- 12 Şubat 2016
- 339
- 255
- 18
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Her şey karşılıklıdır. Ben sayıp arıyorsam o da beni her Zaman olmasa da yılda bir arayacak ve gösterdiğim saygının karşılığı olan insanlığı yapacak. Bu bir insan ilişkisidir. Diğeri nedir? Görümce diye büyük diye oturup kalkıp arayıp göklere mi çıkaracağız.
Kardeşini istediği Zaman arar konuşur. Kardeşi beni konuşmaya dahil etmeyecek o Zaman. Dert edecek birşey yok yani. Ben sadece bundan sonra hiç aramama kararı aldım, onun tavrı karşısında ve bugün bu konuda burda başkalarından fikir almakistedim
Sizi anliyorum. Eger gorumceniz beklenti icinde degil ise bunu sorun yapmayın. Bende benzer durumu yaşadım. Ama benim gorumcem aramadim diye tepki gosterdi. Esiniz nasil bu onemli. Benim esim hicbir zaman ailesini hakli gormeni hep bana destek oldu. Sessiz kaldigi zamanlar oldu ama o zaman da ben onu anladim cunku ailesi. Ozel günlerde arayabilirsiniz sadece ben oyle yaptim. Mart ayindan itibaren gorusmememize ragmen anneler gununde hediyesini alip esim ile gonderdim ama maalesef kirgin oldugum icin aramadim. Hediyeyi de esimin annesi olmadigi icin sadece bir ablasi oldugu ve esim hediye almak ister diye dusundugum icin aldim.
Size cok oneride bulunacak konumda degilim aslında ama okuyunca sizi anladım ne hissettiginizi. Dilerim sorununuzu cozersiniz.