Gebeliğe Hazırlık Görselde paylaştığım ilacı kullanan varmı bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aypee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
128
11
48
Doktorum gebeliğe destek için verdi ama çok anlayamadım içeriğini bu tozu kullanan ve hamile kalabilen oldumu yada ne için kullandınız yazabilirmisiniz 🙏🏻🤗

Eklentiler

• ED99FE03-2798-4FD0-9426-1F5B5ED4099C.webp
    ED99FE03-2798-4FD0-9426-1F5B5ED4099C.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 53
Folik asit gebeliğe hazırlar hamilelik öncesi ve sonrası kullanılır vitamindir
Sürekli konu açmak yasak bu arada

Folik asit gebeliğe hazırlar hamilelik öncesi ve sonrası kullanılır vitamindir
Sürekli konu açmak yasak bu arada
Teşekkür ederim diğerinde resmi paylaşamamıştım o yüzden tekrar açmak zorunda kaldım açtıktan sonra diğerinde tekrar resim eklenebildiğini gördüm uygulamayı hala öğrenemedim 🤦🏻‍♀️

Yumurta kalitesini arttırıp gebelik olasılığını da yükselten bir vitamin
Ben de prowomen kullanmaya başladım o da bunun gibi bir içerik. Ama tadı çok kötü
Bununki nasıl acaba??

Doktorum gebeliğe destek için verdi ama çok anlayamadım içeriğini bu tozu kullanan ve hamile kalabilen oldumu yada ne için kullandınız yazabilirmisiniz 🙏🏻🤗
Genellikle pko hastalarında hayat kurtarır.

İlaçın özelliği şöyle yumurtaları çatlama büyüklüğüne getirir ama klomen gibi kist yaptırmaz. Yeni yeni kullanılan güzel bir ilaçtır. Kimi doktorlar 2x1 kullandırır. Fazla folik asitten zarar gelmez. Yumurta bir an önce döllenebilcek kıvama gelsin diye.

Genelde kimyasal düşük yapan kişilerde kullanır. Yumurtanın kalitesini artırmak gibi düşünebiliriz.

Genellikle pko hastalarında hayat kurtarır.

İlaçın özelliği şöyle yumurtaları çatlama büyüklüğüne getirir ama klomen gibi kist yaptırmaz. Yeni yeni kullanılan güzel bir ilaçtır. Kimi doktorlar 2x1 kullandırır. Fazla folik asitten zarar gelmez. Yumurta bir an önce döllenebilcek kıvama gelsin diye.

Genelde kimyasal düşük yapan kişilerde kullanır. Yumurtanın kalitesini artırmak gibi düşünebiliriz.
Çok teşekkür ederim bilgi için

Back
X