görümce seni görmiyim ömrümce!!!

lanadelmilav

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
962
609
103
30
Merhabalar,
Bugünkü derdim görümcem .. Hiç böyle bi konu açabileceğimi düşünmemiştim ama .. Görebileceğiniz en gıcık görümceye sahibim.. Kendisi kocası ile para için evlenmiş (kocası fazlasıyla zengin) kocasıyla arasında 20 yaş olan bir kadın.. Ve paranın değiştirdiği havalı ve uyuz gıcık bir kadın.
Bana yaptığı;
Kocası yanımdayken aradığında napıyosun diye sordu benim görümceye. Benim görümce ''görümcelik yapıyorum hahahahah '' diye güldü ay dedim ne değişik..
birgün benim kayınvalidem ve komşusu kahve içerken fotoğraf çekildik, komşusu paylaşmış benim görümce
ay yeter kıskanıyorum vallahi yazıp şeytansı işaretler koymuş
ama en çok canımı sıkan bu değil
asıl mevzu :
geçen gün benim görümce modeli nişanlımın evine gitmiş oturuyorlarmış
benden konuyu açarak benim instagram hesabıma girip fotoğraflarıma sözlü yorumlarda bulunmuş
ay bu fotoğraf ne böyle ay bu video paylaşılır mı böyle fotoğraf mı atılır falan filan
saçma sapan yorumlarda bulunmuş nişanlıma
nişanlımda sanane ben çektim onları ben çok beğeniyorum seni ne ilgilendirir diye bağırmış
yanlış anlaşılmasın açık seçik değil
bildiğimiz normal fotoğraflar
kaynanam beni giyimimi çok beğenir bence kendisi benim giyimimi kıskanıyor gibi geldi ama emin değilim
şimdi instagramdan engellesem nişanlım engelleme sana anlattığımı anlamasın bi durum olmasın diyor
bi yanım diyor engelle , diğer yanım diyor boşver engelleme fotoğraflarını görsün çatlasın dursun
sinirimi bozdu vallahi

Görümcenizle bakış açılarınız farklı fazla muhabbete girmeyin derim öte yandan sizin olmadığınız ortamda olan konuşmayı neden nişanlın sana aktarmış anlamadım gereksiz olmuş zaman geçince nişanlın unutur ama sen unutmayacaksın zaten iyi olmayan aranız iyice sarpa saracak

Kız kardeşinizde problem var, annenizde problem var, görümcenizde problem var, babanızın eşinde problem var ama sizde yok??
Çuvaldızın size dönme vakti gelmedi mi artık?
Kendi için yazdığı üye tanımlamasına bakarsanız herkes kötü kendisi ve nişanlısı mükemmel :)

Boş şeyler dert edilecek şey değil söylenilenlerde de bişi yok kendi düşüncelerini söylemiş. Nişanlının laf taşımasına gerek yok

Cok on yargili hareket ediyorsunuz. Hic bi sey yok su soylenenlerde gorumcelik yapiyorum diye saka yapmis sizin yaninizda ki sizin bu kadar hassas oldugunuzu bilmeden. Digerinde de gayet sempatik geldi... kotu olan kardesi ile paylastigini nisanliniz size anlatmasi.. hangimiz dedikodu yapmiyoruz ki? Simdi sende onu konusuyorsun. Peki nisanlin gidip boyle boyle yazdi senin hakkinda diye yetistirse nasil olacak?

para için evlendiğini ne biliyosunuz, ömrü boyunca yanında mıydınız? diyelim ki öyle, sizi ne ilgilendirir.

anlattığınız ilk iki olayda garip bişey göremedim. gayet normal muhabbetler.

son olayda da tamam gereksiz yorum yapmış olabilir ama nişanlınız neden size anlatıyor ki? siz yapsanız gidip ona mı anlatacak, çok saçma.

engellemenize gerek yok. kendince baksın yorum yapsın.
fotoğraflarınıza bakıp çatladığını da sanmam. sonuçta zenginmiş, gider stilist filan tutar güzel giyinir ne var bunda.

Görümceniz ile benzemiyorsunuz, farklı bir kadın belliki.
Siz de mesafe koyarsınız olur biter.
Anlattığınız hiçbir örnekte "ömrümce görmeyeyim" dedirtecek birşey göremedim.

Nişanlınız da instagram olayını size anlatmasını çok çirkin buldum.

Mesafe mesafe mesafe, yapacak başka birşey yok, en temizi..

Siz onun nasıl şeytanlı ifadelerini sorun ediyorsanız, oda sizinne biçim video bu deme şeyine sahip..
Gereksiz mevzular.. Allah başka dert vermesin.. Açık giyinsen ne olacak, ona ne bize ne..

Ayrıca, onu bu kadar eleştirmeniz de doğru değil.. İstediğiyle evlenmiş size ne? Bu ayrıntıya ne gerek var konu da?

Merhabalar,
Bugünkü derdim görümcem .. Hiç böyle bi konu açabileceğimi düşünmemiştim ama .. Görebileceğiniz en gıcık görümceye sahibim.. Kendisi kocası ile para için evlenmiş (kocası fazlasıyla zengin) kocasıyla arasında 20 yaş olan bir kadın.. Ve paranın değiştirdiği havalı ve uyuz gıcık bir kadın.
Bana yaptığı;
Kocası yanımdayken aradığında napıyosun diye sordu benim görümceye. Benim görümce ''görümcelik yapıyorum hahahahah '' diye güldü ay dedim ne değişik..
birgün benim kayınvalidem ve komşusu kahve içerken fotoğraf çekildik, komşusu paylaşmış benim görümce
ay yeter kıskanıyorum vallahi yazıp şeytansı işaretler koymuş
ama en çok canımı sıkan bu değil
asıl mevzu :
geçen gün benim görümce modeli nişanlımın evine gitmiş oturuyorlarmış
benden konuyu açarak benim instagram hesabıma girip fotoğraflarıma sözlü yorumlarda bulunmuş
ay bu fotoğraf ne böyle ay bu video paylaşılır mı böyle fotoğraf mı atılır falan filan
saçma sapan yorumlarda bulunmuş nişanlıma
nişanlımda sanane ben çektim onları ben çok beğeniyorum seni ne ilgilendirir diye bağırmış
yanlış anlaşılmasın açık seçik değil
bildiğimiz normal fotoğraflar
kaynanam beni giyimimi çok beğenir bence kendisi benim giyimimi kıskanıyor gibi geldi ama emin değilim
şimdi instagramdan engellesem nişanlım engelleme sana anlattığımı anlamasın bi durum olmasın diyor
bi yanım diyor engelle , diğer yanım diyor boşver engelleme fotoğraflarını görsün çatlasın dursun
sinirimi bozdu vallahi

Anlattığınız ilk iki konuda alınacak bir şey yok.
Kocası ile para için evlenmesinin, paranın onu değiştirmesinin size yaptıkları ile alakası var sandım, hiç bir alaka göremedim. Bu durumda bu bilgiyi paylaşmanız çok yersiz olmuş. Görümcenizin yaptığı evililiğin ne amaçla yapıldığını bilemezsiniz.
Son durumda ise cidden yaptığı terbiyesizlik ama büyütülecek mevzu değil. Nişanlınızın olayı size anlatması gereksiz olmuş. Sizi olay anında savunmuş en güzeli bu. Orda kalmalıydı mevzu.
Benim de paylaştığım fotoları beğenmeyenler var, x paylaşsan şunu diyen y paylaşsan bunu diyen. Açıkçası ne diyorlarsa desinler. Bilmek de istemem. Ama paylaştığım her şeyin de evrensel beğenildiğini falan düşünmüyorum. Sizin durumunuzda sonuçta kardeşinin nişanlısısınız biraz daha kibar olabilirdi ama mizacı bu değil. Eminim siz de kendi aranızda kuzeninizin falan paylaştığı bir şeye kendinizce kulp buluyorsunuzdur. Konuştuğunuz kişinin koşturup kuzeninize yetiştirmeyeceğini varsayarak tabi.

Back
X