Görgüsüz Komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

donative

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
129
92
18
33
Merhaba
İyi akşamlar.
Evimizi kısaca anlatayım; müstakil, üst katımız 3+1 daire yaşlı bir çift kiracımız var.
Onların üstü teras, süs havuzu ve 2 oda var.
Ortak kullanım alanı oldu artık. Torunlarına aldığı çeyizleri oraya istif ediyor.
İzinsiz mangal yakmışlar terasta, baca maca yok ortalık duman, yanık et, karşı apartmanlar kapı pencere kapattı kokudan.
Terasın kapısını bir hızlı kapatıyorlar ki sormayın, az önce çıktım uyardım, babam diyor ne gerek vardı huzursuzluk çıksaydı ne olurdu. Ee kendisi de benim gibi rahatsız oysa. Evcil hayvanımız var, her güm sesinde kalkıp titriyor.
Bu toplanmaları ayda 3-4 kez oluyor.
Pandemi yasak dinleyen insanlar değiller, zaten koruna da geçirdiler.
Yani derstleşmek istedim, gelin hep beraber topa tutalım

Aptal turnosolu oldu bu başlık altı. Bir kaç ılımlı üye hariç, kendini kabak gibi belli eden aylakları rahatlıkla seçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba
İyi akşamlar.
Evimizi kısaca anlatayım; müstakil, üst katımız 3+1 daire yaşlı bir çift kiracımız var.
Ortak kullanım alanı oldu artık. Torunlarına aldığı çeyizleri oraya istif ediyor.
İzinsiz mangal yakmışlar terasta, baca maca yok ortalık duman, yanık et, karşı apartmanlar kapı pencere kapattı kokudan.
Terasın kapısını bir hızlı kapatıyorlar ki sormayın, az önce çıktım uyardım, babam diyor ne gerek vardı huzursuzluk çıksaydı ne olurdu. Ee kendisi de benim gibi rahatsız oysa. Evcil hayvanımız var, her güm sesinde kalkıp titriyor.
Hadi o zaman toplaşıp yaşlı kiracıları topa tutalım kızlar

gelin hep beraber topa tutalım
Ben davetinize katılamayacağım.
Sadece şunu sormak istedim; üst katınızı siz kiraya verdiyseniz kuralları ilettiniz mi? Terasta mangal yapılamayacağına dair yazılı bir kural var mı? Eğer yoksa bence teraslarında mangal da yapabilirler. İnsanlar zaten evlere tıkılmış, bırakın biraz keyif alsınlar.

Hadi o zaman toplaşıp yaşlı kiracıları topa tutalım kızlar
Mangal partisini torunlar organize ediyor.
Şu yaşlı çift; bizim zil çalınca merdivene inip bakar kim diye. Tanımıyorsa sorar bize kimmiş diye. Siz buyurun burdan yakın

Bunlar sizin kiracınız mı öyle ise uyarabilirsiniz ama terasta mangal yapılmaz diye bir kural mı var? Mangalı başka nerede yapacaklar ki
Terasta mangal yapılmaz. Ayıp yani, uyarıldılar.
Bahçede barbekü var, bacalı orda yapabilirler söyledik.
İnatla terası tercih ediyorlar.

Onlar sizin kiraciniz ise bir iki uyarin. Baktiniz dikkate almiyorlar cikarin
Yani çok komik bir rakamla kiracılar.
Babam yeter ki yukarısı boş olmasın, insan olsun istiyor.
Bu yaşlı çift kendini epey acındırdılar babama, şimdi kendi de rahatsız olmasına rağmen kıyamıyor hatırlarına.

Merhaba
İyi akşamlar.
Şikayet edebilirsiniz hemen. Pandemide toplanıp bir de sizi rahatsız etme hakları yok. Polis gelsin, arayın

Durumunuz nasıl? Yani kira almadan da durumunuz iyiyse evden çıkartabilirsiniz sonuçta rahatsız olmuşsunuz ev de sizin çıkarabilirsiniz
Kiraya ihtiyaç yok, babam komşuluk istiyor yalnızca.
Benim evim değil, babamın evi haliyle müdahale edemiyorum kiracıya.
Bu akşamki uyarımın bile gereksiz olduğunu söylüyor.

Yani çok komik bir rakamla kiracılar.
Babam yeter ki yukarısı boş olmasın, insan olsun istiyor.
Bu yaşlı çift kendini epey acındırdılar babama, şimdi kendi de rahatsız olmasına rağmen kıyamıyor hatırlarına.

Vallaha babaniza hürmetler ama huzurumu bozanlarin gözünün yasina bakmam. Kiraci olsaniz neyise, ama ev sahibisiniz

Arasam benim olduğum belli olur mu?
Babamdan çekiniyorum ben
Yooo mahallede mangal kokusu var ve kalabalıklar. Kokudan çok rahatsız olduk. Karşı tarafta oturmama rağmen rahatsızım diyebilirsiniz. Bir de kalabalıklar sanırım. Bu pandemide hiç hoş değil diyin bence.

Bahçede alan var yani ben diğer türlü olunca terasta mangal yapılmaması saçma oluyor.
Tabi, zaten bahçeye kendileri bize sormadan domates biber patlıcan ekmişler.
Biz geçen ay babamla konuştuk ne güzel kasa kasa çiçek alacaktık rengarenk ekecektik.
Sebze bahçesi değil ki burası, yazlık bahçesi gibi

Yooo mahallede mangal kokusu var ve kalabalıklar. Kokudan çok rahatsız olduk. Karşı tarafta oturmama rağmen rahatsızım diyebilirsiniz. Bir de kalabalıklar sanırım. Bu pandemide hiç hoş değil diyin bence.
Babam uyusun dağılmazlarsa arayacağım.
Ben ismim verilir diye sabrettim bugüne dek

Ama uyardiktan sonra aradığınız için belki anlaşılabilir. Aman ya anlaşılsın. Onlar rahatsız olmasın diye siz mi rahatsız olacaksınız. Üstelik bir de kiracı bunlar. Yani ayrıcalık yaptığımdan söylemiyorum da bu ne sorumsuzluk su günlerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X