• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam gelmiş 44 yaşına ben gelmişim 39 yaşına bir kaç ay görüştükten anlaştıktan sonra ne gibi bir sakınca var evlenmekte artık çocuk değiliz bişileri daha net görüp karar verebiliriz diye düşünüyorum 6 sene görüştüm de ne oldu? Hiç bişi olmadı valla giden yıllarım oldu ben şuan başka bişi soruyorum farkındaysaniz
Niye kızıyorsunuz bu yasa kadar gelip evlenmemiş adamda bir seyler arardım ben

Adam gelmiş 44 yaşına ben gelmişim 39 yaşına bir kaç ay görüştükten anlaştıktan sonra ne gibi bir sakınca var evlenmekte artık çocuk değiliz bişileri daha net görüp karar verebiliriz diye düşünüyorum 6 sene görüştüm de ne oldu? Hiç bişi olmadı valla giden yıllarım oldu ben şuan başka bişi soruyorum farkındaysaniz
Valla ben de 36 olacağım. Apar topar aman evleneyim diye evlenecekseniz sizin karariniz tabii ki.

Dua icin yanlis yerdesiniz, dini konu yasak, baslik kilitlenir.

Arkadaşlar siz beni yanlış anladınız sanırım ben kimseden bu durumla alakalı fikir talep etmedim sadece istediğim şey dua zikir bu yani teşekkür ederim yorumlarınız için ama şuan benim ihtiyacım olan yorumlar bunlar değil
He milletin işi gücü yok sen evlen diye oturup dua edecek zikir çekecek ya ne akılsız insanlat var

Arkadaşlar siz beni yanlış anladınız sanırım ben kimseden bu durumla alakalı fikir talep etmedim sadece istediğim şey dua zikir bu yani teşekkür ederim yorumlarınız için ama şuan benim ihtiyacım olan yorumlar bunlar değil
Niye uzun uzun yazdın madem yorum istemiyorsun. Görücü usulü biri var, dualarınızı eksik etmeyin desen yeterdi. Hey Allah’ım.

Ayrıca kim bu konuyla ilgili nasıl bir dua deneyimlemiş olabilir. Hayırlı evlilik duası gönderiyorum hanımefendiye, kabul oluna. Amin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X