Gorulen her ruyanin etkisinde kalmak?

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Herkese merhaba!
Oncelikle hepinizin kadir gecesi mubarek olsun.
Benim sorunum su ki, iyi ve ya kotu gordugum her ruyanin etkisinde kaliyorum.
Misal dun gece ruyamda 3 ay sonra evlenecegim nisanlimin beni aldattigini ve terkettigini gordum. Kendimi hirpalayarak avaz avaz hickira hickira agliyordum. Ve sabaha karsi, cidden gozlerimden yas aka aka uyandim. Tabi ki nisanlima kizmadim, oyle tiplerde vardir "beni ruyamda aldatiyordun" diye kizanlar.
Ama ruyamdaki o aglama halimi unutamiyorum. Ve ruyamda oyle kalbim sizliyordu ki, o kalbimde ki siziyla uyandim.
Tum gun cok kafama takiyorum. Sorun ruyamda aldatilmis olmam degil, sorun kotu bir ruya gormem aglayarak uyanmam. Tum gun ruh gibi geziyorum. Eger guzel bir ruya gorursem de tum gun deli gibi mutlu, hicbir seyi kafaya takmadan gamsiz geziyorum. Anlamsiz ve sacma anlayamiyorum?
Benim gibi olanlar nasil geciriyor bu durumu?
Tesekkurler!:KK200:

Bi aralar ben de öyleydim.
Dertlerin bin türlü hali var ve diğer türleri ile karşılaştıkça rüyaların etkisi azalıyor.
Zamanla düzelir.
Rabbim başka dertlerden korusun.
Hayırlı kandiller.

Bi aralar ben de öyleydim.
Dertlerin bin türlü hali var ve diğer türleri ile karşılaştıkça rüyaların etkisi azalıyor.
Zamanla düzelir.
Rabbim başka dertlerden korusun.
Hayırlı kandiller.

Aslinda inanir misiniz? Aile icinde oyle cok derdim var ki, nasil buna takabildigime sasiriyorum.

Ben de öyleyim her rüyada olmasa da. Çok kötü bir rüya gördüm geçen bahsetmek bile istemiyorum o derece kötüydü ağlayarak uyandım, etkisi kendi kendine geçiyor ama bak şuan tekrar hatırladım o hissi ve kötü oldum.
Bir hafta önce falan da sevgilimi çok çok sevmeme rağmen başka birisine aşık oluyordum, o kadar vicdan azabı çekiyorum ki uyanınca da bir süre vicdan azabı çektim gerçekmiş gibi.

Ben de öyleyim her rüyada olmasa da. Çok kötü bir rüya gördüm geçen bahsetmek bile istemiyorum o derece kötüydü ağlayarak uyandım, etkisi kendi kendine geçiyor ama bak şuan tekrar hatırladım o hissi ve kötü oldum.
Bir hafta önce falan da sevgilimi çok çok sevmeme rağmen başka birisine aşık oluyordum, o kadar vicdan azabı çekiyorum ki uyanınca da bir süre vicdan azabı çektim gerçekmiş gibi.

Evet! Iste benim de aynen oyle oluyor. Zamanla gecer insallah, azalsa da yeter.

Ruyalar bazen bilincaltinin yansimasidir, bazen tedavi edici bazende bir anlami yoktur. Aldatma konusu, bastirilmis korkularindan kaynakli olabilir. O yuzden ya ustune gideceksin korkularinin ya da ustelemeyeceksin.

Ruyalar bazen bilincaltinin yansimasidir, bazen tedavi edici bazende bir anlami yoktur. Aldatma konusu, bastirilmis korkularindan kaynakli olabilir. O yuzden ya ustune gideceksin korkularinin ya da ustelemeyeceksin.
Yok cok sukur oyle bastirilmis bir korkum yok. Saygi sevgi ve guven cercevesinde bir iliskimiz var, evleniyoruz yakinda. Bir gun bile beni aldatir mi diye suphe etmedim. Aldatma ruyasini anlatmamin sebebi dun gece gordugum icin en cok hatirladigim oydu. Yani demek istedigim acaba ne icin beni aldattigini gordum diye ruyama bir sebep aramiyorum.
Zaten olay aldatma degil, avaz avaz aglamam ve aglayarak, kalbimin sizisiyla uyanmamdi.

Yok cok sukur oyle bastirilmis bir korkum yok. Saygi sevgi ve guven cercevesinde bir iliskimiz var, evleniyoruz yakinda. Bir gun bile beni aldatir mi diye suphe etmedim. Aldatma ruyasini anlatmamin sebebi dun gece gordugum icin en cok hatirladigim oydu.
Zaten olay aldatma degil, avaz avaz aglamam ve aglayarak, kalbimin sizisiyla uyanmamdi.

Fizyolojik olarak seni bu kadar etkiledigi icin bastirilmis olduğunu düşündüm zaten yani farkinda değilsin korkunun. Ama tam sebep bu olmayabilir de. Dedigim gibi takma yani bisuru sebebi var ruyalarin

Fizyolojik olarak seni bu kadar etkiledigi icin bastirilmis olduğunu düşündüm zaten yani farkinda değilsin korkunun. Ama tam sebep bu olmayabilir de. Dedigim gibi takma yani bisuru sebebi var ruyalarin
Yok anlatamadim herhalde. Ben ruyamda birini oldudugumu de gorsem ayni etkiyi yasardim olayin aldatmayla alakasi yok, sadece hatirladigim bir ruya oldugu icin anlattim.
Iyi kotu her ruyada oluyor bu ama dedigim gibi anlatamadim herhalde.

Back
X