Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkGörselde paylaştığım ilacı kullanan varmı bakabilirmisiniz
Doktorum gebeliğe destek için verdi ama çok anlayamadım içeriğini bu tozu kullanan ve hamile kalabilen oldumu yada ne için kullandınız yazabilirmisiniz
Teşekkür ederim diğerinde resmi paylaşamamıştım o yüzden tekrar açmak zorunda kaldım açtıktan sonra diğerinde tekrar resim eklenebildiğini gördüm uygulamayı hala öğrenemedim
Doktorum gebeliğe destek için verdi ama çok anlayamadım içeriğini bu tozu kullanan ve hamile kalabilen oldumu yada ne için kullandınız yazabilirmisiniz
Yumurta kalitesini arttırıp gebelik olasılığını da yükselten bir vitamin
Ben de prowomen kullanmaya başladım o da bunun gibi bir içerik. Ama tadı çok kötü
Bununki nasıl acaba??
Yumurta kalitesini arttırıp gebelik olasılığını da yükselten bir vitamin
Ben de prowomen kullanmaya başladım o da bunun gibi bir içerik. Ama tadı çok kötü
Bununki nasıl acaba??
İlaçın özelliği şöyle yumurtaları çatlama büyüklüğüne getirir ama klomen gibi kist yaptırmaz. Yeni yeni kullanılan güzel bir ilaçtır. Kimi doktorlar 2x1 kullandırır. Fazla folik asitten zarar gelmez. Yumurta bir an önce döllenebilcek kıvama gelsin diye.
Genelde kimyasal düşük yapan kişilerde kullanır. Yumurtanın kalitesini artırmak gibi düşünebiliriz.
İlaçın özelliği şöyle yumurtaları çatlama büyüklüğüne getirir ama klomen gibi kist yaptırmaz. Yeni yeni kullanılan güzel bir ilaçtır. Kimi doktorlar 2x1 kullandırır. Fazla folik asitten zarar gelmez. Yumurta bir an önce döllenebilcek kıvama gelsin diye.
Genelde kimyasal düşük yapan kişilerde kullanır. Yumurtanın kalitesini artırmak gibi düşünebiliriz.