• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gorumce

bekliyorumseni

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
143
22
13
36
gerçekten akıla ihtiyacım biraz önce esimle seninle konuştuk konu yine gorumcemdeydi ben ne eşimden ne kaynanamdan çektim ama g orumcemden onun sinsiligi seytandan beter ne kavgalar yaşadım ne dayak lar yedim eltimle onun yüzden düşman olduk sürekli kaynanamla arama girdik kaynanam ile bir kus bir baristik en son onun yüzünden kaynim bana tl etmediği hakaret bırakmadı yani evlendigimden beri hayatımı bozmaya çalıştı hep beni ve eltimleri küçük gördü hep BEN BILIRIM BEN YAPARIM UC GELIN BEŞ KURUŞ ETMEZSINIZ DER VE HEPIMIZDEN KUCUK Kalp hastasi ve goz problemi olduğu için kaynanam sus der bize hayatta e dilmedigim hakaretler işittim sürekli eşimle tartıştık onun yüzünden şimdide çekiyorum kendisinden ama o kadar ki sinsi sanki herşeyi ben yapıyorum herkesin gözünde onun yüzünden küçük düştüm o kız anlatilmaz yasanilarak anlaşılır diğer eltimler bana hak verirler ama susup konusmazlar ışte biri bana hakaret edecek evime aileme hakimlik edecek ben susacam susamiyorum konuşuyorum ve haksız oluyorum sorum size şu kızkardeşim dogum yaptı gorumcende mart dogum yapacak ve biz konuşmuyoruz kız kardesiminde onun da ilk bebeği takı takmak istiyorum kardeşime ama ona takmak istemiyorum çünkü o da bana takmadi eltimle ceyrek taktı bana elbise getirdi oda birşey olmaz da eşim ikisine takılın diyor ama gerçektende hak etmiyor ne yapacam bilmiyorum ve kızlar onun sinsiligi ne zaman ortaya çıkar yo gösterin

takiyorum sabaha kadar düşünür yatmam çünkü gerçekten de kötü durumuna beni düşürmüş keşke kötü olsaydım da umrumda olmazdı ben onun için neler yapmadım ki bil bilsen hak verirsin

iyi de adamın kardeşi hediyesine de o karar versin

kardeşine ne istersen al

eşim eltimin kızına yarım altın taktı

sesimi çıkarmadım bana ne

onlar benimkine çeyrek taktı

tam karşılığı olmaz ki bu işlerin

görüşmüyorsan görüşme o seninle görümcenin arasında ama eşinin kardeşi

Valla cok kafaya takmayin olan size olur. Insanlsr degismex neticede, gormemeye calismaniz en sagliklisi. Gorme, duyma...

en büyük cevabiniz susmak olsun yaa o konussun konussun gitsin siz cevap vermedikçe artık bi zaman sonra oda anlayacaktır kaale alınmadığını.kendinize eziyet etmeyin birakin esiniz takmak istiyosa taksin altinida kardesidir sonucta.ben kaynanama öyle yaptım baktım herseye (esimle yataktaki iliskime kadar) karisiyo bi zaman sonra geldi konustu bagirdi çağırdı ama ben hep sustum gerçekten suatum yani o kunustukca cevap bile vermedim sonunda ben kazandim artık hiç konusmuyo şükür evimede gelmio he arada laf yolluyo yine buluyo huzur bozacak bişey ama en azından evimde yok sizde öyle yapin

Onun sinsiliğini herkes senden iyi biliyor. Ama işlerine gelmiyor. İnsan kendi malını tanımaz mı? İspatlayacağım diye yorma kendini.

gerçekten akıla ihtiyacım biraz önce esimle seninle konuştuk konu yine gorumcemdeydi ben ne eşimden ne kaynanamdan çektim ama g orumcemden onun sinsiligi seytandan beter ne kavgalar yaşadım ne dayak lar yedim eltimle onun yüzden düşman olduk sürekli kaynanamla arama girdik kaynanam ile bir kus bir baristik en son onun yüzünden kaynim bana tl etmediği hakaret bırakmadı yani evlendigimden beri hayatımı bozmaya çalıştı hep beni ve eltimleri küçük gördü hep BEN BILIRIM BEN YAPARIM UC GELIN BEŞ KURUŞ ETMEZSINIZ DER VE HEPIMIZDEN KUCUK Kalp hastasi ve goz problemi olduğu için kaynanam sus der bize hayatta e dilmedigim hakaretler işittim sürekli eşimle tartıştık onun yüzünden şimdide çekiyorum kendisinden ama o kadar ki sinsi sanki herşeyi ben yapıyorum herkesin gözünde onun yüzünden küçük düştüm o kız anlatilmaz yasanilarak anlaşılır diğer eltimler bana hak verirler ama susup konusmazlar ışte biri bana hakaret edecek evime aileme hakimlik edecek ben susacam susamiyorum konuşuyorum ve haksız oluyorum sorum size şu kızkardeşim dogum yaptı gorumcende mart dogum yapacak ve biz konuşmuyoruz kız kardesiminde onun da ilk bebeği takı takmak istiyorum kardeşime ama ona takmak istemiyorum çünkü o da bana takmadi eltimle ceyrek taktı bana elbise getirdi oda birşey olmaz da eşim ikisine takılın diyor ama gerçektende hak etmiyor ne yapacam bilmiyorum ve kızlar onun sinsiligi ne zaman ortaya çıkar yo gösterin

ic sikintisi ile heyecanla yazdiginiz muhakkak konuyu ancak hicbir sey anlasilmiyor okurken. noktalama isareti kullansak :110:

anladigim kadari ile... esinizin kardesine taki takmak zorunda degilsiniz ancak esinizin yapacagi hediyeye de karisamazsiniz. o kendi kardesine ne istiyorsa yapsin, siz de kendi kardesinize yapin.

Siz kendi kardesinize eşinizde kendi kardeşine çeyrek taksin benim kardeşime takalim ama karşı tarafa takmayalim diye birşey olamaz birisi sizin kardesiniz ve yeğeniniz diğeri eşinin kardeşi ve yeğeni.

Esin takmak istiyorsa taksın siz karışmayın mevzu takı mevzusu olduğu için yazıyorum kardeşine ne taktigina da karışmayın yani.

Aman boşver bee onun görümcesi yokmu o da ona cektirir inşallah ne bu böyle kaynanan değil bişeyin değil sen onu cekmek zorunda değilsin ne halt yiyosa yesin eşinde ne takarsa taksin kendi kardeşi sonuçta

Sen gitme bence eşin isterse gidip Taksın

Aman boşver bee onun görümcesi yokmu o da ona cektirir inşallah ne bu böyle kaynanan değil bişeyin değil sen onu cekmek zorunda değilsin ne halt yiyosa yesin eşinde ne takarsa taksin kendi kardeşi sonuçta
gerçektende çekiyor. hatta bana birgun dedi ki sen bana beddualar ettin de ben senin gibi oldum

Dayaklar yedim diyorsun hala gorumcemin sinsiligi nezaman ortaya cıkacak diyorsun. :D ya bazen çok sasiriyorum buradaki ana konu dayak ve hakaret olması lazımken onlar ufak detaylar olarak kalmıs ve asil mesele takı ve sinsilik. :D pessssssssssss valla pessssssss.Takiyida eşin dusunsun

Dayaklar yedim diyorsun hala gorumcemin sinsiligi nezaman ortaya cıkacak diyorsun. :KK70: ya bazen çok sasiriyorum buradaki ana konu dayak ve hakaret olması lazımken onlar ufak detaylar olarak kalmıs ve asil mesele takı ve sinsilik. :KK70: pessssssssssss valla pessssssss.Takiyida eşin dusunsun
ASLINDA MEVZU TAKI DEGIL ONUN YUZUNU GORMEK ISTEMEM BEN DAYAGI DA KUFURUDE ONUN YUZUNDEN YEDIM CUNKU BEN ONLARLA O ZAMAN YASIYODUM ESIMIN BENI HERSEYE RAGMEN TANIMASINI ISTIYORDUM BEN ESIMLE BUYUK BIR MUCADELE ETTIM ONUN BENI GERCEKTENDE TANIMASINI ISTEDIM TANIDIKTAN DONRA AYAKLARIMA KAPANIP OZUR DILEDI şimdi bana geçmişten yaptıkları için helallik istiyor eşim kötü biri değil sadece beni tanımadığı için önyargılı oluyordu. KONU BASINDA BELLI ZATEN ISTEMEDIGIM BANA ZARAR VEREN BENI INCITEN BIRINE ODUL VERMEMEK ONUN ICIN BU ODUL OLUR

ASLINDA MEVZU TAKI DEGIL ONUN YUZUNU GORMEK ISTEMEM BEN DAYAGI DA KUFURUDE ONUN YUZUNDEN YEDIM CUNKU BEN ONLARLA O ZAMAN YASIYODUM ESIMIN BENI HERSEYE RAGMEN TANIMASINI ISTIYORDUM BEN ESIMLE BUYUK BIR MUCADELE ETTIM ONUN BENI GERCEKTENDE TANIMASINI ISTEDIM TANIDIKTAN DONRA AYAKLARIMA KAPANIP OZUR DILEDI şimdi bana geçmişten yaptıkları için helallik istiyor eşim kötü biri değil sadece beni tanımadığı için önyargılı oluyordu. KONU BASINDA BELLI ZATEN ISTEMEDIGIM BANA ZARAR VEREN BENI INCITEN BIRINE ODUL VERMEMEK ONUN ICIN BU ODUL OLUR
Evlendigin eşine kendini tanitmaya mi calistin ??? Bemim bildigim insanlar birbirlerinin karakterini ve kendisini evlenmeden önce tanır.
Bu kadar dayak yiyip esim sonunda beni tanidi ... Konu dahada ilginç oldu simdi ne diyeyim.

esi de takmak istemiyor annesiyle göndermek istiyor çünkü son olaydan sonra eşim ona çok kırılmıştı

Back
X