- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 18
- 26
- Konu Sahibi Derya 12468
Ay gerçekten o da neymiş öyle. Bırakalim da baş başa vakit geçirsinler demiyor da. Bunlar da çok beklenti içinde. Geldiklerinde ettiklerinde her şeyi beklerler ilgi alaka vs. Ama kendilerine gittiğimde bir gün sabah erken gitmek zorunda kalmıştık. Uyanmaya tenezzül bile etmemişlerdi. İki saat saat ona kadar uyanmalarini beklemiştim. İyi gelin olmayacaksın ben onu anladım. Şimdi de eşimle tartıştık. Annesinin ameliyat sonrası gelip bizde kalma durumu vardı. Neymiş mikrop kapmasin. Neyse ben de dedim gelecek ama 15 gün kalacak sonrasında benim amelîyatim var çünkü dedim. Doktoruyla konuşsun bakalım gel git yapabilecek mi çünkü amelîyattan sonra ben bakamam dedim. Benim de iyileşme surecim var çünkü diye. Babasıyla konuştu o da dedi bakalım belki gelmez çünkü pansuman olur kontrol olur ordan git gel zor olabilir dedi. Bir de benim annemgil gelecekti yanıma. Eğer annen gelecekse çalışıyor benim annem ona göre izin almasin demiştim. Onu da söyledi. Kb da bakalım bir sorarım doktora dedi. Neyse bugün akşam çıktık yürüyoruz. Döndü kocam dedi acaba kemik falan mı alsak iyi gelir işte anneme. Ben de dedim annengilin dolapta bir sürü var kemikli et aslında. O da dedi ben bizim ev için söylüyorum sen neyden bahsediyorsun. Ben de dedim baban da dedi ya kontrol vs olur pansuman olur büyük ihtimalle gelemeyecek annen dedim o yüzden öyle dedim. Sokağın ortasında bağırdı bana tamam gelmesin bilmem ne. Dedim ben öyle bir şey mi dedim. Ne dedin ima ediyorsun vs yükseldi. Ne saçmalıyorsun bir şey demedim ben falan dedim. Yok dedi senin de annenin başına gelecek ki öyle anlayacaksın sen böyle anlatamam tamam gelmesin vs diye yükseldi. Ben de deidm ben eve gidiyorum gelmiyorum. Önden önden gitti bu sefer bu eve ben de ardından. Geldim bağırdım çağırdım ben gelmesin demedim ne saçmalıyorsun sokağın ortasında bana bagiriyorsun senin karına verdiğin değer bu işte diye. Bana dediği tek şey yok sinirlenmeyecegim istediğini vermeyeceğim dedi sustu. Ben de konuşmadım sonra. Hala konuşmadık. İyice nefret ettim gerçekten bütün sülalesindenBenim eşimin ailesi de sürekli beklenti içindeydi. İllaki eşim her gittiginde beni de beklerlerdi. Eşimde seni özlüyorlar derdi ki inanmıyorum. Ben uzun zamandır mesafeliyim. Ancak kvnin beklentisi halaa bitmedi, bitmeyecek. Geçen şey diyor. Eşimin dogum gününde pasta alır, kvye gideriz diye bizi beklemiş.O ne alaka ki. Cevap verecektim. Ortamda başkaları vardı.Böyle yapa yapa soguttu beni kendinden.