Görücü işi kopyaladım kızlar..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
2 yıllık ilişkim var birbirimizi seviyoruz kısmetse okulum bitince evlenicez..
Dün telefonla konuştuk 2 saat kadar akşam 20.30 gibi kapattık..
Gece faceme girdim ve şok oldum tanımadığım ama memleketimden bi kız bana mesaj atmış mesaj bu kopyalıyorum..

Selâmün aleyküm ☺ sizi rahatsız etmek istemem belki tanıyorsunuzdur.. Beni yanlış anlamanı istemem konuya direk gireceğim kusura bakma annemler seni beğenmişler abim de seni tanımak istiyor eğer sen de istersen tabi hani eğer tanımak istersen facesi .... sen de bir araştır. Olumlu olumsuz cevabını bana iletirsen sevinirim. Yabancı birinden sosyal medya aracılığıyla böyle bir mesaj almak sana olumsuz gelir mi bilmiyorum biz bi tanıdığımız vasıtasıyla ulaşacaktık sana ama memlekette değilmişsin sanırım annenden ziyade sana ulaşmak ve fikirlerini öğrenmek istedim bi şans vermeni isterim. Dilediğin zaman dönebilirsin cevabını bekliyor olacağım..
Mesaj bu kızlar..Tabi ki istemiyorum bunu nasıl ifade etmeliyim..
Bir de erkek arkadaşımla en son dün söylediğim saatte konuştuk söylemedim daha ona da anlatmalı mıyım nasıl söyliyim ona.
Sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınız neler ?

kısmet patlaması
henüz düşünmüyorum dersen, büyük ihtimalle ısrar edecekler, belki de kızın abisi devreye girecek vs.
en mantıklısı benim ciddi bir beraberliğim var demen olacak ama bu defa da, ailen bilmiyorsa erkek arkadaşını sorun olmaz mı?

kısaca istemiyorum birdaha rahatsız etmessenizmutlu olurum demen yeterli olucaktır bence.kes at

Ailem bilmiyor o yüzden de duyulmasını istemiyorum yoksa zaten direk erkek arkadaşını söylerdim

bu bir dert değil ki.. hem de buraya taşınacak kadar bence..
istemiyorsan hayır diyeceksin. herhangi büyük bir olay değil yani anlayamadım..

sevgilinde her şeyi bilmeyiversin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…