görücü usulu

t cetveli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2014
155
18
38
arkadaşlar benim arkadaşım evli.bi gün ona eşinin arkadaşı çevresinde bekar kız arkadaşları olup olmadığını sormuş.arkadaşm bişy dememiş sormadgı için bana çıtlattı siz bu tarz arkadaşların tanıştırdığı görücü usulu gibi ilişkilere nasıl bakıyorsunuz cevrenizde böle ornekler varmı bana riskli gibi geliyor sonuçta görerek kendin begenmiyorsun.29 yaşındaymış soran kişi flört işini falan uzatmak istemiyormuş cabuk evlenmek istiyormuş galiba.bana pek mantklı gelmedi cabuk evlenmk istemesi yani.siz ne düşünüyorsunuz böle tanıştırmalar hakkında.

arkadaşlar benim arkadaşım evli.bi gün ona eşinin arkadaşı çevresinde bekar kız arkadaşları olup olmadığını sormuş.arkadaşm bişy dememiş sormadgı için bana çıtlattı siz bu tarz arkadaşların tanıştırdığı görücü usulu gibi ilişkilere nasıl bakıyorsunuz cevrenizde böle ornekler varmı bana riskli gibi geliyor sonuçta görerek kendin begenmiyorsun.29 yaşındaymış soran kişi flört işini falan uzatmak istemiyormuş cabuk evlenmek istiyormuş galiba.bana pek mantklı gelmedi cabuk evlenmk istemesi yani.siz ne düşünüyorsunuz böle tanıştırmalar hakkında.
bana bu görücü üsülü isleri ters ama tabisirsin cikarsin hani onlar tabistir sende iycene tanisirsin o baska oyle pat diye evlenenleri anlamiylrum

Bu şekilde evlenen tanıdığım var. Şu an mutlu. İstersen görüş belki görünce için ısınır. Ben yapamazdım, ama yapan çok var. Ben böyle şeylere vesile bile olamam. Sonu kötü biter, bende kendimi kötü hissederim. Birde sırf evlenmek için evlenir gibi hemen evlenicem neden ki.

ben sıcak bakmıyorum görücü üsulüne ama tanışıp mutlu olanlar da var

Görücü usulü evlendim mutluyum
İlişkiden evlilikten beklentilerini konuşuyorsun için ısınırsa bir kaç kere daha konuşuyorsun ısınmazsa görüşmüyorsun
Zaten mantık evliliği yapmıyorsun görüşüp beğenirsen şartları değerlendiriyorsun
Sana mantıklı geliyorsa görüş

tabi mutlu olma ihtimalide var ama benim aklıma takılan cabuk hemen evlenmeyidüşünüyormuş yani insan 2-3 ayda nasıl evlenir yada neden hemen evlenmek ister bunları düşündüm.tuhaf geldi.

kardesim gorucu usulu evlendi yani ilkin damat begendi sonra telden konustular 1 kere yuzyuze geldiler sonra okadar hizli isteme kina dugun vs olduki toplam 5 ayda bu saydiklarim simdi cok sukur mutlular allah bozmasin eger niyetin varsa biraz gorus baktin kafana yatti ilerisini dusunursun neden olmasin

tabi mutlu olma ihtimalide var ama benim aklıma takılan cabuk hemen evlenmeyidüşünüyormuş yani insan 2-3 ayda nasıl evlenir yada neden hemen evlenmek ister bunları düşündüm.tuhaf geldi.

Oha yani hemen derken ben 2 3 aydan bahsettiğini düşünemedim, bence de o zaman o topa girme, bu seferde yok dersin bana zaman kaybettirdin olur adı

Ya isteyebilir. Duzenini kurmustur, her seyi vardir bir esin eksikligini hissediyordur bu yuzden hemen evlenmek istiyordur.

Benimde en yakın arkadaşım 3 yıllık bir ilişki ardından bitik halde iken ailesinin ısrarıyla uzun zamandır tanıştırılmak istenen çocukla tanıştı ve ilk görüşmede aşık olup geldi. Bahsettiğim kız da dünya güzeli gözler,fizik,karakter,meslek. Ama aradığını hiç bulamıyordu. Sonra aşık oldu 2 ay sonra aileler tanıştı falan. Toplam 5 ay surmedi sanırım evlenmesi. Acelen ne dedim. Nasıl olsa kaderimi yaşayacağım artık neden bekleyim yaşım gidiyor dedi evlendi valla :) çokta mutlu maşallah.

Back
X