öncelikle merhaba hanımlar ben 25 yaşındayım yaşadığım yer küçük bir yer . oldum olası görücü usulü evlilikten haz etmiyorum . hayatımda bir kere aşık oldum 3 yıl sürdü o zaman hyt doluydum ama şehit oldu :'( sonrasında 2 kre bana uygun oldugunu düşündüğüm kişilrrle görüştüm ve 1 ay içinde evliliğin eşiğine geldim ama ailem uygun görmediği için olmadı. bugüne kadar görüştüğüm kişiler dışında hiçkimsenin karşısına çıkmadım görücü anlamında. yani eve kadınları dahi getirtmedim. garip gelebilir size belki ama kadınlrın gelip bana bakması ve bgnrlerse oğullarını getirmeleri konuşup en fazla yarım saatte o insanla evlenmeye karar vermk bana saçma geliyo saçmalıgını geçin düşündükçe nefes alamıyorum. diceksiniz ki o an karar vermiyosun nişanlılık dönemi var falan... ama burda nişanlınızdan ayrılırsanız hayata bir sıfır başlarsınız malesef. bu yüzden kimse ile görüşemiyorum bnde istiyorum yuva kurmayı ama yenemiyorum bu korkuyu . hatta nefret ediyorum Allah rızası için bu şeklde evlenmiş olanlar bana yardım edin ne kadar yardıma ihtiyacım var anlatamam . bu konu yüzünden evdekilri kırıp geçiriyorum nolur yardım edin napıcam ben
((((((