Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Gorsel kres...hersey insana saygiyla baslar.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

gsdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
2
3
1
42
Merhabalar Yasadikaalarimi başka annelerinden yaşamaması için paylaşmak istiyorum.harika çocuklar anaokulu. Mustesem gorgorsellige sahip bir anaokulu. Bahçesi oyun alanları oyuncakları tabakları kadınları catallari...profosyonel bir pazarlama tekniği ile sunulan muhteşem sürü mantığı yerleştiren muhteşem bi okul...yaşadıklarına gelince beni. Çocuğum 28 aylık ilk gün herşey çık güzel balonlar pastalarvs. Çocukları sınıflarıpastalarvna alm şekilleri mest edici. aglata aglata kapattılar yawrumu ve daha bir çok cucugu. Çok normalmis böyle kolay ogrenirlermis.2. Gün yine kapılar kapatılıyor çocuklar deli gibi ağlıyor ağlıyor ağlıyor.yemek yedi mi evet sustumu evet herşey yolu da uyun oynuyomu evet herşey yolunda gibi sozlerlerle bizi telkin etmeye çalışan saksakci bi ekip. Çocuğumun konuşması bozuldu. Çünkü onu birey yerine koyup dinleyecek kimse yoktu. ÇocuğumuÇocuğumun okul diyince hep aglicam diyor çünkü hep aglatiyolar. Çocuğum gece ağlayarak uyanıyor çünkü hep mmutsuz... ve 3. Günün sabahı yine zorla aldılar yawrumu ağlara ağlara. Onu orda bıraktım ve başka bi yer buldum ki oraya sadece ana ocağı denilebilir.aldım yaşgünü harika kapitalist sistemden. Bu yazıyı şunun icin yazıyorum inanın gorsellik içi boş bi dünya. Şimdi verdiğim ana ocağında ing piyano dans vs yok sadece ve sadece insan olabilmenin merhameti ve dinginligi war. Ben çocuğuma 2 günde bi kaos yasttim ve bunun için çok üzgünüm.dilerim diğer anneler benim dustugum yanlışa düşmez.. yine yeniden herşey insana saygıyla başlar...

Benim oğlumda 1 hafta Ağlayarak gitti. Hiç bir şey yemedi aç döndü. Ama biz Kademeli olarak bıraktık. Ilk gün 2 saat sonra 3 saat ve giderek arttı saatler. Ilk günler Çoğu çocuk yaşıyor bunları. Şimdi koşa koşa gidiyor oğlum. Hatta tatilde olduğu için çok özledi.

Şimdiki gittiğimi yer dediğiniz gibi aşamalı bir şekilde alistiriyorlar ve kesinlikle mükemmel bir ilgi var. Umarım geçmişi sadece 2 günü unutur kızım ve alışır. Aileler kesinlikle çocuklarını gözlemlemeli ve bu böyle olur gibi kesin soylemleride yargilamalilar diye dusunuyorum

Şimdiki kreşi iyiyse unutur merak etmeyin. Bazen böyle kötü tecrübeler yaşanıyor malesef.

ben birinden duymuştum ,kreşte çalışan biri demiş çocuk bütün gün ağlamasına rağmen annesi sorduğunda yok ağlamadı diyorlarmış

Merhaba ben de oğlumu vermek istiyorum iki kötü tecrübe yüzünden vazgeçtim bir süre aha bekleyeceğim dedim fakat sonbahar geldi ev de hareket alanı kısıtlı olunca açılır kreş arıyorum Öncelik le çok iyi yapmışsınız inşallah memnun kalırsınız yeni kresten, bize de özel mesajla kötü ve iyi olan okul adını sakıncası yoksa paylaşımını yazarsaniz çok çok önemli ve acil kafası karışık anne olarak bekliyorum

gsdd, post: 42473670, member: 703330"]Şimdiki gittiğimi yer dediğiniz gibi aşamalı bir şekilde alistiriyorlar ve kesinlikle mükemmel bir ilgi var. Umarım geçmişi sadece 2 günü unutur kızım ve alışır. Aileler kesinlikle çocuklarını gözlemlemeli ve bu böyle olur gibi kesin soylemleride yargilamalilar diye dusunuyorum[/QUOTE]
Biz Pedagog yarım almak zorunda kaldık oyun Terapisi falan(( umarım hemen unutur

Benim kızimda 29 aylik başladı krese yarım gün. Yaz tatili arası verdik, önümüzdeki ay yeniden başlayacak kızım. Araştırırken veli giremez diyen okullar oldu,size iyi günler deyip arkama bakmadan çıktım. Küçücük çocuğu ağlata aglata bırakmak doğru gelmedi. Kademeli alıştırdık 1 aya yakın bende girdim okula,1 saat ,2 saat durduk yeri geldi ama 3 haftanın sonunda yarım güne alışmıştı kızım. Aklım kalmasın diye okul müdürü hergün whatsaptan resim yolladı sağolsun.
Sizde okul değiştirmekle iyi yapmışsınız,hiç gerek yok yani minnacık çocuğu yıpratmaya. Kademeli alıstırırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…