• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gören bilen yada duyan ???

ecrinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
3.780
0
0
34
İzmir
:50:kızlar kayıp sinem i hepimiz biliyoruz artıkk.. ben yinede görmeyen varsa diye paylasmak istedimm. annesininn gözyaslarına dayanamıyorumm.. basına iş getirenlerin ortalıklarda dolasmasınada ...

$images.webp

$images (1).webp

$41577_139478436092194_570_n.webp

ay heryerde paylasıyorum resimleri. tvde de takip ediyorum. bişi cıkmadıkcada sinirden ölüyorum yani. bi kişi mi görmez

Kimdir nedir nerde kaybolmuş. Ben hiçbişey duymadım valla. Resim tmm da ayrıntı verseniz algılarımız acık olur hicdeilse

$images.webp

bursa inegöl de kaybolmus.. üniversite ögrencisi.. mahallenin girisinde kız basına kalmasınlar diye onları korudugunu iddia eden arkadas tarafından bırakılmıss.. tlf sinyali orada kesiliyor.. sonrası yok.. ne ev arkadası ne de koruyucusu bilmiyor nedense..

Kimdir nedir nerde kaybolmuş. Ben hiçbişey duymadım valla. Resim tmm da ayrıntı verseniz algılarımız acık olur hicdeilse

cnm Müge Anlı nın programında vardı bayağı zaman oldu kız bursa da üniv okurken kayboldu hala haber yok

Allah ailesine sabır versin..çok zor dayanmak..kayıp ölümden zor derler..:50:

evet ben o psikolojiyi düsünemiyorum. geldi mi gelcek mi yasıyo mu iyi mi kötü müü.. ölse mezarını bilirsin duanı edersin takdir i ilahi dersin.. ama bu öyle degil maalesef.. gece hafta kayıp otobüsü izmirdeydii.. baktım uzun uzun.. minik minikcocuklar .. gencecik insanlar amcalar teyzeler.. kac kşi aldıysa yapıstırmıslarr. nerey gider bu kadar insann.. yıllardır kayıplar... :50:

Evet bende bir anneyim o anneyi gördkçe mahvoluyom allah sabır versn kimsemi görmez ya ne ilginç dimi işin içinde bir iş var çocukta değil koca kız nsıl görmezler ya

allah yardımcısı olsun annesinin:59: kayıp çok zor ölse öldü der ama kayıp olması çok kötü:58:

ay ya çok üzüldüm bu ne hergün böle tip haberler nereye doğu gidiyorus nedir bu insanlardaki canilikAllahım ailesine sabır versin ya inşş bulunur sağsalim ...:(((

Kaç zaman oldu bir ses yok :( kayıp ölümden beter. Güzelim kız ya kim bilir noldu umarım artık bir haber gelir

İnşaallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bulunur..

Çoğu zaman el ilanları verilir elimize, asılı durur bir ağaç-duvar köşesinde ya da tv. fotoğraflar yayınlanır.

Fakat kaçımız dikkatlice bakıyoruz , alelacele yetişmeye çalışırken kendi dünyamıza.. Ancak yaşayan biliyor o fotoğrafı asarken nasıl can yandığını, altın değerinde olduğunu..

Biraz daha dikkatli ve hassas olabilsek belki daha az yanacaktır canlar..

İnşaallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde bulunur..

Çoğu zaman el ilanları verilir elimize, asılı durur bir ağaç-duvar köşesinde ya da tv. fotoğraflar yayınlanır.

Fakat kaçımız dikkatlice bakıyoruz , alelacele yetişmeye çalışırken kendi dünyamıza.. Ancak yaşayan biliyor o fotoğrafı asarken nasıl can yandığını, altın değerinde olduğunu..

Biraz daha dikkatli ve hassas olabilsek belki daha az yanacaktır canlar..

cok güzel anlatmıssın cnm. eklicek söz bulamıyorumm.....

Back
X