- 8 Kasım 2016
- 962
- 609
- 103
- 30
- Konu Sahibi lanadelmilav
yazılan yorumlaırn hepsini okudumMerhabalar,
Bugünkü derdim görümcem .. Hiç böyle bi konu açabileceğimi düşünmemiştim ama .. Görebileceğiniz en gıcık görümceye sahibim.. Kendisi kocası ile para için evlenmiş (kocası fazlasıyla zengin) kocasıyla arasında 20 yaş olan bir kadın.. Ve paranın değiştirdiği havalı ve uyuz gıcık bir kadın.
Bana yaptığı;
Kocası yanımdayken aradığında napıyosun diye sordu benim görümceye. Benim görümce ''görümcelik yapıyorum hahahahah '' diye güldü ay dedim ne değişik..
birgün benim kayınvalidem ve komşusu kahve içerken fotoğraf çekildik, komşusu paylaşmış benim görümce
ay yeter kıskanıyorum vallahi yazıp şeytansı işaretler koymuş
ama en çok canımı sıkan bu değil
asıl mevzu :
geçen gün benim görümce modeli nişanlımın evine gitmiş oturuyorlarmış
benden konuyu açarak benim instagram hesabıma girip fotoğraflarıma sözlü yorumlarda bulunmuş
ay bu fotoğraf ne böyle ay bu video paylaşılır mı böyle fotoğraf mı atılır falan filan
saçma sapan yorumlarda bulunmuş nişanlıma
nişanlımda sanane ben çektim onları ben çok beğeniyorum seni ne ilgilendirir diye bağırmış
yanlış anlaşılmasın açık seçik değil
bildiğimiz normal fotoğraflar
kaynanam beni giyimimi çok beğenir bence kendisi benim giyimimi kıskanıyor gibi geldi ama emin değilim
şimdi instagramdan engellesem nişanlım engelleme sana anlattığımı anlamasın bi durum olmasın diyor
bi yanım diyor engelle , diğer yanım diyor boşver engelleme fotoğraflarını görsün çatlasın dursun
sinirimi bozdu vallahi
hadi ben kendimi geçtim
buraya insanlar canlarının sıkıldığı mevzuları yazıyorlar
siz ne kadar itici yorumlar yapıyorsunuz resmen insanları iğneliyorsunuz

şayet böyle yorumları okumak ve canımı daha çok sıkmak istemiyorum
ben canım sıkkın diye buraya yazdım ama güzel yorumlarınız sağolsun daha çok can sıkıcı
hadi sağlıcakla