Merhabalar Yasadikaalarimi başka annelerinden yaşamaması için paylaşmak istiyorum.harika çocuklar anaokulu. Mustesem gorgorsellige sahip bir anaokulu. Bahçesi oyun alanları oyuncakları tabakları kadınları catallari...profosyonel bir pazarlama tekniği ile sunulan muhteşem sürü mantığı yerleştiren muhteşem bi okul...yaşadıklarına gelince beni. Çocuğum 28 aylık ilk gün herşey çık güzel balonlar pastalarvs. Çocukları sınıflarıpastalarvna alm şekilleri mest edici. aglata aglata kapattılar yawrumu ve daha bir çok cucugu. Çok normalmis böyle kolay ogrenirlermis.2. Gün yine kapılar kapatılıyor çocuklar deli gibi ağlıyor ağlıyor ağlıyor.yemek yedi mi evet sustumu evet herşey yolu da uyun oynuyomu evet herşey yolunda gibi sozlerlerle bizi telkin etmeye çalışan saksakci bi ekip. Çocuğumun konuşması bozuldu. Çünkü onu birey yerine koyup dinleyecek kimse yoktu. ÇocuğumuÇocuğumun okul diyince hep aglicam diyor çünkü hep aglatiyolar. Çocuğum gece ağlayarak uyanıyor çünkü hep mmutsuz... ve 3. Günün sabahı yine zorla aldılar yawrumu ağlara ağlara. Onu orda bıraktım ve başka bi yer buldum ki oraya sadece ana ocağı denilebilir.aldım yaşgünü harika kapitalist sistemden. Bu yazıyı şunun icin yazıyorum inanın gorsellik içi boş bi dünya. Şimdi verdiğim ana ocağında ing piyano dans vs yok sadece ve sadece insan olabilmenin merhameti ve dinginligi war. Ben çocuğuma 2 günde bi kaos yasttim ve bunun için çok üzgünüm.dilerim diğer anneler benim dustugum yanlışa düşmez.. yine yeniden herşey insana saygıyla başlar...