görevi kötüye kullanma

ozcanan

NAR ÇİÇEĞİM
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
3.775
289
373
merhabalar;

ben adliyede zabıt katibi olarak görev yapıyorum, 5. yılım. ilk görev yaptığım yerde mahkemelerde sadece 2 katip bakıyorduk ve ne yazı işleri müdürü ne de icra müdürü vardı.. ben asliye hukuk, sulh ceza kadastro icra ceza ve icra hukuk mah. yanı sıra asliye hukuktan dava açıldığı zaman harç kesiyordum, sözleşmeli olarak başladım işe ve işe başladığım 5. ayında mart ayında benden kıdemli katip olmasına rağmen icra müdürlğünü bana verdiler komisyon kararı ile... bana sadece muhabere işlerine bakacağımı ve hacize çıkmayacağımı söyleyerek zor bela kabul ettirdi hakimim.. o sıralarda talimatla haciz istemi vardı ve ben de bilmediğim için gitmedim.. çünkü kendi işlerim zaten çok yoğundu sınır bölgeydi kaçakçılığını bol olduğu bi yerdi.. daha sonra eylül ayında benden icra müdürlğünü aldılar.. benden kıdemli arkadaş talimata numara aldı ama o da gidemedi... sonra ondan da başka arkadaşa verdiler ama o sırada avukat bizi şikayet etti ve hakkımızda soruşturma açıldı görevi kötüye kullanmadan... 3 yıl soruşturma devam etti ve bu sene dava açıldı sulh ceza mahkemesine 1 kasımda ifade verecem hükmün açıklanmasını kabul edemem çünkü beş yıl içinde başıma ne geleceğini bilmiyorum sizce ceza alır mıyım ve ne gibi bir savunma vermem lazım.. resmen işimden soğudum çok üzgünüm bi kızım var ve ona da yansıyor bu durum ne yapmam gerek :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Dava açıldı adlı yargılama 27 martta duruşma bakalım ne olacak idari yaptırım olsaydı o başta açılırdı zaten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dava açıldı adlı yargılama 27 martta duruşma bakalım ne olacak idari yaptırım olsaydı o başta açılırdı zaten

kastınız olmadığı,o sıradaki aşırı iş yoğunluğu nedeniyle gözünüzden kaçmış olabileceği şeklinde savunma getirebilirsiniz,bence HAGB'yi kabul edin,5 yıllık kıdeminiz varmış,bilmeniz lazım,dikkat edin bundan sonra...

Talimatla ifade verdim hagb yi kabul etmedim çünkü gerçekten suç kastım yok ve bana göre hagb kısıtlama. Bana bu görevi verdiklerinde daha bir yılım dolmamişti bile düşünün yeni dava açtılar isteselerdi takipsizlik verirlerdi bundan sonra dikkat değil görevim olandan başkasını hayatta almam

Back
X