- 4 Aralık 2015
- 143
- 22
- 13
- 36
- Konu Sahibi bekliyorumseni
gerçekten akıla ihtiyacım biraz önce esimle seninle konuştuk konu yine gorumcemdeydi ben ne eşimden ne kaynanamdan çektim ama g orumcemden onun sinsiligi seytandan beter ne kavgalar yaşadım ne dayak lar yedim eltimle onun yüzden düşman olduk sürekli kaynanamla arama girdik kaynanam ile bir kus bir baristik en son onun yüzünden kaynim bana tl etmediği hakaret bırakmadı yani evlendigimden beri hayatımı bozmaya çalıştı hep beni ve eltimleri küçük gördü hep BEN BILIRIM BEN YAPARIM UC GELIN BEŞ KURUŞ ETMEZSINIZ DER VE HEPIMIZDEN KUCUK Kalp hastasi ve goz problemi olduğu için kaynanam sus der bize hayatta e dilmedigim hakaretler işittim sürekli eşimle tartıştık onun yüzünden şimdide çekiyorum kendisinden ama o kadar ki sinsi sanki herşeyi ben yapıyorum herkesin gözünde onun yüzünden küçük düştüm o kız anlatilmaz yasanilarak anlaşılır diğer eltimler bana hak verirler ama susup konusmazlar ışte biri bana hakaret edecek evime aileme hakimlik edecek ben susacam susamiyorum konuşuyorum ve haksız oluyorum sorum size şu kızkardeşim dogum yaptı gorumcende mart dogum yapacak ve biz konuşmuyoruz kız kardesiminde onun da ilk bebeği takı takmak istiyorum kardeşime ama ona takmak istemiyorum çünkü o da bana takmadi eltimle ceyrek taktı bana elbise getirdi oda birşey olmaz da eşim ikisine takılın diyor ama gerçektende hak etmiyor ne yapacam bilmiyorum ve kızlar onun sinsiligi ne zaman ortaya çıkar yo gösterin