- 27 Ekim 2016
- 173
- 109
- 103
- Konu Sahibi Kurkmantolumatmazel
-
Geçen sene izinde bir kaç defa gelmişlerdi görmüştüm ama hiç konuşma olmamıştı ve bu sene istediler, araya giren kişilerde güven verdi açıkçası.. zaten bunun pişmanlığını yaşıyorum, ben nasıl böyle bişey yaptım.. hani nasipse agız dil baglanır derler yaNeden tanımadığınız bir insanla yüzük taktınız direk? Hani beğenmişseniz konuşurdunuz uzaktan iş ciddileştiğinde döner nişan yapardınız. Pek iyi bir durum gözükmüyor sanki, hani böyleyken evlenecek ve evlendikten sonra rayına gireceğini hiç sanmıyorum.
Çok alelacele oldu maalesef.. sürekli istemeye gelen birileri oluyodu, aile baskısı oldu birazda, birini secmek zorundaydm;( buna görünce ısındım bilmiyorum, evet 1 haftada kimse kimseyi tanıyamaz ama yanımda gercekten cok beyefendi, esprili, kndini yetiştirmiş iyi biriydi. Şimdide çok ilgisiz.. bi hata ettim ve ağır ödüyorumNeden tanımadığınız bir insanla yüzük taktınız direk? Hani beğenmişseniz konuşurdunuz uzaktan iş ciddileştiğinde döner nişan yapardınız. Pek iyi bir durum gözükmüyor sanki, hani böyleyken evlenecek ve evlendikten sonra rayına gireceğini hiç sanmıyorum.
Bende bu yüzden kendimi geri çektim, düzelteceksede o düzeltecek bu durumu ben değil..Böyle durumlara karşıyım.
Ne canım, kız tarafı mı bu naz yapıyor.
Boşverin derim...
Hakkınızda hayırlısı olsun fakat ben tasvip etmiyorum, şahsi görüşüm...
Evet ama bizde öyle bi durum olamaz, mesleği gayet iyi, ki zaten benim onu buraya getirme gibi bi durumum yok. Bu ilişki için biraz çaba gösterir ve yoluna girerse bişeyler Türkiyede kalacagım evleninceKendisi türkiye de sen yurt dışındamısın??
Adamın niyeti farklı olabilir, nelerini görüyoruz duyuyoruz...
Sırf yurt dışında yaşayabilmek için çalıyorlar insanların hayallerini, evlendikten sonra da ters davranmalar, aldatmalar, dayaklar havalarda uçuşuyor...
Tanımadığın huyunu suyunu, niyetini bilmediğin insanla pat diye neden yüzük taktın evlilik bu şakaya gelmez oyun değil ki...
Bende bu yüzden kendimi geri çektim, düzelteceksede o düzeltecek bu durumu ben değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?