- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
- Konu Sahibi bayangezenti
Bulunduğumuz sitenin karşısına yeni bir site yapıldı. İnsanlar gecen seneden itibaren tasınmaya başladılar. Gecen sene yazın her gece dısrdaydılar saat 11den gece 2ye 3e kadar sitelerinin bahcesinde oturuyolardı. Bi gece ordan bi cocuk elinde bi kova onu yere vurup duruyodu o kadınların hic biri bişi demiyodu gece bilirsiniz ses çabuk yayılır ve çocuğun cıkardıgı sesler hep bizim evdeydi.. gece dayanamadım cıktım balkona çocuğunuza sahip cıkın filan tarzında bişy dedim kadın özür diledi sonra 10dk sonra yine aynı sekilde saat 2ydi yine gülüşmeler filan bu sefer kardesim cıktı balkona bağırdı saygılı olun falan tarzında bişiler söyledi kadın pişkin pişkin rahatsız olduysanız taşının dedi tabi biz cevabını verdik ama neye yarar bunlar yine devam etti... Simdi yine mayıs ayından sonra başladılar sesleri hep bizim evde
bizim komşulara soruym duymuyomsunz die onlarda duyuyomuşlar ama biişi demiyolar benim annemle babam yazları köydeler. Biz kardeşimle çalışıyorz 3ay tek kalıyorz evde... Annem gecen sene polise söyleseydiniz keşke dedi.. Bunlar simdi yine devam ediyolar bu gece yada yarın polisi arasammı acaba ? Yada arayıp tam olarak ne desem? Böyle bişi yaşamış olan var mı?