Görücü usulü tanışma fakat soru işaretleri

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Erkek kardesim ilk defa görücü usulu biriyle tanisti.Tanıştığı bayanla ılk gorusmesı face ten basladı fakat kardesım onu tanımak adına sorular sorarken o sadece cevaplamakla yetınmıs kardesımı tanıma adına hıc soru sormamıs .Sebebı soruldugunda sessız bırı oldugunu soyleyıp gecıstırmıs asıl gercek kardesım bu böyle olmaz dıyerek sehır dısına onu gormeye gıttıgın de anlasılmıs bayan buraya gelmeseydın faceten gorusmeyı bırakacagını soylemıs halbukı goruselı bır hafta olmustu onu tanıyamadan sehırler arası yola cıktı ve buluştu kız cok sasırdıgını gelebılecegını dusunmedıgını soylemıs ve gene kardesım tanıma adına konular acmıs fakat gene kardesıme soru yoneltılmemıs kımsın nelerı seversın alıskanlıkların nelerdır falan fılan bunun gibı hıc bır soru yok .Merak ettıgı gorucu usulu tanısmalarda evlılık nıyetı olan kısıler tanımak ıcın caba gostermezmı ?Bu bayanın yapısında sesızlık olmadıgı bazı kelınelerınden anlasılmıs .Alaymı edıyor yada nıyetı ne anlayamamıs kardesım .Bayan 36yaslarinda .

Istemiyordur ama aracı olanlara da sesini çıkaramamıştır belki. Benim kuzen de öyle oldu ilişkisi vardı ama yasak bi ilişki olduğundan kimseye söyleyememişti. O sırada biriyle tanıştırmak istediler çocuk arıyordu konuşmak için buluşma ayarlıyordu açıkça söyleyemedi ama bu kız gibi davranıp uzaklaştırdı kendinden.

Belli ki beğenmemiş, facete işi uzatmayayım derken bir haftalık duruma rağmen kardeşiniz yanına gitmiş, yüz yüze de beğenmediğini istemediğini belirtmiş kadın.
Bence daha fazla ısrar etmemek lazım, belliki gönlü kaymamış işte.
Kardeşiniz için daha hayırlı bir kısmet çıkar inşallah.

Bana niyeti yok gibi geldi. Bende görücü usulü evlenmistim illaki karşılıklı sorular soruluyor. Bu arada bende sessiz bir tipim. Evlilik için görüştüğü adamda hic mi birşey merak etmiyormus o bayan.. :KK64:
Evet hic birsey merak etmemis hep soru soran konusan taraf kardesim face te gorusmeyle taniyamam demis kardesim de kalkip gitti besgun falan sehir disin da kaldi kiz da gene konusma yok evlenmek onemli degil yasi yok bunun beklerim ben 50ye kadar gibi laflar etmis cevresindeki olumsuz evlilkleri gordukce korkmus .sonra demis cevremdekiler evlenince yeni dusunmeye basladim evliligi demis celiskili laflari olmus boyle

Belli ki beğenmemiş, facete işi uzatmayayım derken bir haftalık duruma rağmen kardeşiniz yanına gitmiş, yüz yüze de beğenmediğini istemediğini belirtmiş kadın.
Bence daha fazla ısrar etmemek lazım, belliki gönlü kaymamış işte.
Kardeşiniz için daha hayırlı bir kısmet çıkar inşallah.
5gunluk yuzyize gorusme oldu bayan gezdireyim buralari demis istersen oyle oyle dolasmislar bu sirada konusmaya calismis kardesim.kizin bir erkek arkadasi olmus ondan bahsetmis demekki konusan biri 4yillik sevgilisi olmus .Ama kardesime acikca facete gelme diye bilirdi yasi 36 hicmi dusunmedi 24saat yol yapti bu insan ve onun icin masraf biz anlayamadik hadibi goreyime kurbanmi gitti .ve bir kac gun sinra bayan sonucu bildirir .Taniyalim derse ben pek iyi gormuyorum sonucu vakit kaybi bir ciddiyet yok .

Kadin hayir diyemeyen biri. Kardesinizse fazladan adim atmis. Daha faceden konusmayi ilerletemiyorken yanina gitmesi sacma olmus.
Evet cok sacma oldu kizin yuzunden araciya faceten taniyamsm demis kiz ve kizda konusnayinca kardesim gitmek zorunda kalmis .

Kardesim diyor evlilik ile ilgili
Bence de gönlü pek yok hatunun.
kardesim diyorki evlilikle ilgili konusulmaz daha erken diyor hayir bir gorucu usuluyle tanisip bulusan ne konusur ?bir de kacinci gunde karar verilir devam edip etmeyeceklerine bu kiz hic demiyor ne dusunuyorsun diye kardesim soruyormus kiz da yuvarlak cevaplar ceriyormus peki ozaman beyenmedi neden 5kere gorustu yuzyize hadi bosa gelmemis olsun bari buralari gezsin mi dedi .Yemek yenilen bir yere girilmis kardesim yabanci oraya kiz soylemis orasi olsun diye geldigin dede ben yemiyecegim sen ye demis e bisey yemeden de orda oturulmaz kardesim tek basina yemis ve 2 saat kalip gec oldu diyerek gitmis ilk gun ve yalniz gelmemis arkadasi gorunurde olmayan biyerde beklemis.

Bana niyeti yok gibi geldi. Bende görücü usulü evlenmistim illaki karşılıklı sorular soruluyor. Bu arada bende sessiz bir tipim. Evlilik için görüştüğü adamda hic mi birşey merak etmiyormus o bayan.. :KK64:
Gorucu usulu tanismada ne gibi sorular sorulur hep havadan sudan mi konusulur.Tanimada belirleyici olan konular belerdir ?

Kadinin niyeti olsaydi söylerdi veya hissettirdi..suan soru isareti olmazdi aklinizda.

Bu bayan istemeyerek devam derse kardesimi oyalarsa bu daha kotu olucak yasi zaten ileri kardesim de belki olur diye kabul ederse bundan sonraki bulusmada o bayanin kardesimin bulundugu sehremi gelmesi gerekir yoksa kardesimmi erkek olarak 24saatlik yol yapip hep o mu gidecek isini birakip .Yoksa bayanin gelmesi dogru degil hep gormeye giden erkek mi olur biz bu isi bilmiyoruz kardesime tardimci olmak istiyorum umarim hayirli olan olur.

Kardeşiniz bari daha da:üstüne düşmese tamam kız evi naz evi:ama bu kız çok peşinden koşturur gibime geliyo çünkü ne evet diyo ne hayır

Kardeşiniz kaç yaşında

Bu bayan istemeyerek devam derse kardesimi oyalarsa bu daha kotu olucak yasi zaten ileri kardesim de belki olur diye kabul ederse bundan sonraki bulusmada o bayanin kardesimin bulundugu sehremi gelmesi gerekir yoksa kardesimmi erkek olarak 24saatlik yol yapip hep o mu gidecek isini birakip .Yoksa bayanin gelmesi dogru degil hep gormeye giden erkek mi olur biz bu isi bilmiyoruz kardesime tardimci olmak istiyorum umarim hayirli olan olur.
İlk etapta kardeşiniz çok ılımlı davranmış
Hatta görmeye de gitmiş ama karşı taraftan aynı durumu göremedim bence kız açık açık derse goruselim falan yüz yüze diye o zaman gidebilir belki ama kendi kafasına göre gitmesin bence
Bu sefer kız adım atmalı en azından sözde yapmalı niyeti varsa
Bende pek anlamam bu işlerden ama benim kişisel yorumun deneyimli arkadaşlar ne der bilmiyorum.:)

İlk etapta kardeşiniz çok ılımlı davranmış
Hatta görmeye de gitmiş ama karşı taraftan aynı durumu göremedim bence kız açık açık derse goruselim falan yüz yüze diye o zaman gidebilir belki ama kendi kafasına göre gitmesin bence
Bu sefer kız adım atmalı en azından sözde yapmalı niyeti varsa
Bende pek anlamam bu işlerden ama benim kişisel yorumun deneyimli arkadaşlar ne der bilmiyorum.:)
Evet bunu kardesime iletecegim kiz istemedikce ,cevap gelmedikce yazmasin mesaj bakalim sonucu bildirecek minkendiliginden yoksa hiccc sormasin bile ve olumlu olursa bulusalim lafini o acsin fakat kiz mi gitsin bu sefer onun yasadigi yere bu sefer.

Bu işin olmayacağı açık, ille görücü usulü olması şart mı

Back
X