görgüsüz

Bendede bu söylediğinizin lacivert versiyonu var asla marka takıntım olmamasına ve aldığım hiçbirşeyin fiyatını söylemememe rağmen önce fiyatını öğrenip buna ne kadar verdin kızım salakmısın ona o kadar verilirmi bilmem nerde aynısı şu kadara vardı orda yemek yiyilirmi buraya gidilirmi deyip içtiğim suyu bile kursağımda bırakan sahsa ne demeli :bicak:

Bende de var bundan hep kazık yemişsin şurda daha uygundu, geçen gün aynısını daha ucuza aldım, aaaa duydunuzmu X şu kadar para vermiş kazık yemiş yarı fiyatına satan yer biliyorum vs. vs. Çok sinir bozucu. Hava atanını tercih edeyim ben

hakkaten var... sevgili eşim, teşekkür ederim... komik ya. bazılarına yazıyorum eşin yanında değil mi die :KK70:
Geçen gün gördüm, mumlarla "seni seviyorum kocam" yazmıs kadın bunu paylaymıs:KK45: millet de ne koca sevgisi varmış, göstere göstere doymadilar:deli:

Benım başımda var böyle biri ..
Çok severim ama malıyla hava atmayı okdr sever ki . Zaman zaman soğuyorum ..
aslında bu özellikleri olmaz ise çok tatlı olabilirler
ama insan bu kusursuz değil
kimbilir bizimde ne gibi kusurlarımız vardır

• Beğen
Reactions: H E
Bende de var bunlardan bir tane. Artık arsızlığa vurdum "oha x söylenir mi aldığın şeye verdiğin para, yuh x görgüsüz müsün yediğin içtiğin senin olsun" falan diye yardırıyorum. Anlıyor mu, şimdilik hayır. Bıkar diye umuyorum.
senin umtlarını kırmak istemem ama çokta umutlanma
bu kadını 4 yıldır tanıyorum
katlanarak devam ediyor

en tahammül edemediğim insan tipi..bide sosyal medyada eşlerinin yada bi başkasının aldığı hediyeleri dakka başı paylaşan lara ifrit oluyorum..
eşimin bana aldığı çiçeği niye paylaşayım yaaa...
olur mu canım millet görmeli o çiçeği
sizin ne kadar sevildiğinizi bilmeli

ay okurken cok eglendim yaaaa

bende de var boyle bi kac tane, on dk dan sonra basliyolar kurulmus muzik kutusu gibi araliksiz kendi kendine konusup anlatmaya....

ama ben manipule ederim. canım isterse gazlarim dinlerim. canim isterse ben de hep konuyu istedigim yere getirip gicik ederim. ya bana komik geliyolar acikcasi.

Biliyor musunuz,insanin cevresi kendine gore olmayinca hayat cok zor. Kendimden biliyorum. Etrafimda hep sacmasapan insanlar var,ne dunya gorusum bagdasiyor ne de zevklerim. Ben de cok sıkılıyorum ama yapacak bir sey yok. Aynen he he deyip geciyorum. Cunku herkes bir tuhaf.
belkide ben problemliyimdir ki öyleyim heralde
sert uyumsuzum bir çok konuda

Back
X