsiniz

Back
X