Öfke ve nefreti karakterimin ve hayatımın bir köşesine öteledim, hatta bazen çıkardım sanıyorum.Ne varsa bu duygulara dair, zihnimde yok oluyor. Sonra geçmişte iyi şeyler yaşamadığım insanlarla karşılaşınca ötelediğim bu öfkem öyle kabarıyor ki. O insan yüzünden canımı çok sıktıysam, çevresinde ona benzeyen kim varsa, karakter- huy olarak onlara görünce de aynı şekilde sinirleniyorum, yazınca hafif kalsa da bazen ciddi anlamda etkiliyor beni. Avazım çıktığı kadar haykırmak istiyorum bana yaptıklarını. Gerçi anlasalar zaten bu sinirimin sebebi olmazlardı. Yani zamanı başa saran bir şey olsa da canımı sıkan o insanla tanıştığım o noktada kendime olacakları hatırlatıp dur desem.
Ve ne gariptir ki olay çıkarıp insanların aralarını açan bu insanlara hiçbir şey olmuyor, kaldığı yerden devam ediyorlar. Gerçekten her şey çok acayip. (bahsi geçen yer işyeri bu arada.)
Sizin tepkiniz ne oluyor görmemeniz gereken insanları görünce?
Ve ne gariptir ki olay çıkarıp insanların aralarını açan bu insanlara hiçbir şey olmuyor, kaldığı yerden devam ediyorlar. Gerçekten her şey çok acayip. (bahsi geçen yer işyeri bu arada.)
Sizin tepkiniz ne oluyor görmemeniz gereken insanları görünce?
Son düzenleme: