- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Kimseye ders verme gbi bir amacım yok size ufaktan yaşadıklarımdan yola çıkarak öneride bulunacağım.Burda okuyorum coğu zaman eşim beni kısıtlıyor,vuruyor,sevglilm kıskanıyor kimseyle görüştürmüyor,çalışmamı istemiyor çalışmıyorum vs.Ben de 2 senelik berbat bir ilişkiden çıktım.Aslına bakarsanız görünüşte çok aşıktı.Kapımda yatar ağlar yalvarırı süprizler yapar kafasını kaldırır kimseye bakmaz.Ama gelgelelim diğer huyuna.Çok sinirli,kıskanc,anlayışsız,kız arkadaslarımla bile kısıtlardı beni.Vurmuşluğuda oldu.Tehtidter hakaretler bırakmadı uzun zaman peşimi.Korkuyordum basta korkmamaya başladım.Cesaretlendim.Çekme zorundamıydım?Asla.Bu dünyaya kaç kez gelicez sanki.Ayrıldım bir dünya tehtid hakaret kabullenememeler.Hayatımdan bile endişe duydum çoğu kez.Ama ne yaptım korkmadım.Ve o da kararlılığımı cesaretimi görünce defolup gitti.Tam 3 ay oldu öylesine huzurluyum ki.Yalnızlığı hiç birşeye değişmem.Huzuru asla.Arada sırada arıyor ne cevap veriyorum ne mesgule atıyorum.Kabullendi oda artık.Erkekler onu yapma der çoğu zaman kendi yapar,seni kısıtlar öyle giyme şöyle giyme oraya gitme.Çünkü kendileri öyle kadınlara baska g0zle bakıyorlar oyuzdende sizin giyinmenzi gezinmenizi istemiyor.Vazgecin dünyanın sonu değil mutlaka değecek birileri çıkıcaktır.Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz hayatınızı değmiycek insanlar için heba etmeyin.Onlara muhtac olmayın.Saygılar.