• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce...

Konu sahibi arkadaşım her ne olursa olsun Instagram dan silmeyecektiniz..hem ilk silen siz oluyorsunuz hemde yüzyüze bakınca hürmet bekliyorsunuz.kusura bakmayın ama kendi hatanizi görmüyorsunuz.size kırgın sonuçta canım cicim yapıp yapmaciklik yapmak istememiş.bana kalırsa alınganlık etmissiniz.aglamaniza hiç gerek yoktu ve bu durumu belli etmenizde yanlıştı,zamanla gele Gide oda sizi yok saymayacak alisacaktiniz birbirinize.bu benim fikrim tabi.

Yorumunuza saygi duyuyorum ama düşünün sizi her durum paylaştığında engelliyo ilerleyen saatlerde farkli bisey paylaşınca engeli kaldiriyo. Kendileri 32 yaşında. Karşımdaki insan bana ters bisey yapmadığı sürece ben böyle kestirip atmıyorum

Eşinizin tepkisi ne oldu peki

Bütün gece üzülme ağlama gerçekten ayıp etti gibi cümleler kurdu. Ablamla görüşmeyeyim 2-3 ay belki o zaman anlar dedi. Bende böyle biseye gerek olmadığını onların kardeş olduğunu sadece konuşması gerektiğini söyledim. Bugün diğer ablasıyla konusacak

Ters psikoloji yapsaydınız keşke sizde gülümseyerek şu bardağı uzatabilir misin deseydiniz belki orda kendi sindirme politikasının işe yaramadığını görünce sinirlenip ters birşey söyleyecekti örneğin kalk kendin al ya da yakın işte alsana gibi. Zaten burda vericeği sivri tepkiden dolayı eşiniz cevap olarak sakin ol gibi bir cevap verirdi ve size orda canlı canlı hak verirdi sizin verdiğiniz soğuk savaşı erkekler anlamaz görmez örneğin sizin o instagramdan silme aşamasına nasıl geldinizi anlatsaniz amaan cok abartıyorsun der ama yemekteki gibi ufak bir hareketle bile onun anlamasını sağlayabilirsiniz arkadaşlar doğru söylemiş ağlamak ya da eşinize evde durumu izah edip mesele etmekle uğraşmayın değmez. Habis ruhlu insanların karanlık ruhunu üzülerek beslemeyin :süslü:

Gerçekten karanlık ruhlu. Eşim artık ablam evlense de bizde bi rahat etsek dedi

Sen de onu görmezden gel, sallama muhatap olma eşinden rica et, hayır kadını instadan siliyorsun da iş reale gelince mi ağlıyorsun balkonlarda. Gerçek hayatta da sallamamayı öğreneceksin, o bir sallamıyorsa sen de 2 sallama

Normalde silmezdim niye sileyim ama kiz beni engelleyip duruyo bende geriliyorum ne yapıyorum ben bu kiza diye en sonunda çözümü silmekte buldum. Hem suçlu hem güçlü kız

Sen instagramda durum paylaştığında seni sildiğini nereden biliyorsun. ? Bunun için sürekli başka yerlerden onu kontrol etmen gerekmiyor mu? Engellemiş mi ben görebiliyor muyum diye?? Belki sana yeterince güvenmiyor senin görmeni de istemiyor . Ya hayır canım zaten sen onu instagramdan sildiğin için vs seninle konuşmuyor muş. Masada seninle konuşmaması bu yüzden gayet normal geldi bana. Senin zaten onu instagramdan silmen büyük hataymış, ağlaman daha büyük hata olmuş. Eşini kendi tarafına çekmek istiyorsun gibi olmuş. Bugün ablasıyla konuşaçak yazmışsın ama bence sana daha çok kin besleyeceklerdir. Hiç belli etmesen daha iyimiş. Geri dönüşü olmayan yollara giriyorsun.

Sen instagramda durum paylaştığında seni sildiğini nereden biliyorsun. ? Bunun için sürekli başka yerlerden onu kontrol etmen gerekmiyor mu? Engellemiş mi ben görebiliyor muyum diye?? Belki sana yeterince güvenmiyor senin görmeni de istemiyor . Ya hayır canım zaten sen onu instagramdan sildiğin için vs seninle konuşmuyor muş. Masada seninle konuşmaması bu yüzden gayet normal geldi bana. Senin zaten onu instagramdan silmen büyük hataymış, ağlaman daha büyük hata olmuş. Eşini kendi tarafına çekmek istiyorsun gibi olmuş. Bugün ablasıyla konuşaçak yazmışsın ama bence sana daha çok kin besleyeceklerdir. Hiç belli etmesen daha iyimiş. Geri dönüşü olmayan yollara giriyorsun.

Ben sosyal medyayi aktif kullanıyorum ekstra bi yerden takip etmeme gerek yok. Mesela şimdi bişey paylasiyo bu görünmüyo durumlarda ama akşam paylaşım yaptığında engeli kaldiriyo bu durumda ben sabah paylaştığını da görüyorum.
Bana güvenmiyorsa tamamen durumlardan engelleyebilir sürekli kaldırıp engellemez.
Silme nedenim zaten engellemesi ve hic bir şey eve gelen misafire kötü davranmaya bahane olamaz bu terbiyesizliktir bana göre, benim ailemden aldığım saygıya göre.
Masada benimle hoş sohbetler etsin falan da demiyorum ama herkes herkese saygılı davranmalı diye dusunuyorum. Bu arada milletin yanında ağlamadım eşime ağladım artik cok doldugum için. Eşimi kendi tarafıma çekmeme gerek yok zaten benim yanımda. 2 yıldır ailesinin neler yaptığını görüyor biliyor ama aile iste atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Esime kalsa ablasiyla konusmayacak ama yine ben bosver siz kardessiniz diyorum.
Ve son olarak zaten problemli bir aile etraflarında kimse kalmamış. Yani her durumda bana karşı kinleri mevcut

Pardonda eşinin hesabından silmek sana düşmez. Kendin hesabına kabul etmeyebilirsin.. Ben anlamıyorum ya bu yengeleri harbiden..Evlenince, tasmayı taktım sanıyorsunuz kocanızın boynuna.
Bu konusmayi esimin yaninda yapmistim. Konumuzun icinde esimde oldugu icin esimin rizasiyla sildim. Sevgili gorumcem yuzumuze gulup arkamizdan esimin ailesine bizim gelin kocasiyla olan resimlerini bize nispet yapmak icin atiyor. Bu arada ger resmimize allah mutlulugnzu bozmasin derdo bende kendisini sever mutlu olurdum. Ama boyle iki yuzluluk yapicagni hic tahmin etmrdim. Mesela bir soz paylasirdim hemen ailesine okuturmus bak bak bunu size ima ediyor diye. Ailesi de bize patladi bende kiziniz beni engellmis diyince sen kizlarima oglumuzla olan resmini nispet yapmak icin atiyorsun diyince sebebini bir kez daha anladim. Esimde sileblrsn dedi fakat telde falan konusuyorlar. Buraya geldiklerinde mecburiyetten de olsa esimin hatri icin gorusuyorum. Yoksa esime engel oldugm fakan yok hepsi gozubun onunde yasandi

Gorumceniz sizi mutsuz etmek için bu hareketleri yapmiş ve istediği de olmuş. Evet cok can sıkıcı seyler bunlar durduk yere insan mutsuz oluyor. Benzerini yaşadım iyi bilirim...
Acaba onu arasaniz veya bir yerde buluşsanız. Sen neden bana karşı böylesin ben üzülüyorum. Aramızın iyi olmasini istiyorum gibi konuşsanız olmaz mı? Tabii görumcenizle şahsi ne oldu bilememkonusulunca halledilir gibi geliyor

Gorumceniz sizi mutsuz etmek için bu hareketleri yapmiş ve istediği de olmuş. Evet cok can sıkıcı seyler bunlar durduk yere insan mutsuz oluyor. Benzerini yaşadım iyi bilirim...
Acaba onu arasaniz veya bir yerde buluşsanız. Sen neden bana karşı böylesin ben üzülüyorum. Aramızın iyi olmasini istiyorum gibi konuşsanız olmaz mı? Tabii görumcenizle şahsi ne oldu bilememkonusulunca halledilir gibi geliyor

Ahhh ne cok uğraştım. Mesela hep daha süslü olmamı isterler. Ayak uydurayım diye elbise aldım ona fotoğraf attim x abla bende elbise aldım bi yere giderken giyeceginizde bana da haber verin dedim. Saçını boyatmış hemen yazdım cok güzel olmuş diye. Kendi saçımı boyamaya karar verdim sence bunlar bana gider mi dedim. Daha böyle gereksiz bi cok konuda fikrini almak amaclı yazdım. Ama insanin içinde az biraz iyilik kırıntısı olmalı. Bende mükemmel değilim ama bu kadar da kötü değilim

Back
X