görücü usulü evlilik yapanlar

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar görücü usulü evlilik yapanlar şuan ki durumunuz nasıl kaç yıllık evlisiniz mutlu musunuz iyi ki evlenmişim ya da keşke evlenmeseydim diyenler var mı

bende görücü usuyle evlendim.5 sene bitti.elhamdulillah çok mutluyum.eşim de bende iyiki görücü usulu evlenmişiz diyoruz...Allah herkesin huzurunu daim etsin.

Son düzenleme:
bende görücü usulü evlenenlerdenim fakat size aktarabileceğim bi tecrübem yok henüz,zira 2,5 aylık evliyim :9:

ben çok memnunum eşimden,biliyorumki beni kimse daha çok sevemez,kimse daha çok nazımda oynayamazdı :69:

hergün Rabbime şükrediyorum onu bana nasip ettiği için :nazar:

bende görücü usuyle evlendim.5 sene bitti.elhamdulillah çok mutluyum.eşim de bende iyiki görücü usulu evlenmişiz diyoruz...Allah herkesin huzurunu daim etsin.

bende görücü usulü evlenenlerdenim fakat size aktarabileceğim bi tecrübem yok henüz,zira 2,5 aylık evliyim :9:

ben çok memnunum eşimden,biliyorumki beni kimse daha çok sevemez,kimse daha çok nazımda oynayamazdı :69:

hergün Rabbime şükrediyorum onu bana nasip ettiği için :nazar:

Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah :nazar:

peki nasıl tanıştınız nasıl size haber geldi

Son düzenleme:
Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah :nazar:

peki nasıl tanıştınız nasıl size haber geldi

benim dayımla eşimin babası ortaklardı.

bir gece telefon geldi,dayımın dükkanı yanmış,apar topar gittik.

itfaiyeler komşu dükkanlar akrabalar,babamın ortağı(kayınbabam) hep ordaydı.

ordayken kayınbabam beni görmüş çok beğenmiş,eşime yakıştırmış.

eşim başka şehirde çalışıyordu.

eşim temmuzda 2 haftalığına bulunduğumuz şehre geldi,aileside dayımla haber yolladı görmek istiyoruz diye.

bizde tamam dedik ve geldiler ailecek.biz o gün hiç konuşmadık,ben sadece çay servisiyle uğraştım,kayınvalidemle biraz muhabbet ettim o kadar.

eşim beni beğenmiş :38:

o da beğendiyse yarın buluşalım demiş babasına,

babası da dayıma dedi,dayımda bana :27:

ertesi gün ben dayımla,o babasıyla AVM ye gittik,buluştuk.bizi başka bi masada yalnız bıraktılar.

biz 3 saat kadar konuştuk,birbirimizi yakından tanımaya karar verdik,numaralarımızı aldık.

o 2 haftalık izni boyunca hergün görüştük :69:

4 ay bu böyle devam etti,sonra nişanlandık.7 ayda nişanlı kaldıktan sonra evlendik :123:

Back
X