- 21 Nisan 2018
- 8.221
- 30.283
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede bu söylediğinizin lacivert versiyonu var asla marka takıntım olmamasına ve aldığım hiçbirşeyin fiyatını söylemememe rağmen önce fiyatını öğrenip buna ne kadar verdin kızım salakmısın ona o kadar verilirmi bilmem nerde aynısı şu kadara vardı orda yemek yiyilirmi buraya gidilirmi deyip içtiğim suyu bile kursağımda bırakan sahsa ne demeli![]()
Geçen gün gördüm, mumlarla "seni seviyorum kocam" yazmıs kadın bunu paylaymıshakkaten var... sevgili eşim, teşekkür ederim... komik ya. bazılarına yazıyorum eşin yanında değil mi die![]()
haklısında amaErişemeyeceği şeyleri methedin. 1000 tllik çanta takıyorsa, 5000 TL olanları anlatın. İse yarar bence :)
aslında bu özellikleri olmaz ise çok tatlı olabilirlerBenım başımda var böyle biri ..
Çok severim ama malıyla hava atmayı okdr sever ki . Zaman zaman soğuyorum ..
bir şekilde olabiliyor amaArkadaşlık kuramayacağım yegane insan türlerinden. Övünmeyi seven insanlar bende alerji yapıyor, ben olsam görüşmezdim.
susmayanına denk gelmemiş olabilirsin :)))Bir iki kez bozunca susuyorlar
bilmem utanırmı ki?Savaş ülkelerinden açlıktan falan anlatın utanır belki.
senin umtlarını kırmak istemem ama çokta umutlanmaBende de var bunlardan bir tane. Artık arsızlığa vurdum "oha x söylenir mi aldığın şeye verdiğin para, yuh x görgüsüz müsün yediğin içtiğin senin olsun" falan diye yardırıyorum. Anlıyor mu, şimdilik hayır. Bıkar diye umuyorum.
olur mu canım millet görmeli o çiçeğien tahammül edemediğim insan tipi..bide sosyal medyada eşlerinin yada bi başkasının aldığı hediyeleri dakka başı paylaşan lara ifrit oluyorum..
eşimin bana aldığı çiçeği niye paylaşayım yaaa...
ciddimibu hafta da amma
görgüsüzlük konusu açıldıı
Haha olabilirim ciddensusmayanına denk gelmemiş olabilirsin :)))
belkide ben problemliyimdir ki öyleyim heraldeBiliyor musunuz,insanin cevresi kendine gore olmayinca hayat cok zor. Kendimden biliyorum. Etrafimda hep sacmasapan insanlar var,ne dunya gorusum bagdasiyor ne de zevklerim. Ben de cok sıkılıyorum ama yapacak bir sey yok. Aynen he he deyip geciyorum. Cunku herkes bir tuhaf.
Yorumlardan pek oyle degilsin bence amabelkide ben problemliyimdir ki öyleyim heralde
sert uyumsuzum bir çok konuda
hergün neredeyse banlıyım buara pek olmasadaYorumlardan pek oyle degilsin bence ama
Senin de cevren sorunlu. Aynen benimkiler gibi.
Gagayi tutamiyorsun ondanhergün neredeyse banlıyım buara pek olmasada
ama haklısın biz değil etrafımızdakiler problemli![]()