görgüsüzlük

Lisa00

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
66
26
8
33
Slm kizlar daha onceki konumda anlatmistim evliligimde yasadigim sıkıntıları hepiniz cok tepki gostermistiniz neden bu kdr cektin ozur diledin diye hakliydinizda tabi.
Dava gunum belli oldu sonununda bizim tarafa kagit fln gelmedi ama karsi taraf biliyomus.Neyse ben dediginiz gibi kendimce biseyler yapmaya basladim.Kursa fln gidiyorm vakit gecsin diye.Esim olcak şahısa haber gonderdim kiyafetlerimi vede kitaplarimi tura giderken komsuya biraksin diye cunku kilidi degistirdigi icin giremedik daha once eve vede ne benim ne kizimin giycek dogru duzgun kiyafeti yoktu.Neyse bu neyim varsa toplamis tabi para etmicek seyleri dun aksam 9.30 gibi komsunun kapiya koymus gitmis.Komsum aradi napalim birakti gitti diye bende o saate kardesim ve arkadaslarini bulabildim onlar tasidi esyalarimi neyse dedim karakteri bu dedim yine bisey demedim ama getirdigi kıyafetleri gorunce sok oldum resmen almis basmış kutulara hepsinin agzi gozu kaymis kırış kırış hepsi (ona giydgim ic camasirlarimi dahi gondermis nerde giyceksem) esim 22 gun tur yapan biriydi ben geceligine kdr utuler her ay 1 gunumu sadece ütüsu valiz hazirlamasina ayirirdim dier gunlerde yikamakla gecerdi cunku. Cok zoruma gitti bu namussuzluk yapmadim saygisizlik yapmadim arsizlik yapmadim hep sustum zaman gectikce adam daha cok nefret ediyo benden sizce arayip agzinin payini vermelimiyim yoksa sabredip mahkemeyimi beklemeliyim.​

Yüzgöz olup canınızı sıkmayın kelepir kosaydı ayrılmazdınız böyle ayrıntılara takılmayın kurtulduğunuza şükredin

Gelişi güzel kıyafetleri tıktı diye mi bu sinir...neyse ütülersin biter
Ic giyimlerini göndermesi de normal yani,hatra olarak mi saklayacakti
hayir sinirimin sebebi ben karnim burnumda bile saatlerce onun utusunu yaptim geceligini dahi utuledim biraz saygi gosterbilirdi diye

diğer konularınızı bilmiyorum ama boşanmaya karar verdiğiniz adamdan nezaket mi bekliyorsunuz?
evi terketmişsiniz, adam eve girmeyin diye kilit değiştirmiş, siz kıyafetlerin ütüsünü bozdu diye söyleniyorsunuz :)
hayir ya utusunde degilim tabikide evide terk etmedim zorla cikardi kovdu sadece bu kdrida ayip diye dusunuyorm

Öyle bir saygısı olsa zaten bu noktaya gelmezdi ne bekliyordunuz derli toplu yerleştirmesini kendiniz konuşup gidip eşyalarını kendiniz alacaktınız o günlerin kıymeti bilinse zaten şu an boşanıyor olmazdınız

dovmedi ama gitmezsen sacindan surukler yine gotururm dedi
Böyle diyen birisini arasan küfretsen bağırsan çağırsan ninni gelir. Umurunda da olmaz daha da sinirini zıplatır. Hakaret davası falan bile açmaya kalkabilir. Yüz göz olma insan değil karşındaki öyle düşün.

Böyle diyen birisini arasan küfretsen bağırsan çağırsan ninni gelir. Umurunda da olmaz daha da sinirini zıplatır. Hakaret davası falan bile açmaya kalkabilir. Yüz göz olma insan değil karşındaki öyle düşün.
hakaret davasi degilde piskolojim bozuldu diye 50 bin tazminat istemiş bosanma davasinda

Back
X