Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızımda böyle olmuştu sürekli saklıyordu. Erkek bebek bekleyen arkadaşlarımın kollar bacaklar açıktı :) Haliyle bu düşünce bende de oluşmuştu :) Sağlıklı bir bebek olsun inşallah.Selam kızlar bugün cinsiyeti öğreniriz diye doktora gittik ama göstermedi :) doktor baya uğraştı ama yok herkes haliyle göstermiyosa kız diyor böyle bir efsane varmış yaşayan var mı?
İnşallahh ya çok istiyorum kızım olsun ama önce sağlıklı olsun 3hafta sonra görücez inşallahEvet kızımda böyle olmuştu sürekli saklıyordu. Erkek bebek bekleyen arkadaşlarımın kollar bacaklar açıktı :) Haliyle bu düşünce bende de oluşmuştu :) Sağlıklı bir bebek olsun inşallah.
bende yeni ogrendim sayilir kizim olacak insallah gostermiodu yada doktorlar kararsiz kaliyordu oglumda 12. haftada erkek demisti.Selam kızlar bugün cinsiyeti öğreniriz diye doktora gittik ama göstermedi :) doktor baya uğraştı ama yok herkes haliyle göstermiyosa kız diyor böyle bir efsane varmış yaşayan var mı?
O zaman göstermemesi şuan daha iyi desene çünkü şimdi erkek dicek ona şartlayacağım sonra kız dicek ona alış geç göstersin de tam göstersin :)bende yeni ogrendim sayilir kizim olacak insallah gostermiodu yada doktorlar kararsiz kaliyordu oglumda 12. haftada erkek demisti.
Arkadasimin erkekti.17 ye kadar ogrenemediler.Selam kızlar bugün cinsiyeti öğreniriz diye doktora gittik ama göstermedi :) doktor baya uğraştı ama yok herkes haliyle göstermiyosa kız diyor böyle bir efsane varmış yaşayan var mı?
bir daha ki kontrole ogrenirsin insallah :)O zaman göstermemesi şuan daha iyi desene çünkü şimdi erkek dicek ona şartlayacağım sonra kız dicek ona alış geç göstersin de tam göstersin :)
Kacinci haftada ogrendiniz, bnm 16. Hafta gostermiyorBugün ben öğrendim cinsiyeti :) Bir meleğim bir kızım olacak inşallah :)
Daha bugün öğrendim canım kesin kız dedi 16.haftayı bitiriyoruz bugün sizin kontrol ne zamanKacinci haftada ogrendiniz, bnm 16. Hafta gostermiyor
Benm bugundu kontrol 16. Haftadaym goremedik tekrar, 1 ay sonra ayrintili ultrsyn var ama o zamana kadat beklesem mi 2 hafta sonra gitsem mi bilmiyorumDaha bugün öğrendim canım kesin kız dedi 16.haftayı bitiriyoruz bugün sizin kontrol ne zaman
Ya öyle çok zor ki beklemek inan seni çok iyi anlıyorum öğrenince birşey de değişmeyecek ama insan bebeğini severken oğlum kızım diye sevmek istiyor doktorun gel derse bence git tekrar baktır.Benm bugundu kontrol 16. Haftadaym goremedik tekrar, 1 ay sonra ayrintili ultrsyn var ama o zamana kadat beklesem mi 2 hafta sonra gitsem mi bilmiyorum
Oyle ama be gobegm de cikmadi ki henuz :) kocaman bir muamma :)Genelde kız gostermiyor dogru ama karnınızın seklindende bir tahmin yurutebilirsiniz