gorumcekkk !!!!

Yani benmi abartiyirum Adam olmamis birseyi olmus gibi anlatiyor tuhaf degilmi yaa gercekdenn ???
Onu kuruntusu zannı işte.Suizan derler.Herkeste olur aradbunlar.Bazen duyarız bazen duymayız.Olmaması gerek.Nahoş davranış.Ama boşver küçük şeyler bunlar.İş hayatını görsen ağzın açık kalır.

Kadın size bende çocuk bakayım dedi diye kıskanç oldu yani! Bana hiç iyi niyetli gelmediniz kusura bakmayın. Kaynananız ikinizin arasında nasıl bir fark tespit etmiş anlamadım. Beni de görüyor yazmışsınız ya.

Siz tabi çok üst düzey bir insansınız, görümcenize tavır almanız lazım ki haddini bilsin değil mi?

Biraz iyi niyetli olmak lazım.

Kadın size bende çocuk bakayım dedi diye kıskanç oldu yani! Bana hiç iyi niyetli gelmediniz kusura bakmayın. Kaynananız ikinizin arasında nasıl bir fark tespit etmiş anlamadım. Beni de görüyor yazmışsınız ya.

Siz tabi çok üst düzey bir insansınız, görümcenize tavır almanız lazım ki haddini bilsin değil mi?

Kaynanası demiş ki o işi sen bulmadın mı arkadaşına
Görümcen bana dedi ki bak bak bana değil arkadaşına iş buldu, meğer kızım ne fenaymış
Konu sahibi de kendini katıyo eee beni de görüyo kendi kızını da görüyo ben fena değilim işte kızının fenalığını fark etti diyo

Kaynanası demiş ki o işi sen bulmadın mı arkadaşına
Görümcen bana dedi ki bak bak bana değil arkadaşına iş buldu, meğer kızım ne fenaymış
Konu sahibi de kendini katıyo eee beni de görüyo kendi kızını da görüyo ben fena değilim işte kızının fenalığını fark etti diyo
Konu sahibi kendini bu kadar dolduracağına kaynanasına ve görümcesine kısa bir açıklama yapabilirdi bence.

Kizlar gorumceminn onca yaptigi seyden bir tanesini anlatacagimm sizden de akil almak istiyourmm...

simdi Ben ewde cocuk bakmaya basladim bir de kizimm var 2ay olcak , gorumce olacak fesat banada bul dedi (sagii saluu bellli ollmadigi icin kefill olmam asla) tamam dedim gecirtirdimm
samimi bir arkadasim var kayinvalide esim gorumce falan hep taniyolar o da binasinda bi,bayan soylemis cocuguma bak diye Kabul etmis

gel gel gelelim asil meseleye bizim Bu gorumce kayynaya diyoki (atiyorum) asli bana bulmadi busraya buldu cocuk diyo kaynanada sodu bunu bana boylemi oldu diye aciklmasini yaptimm benm kizzz fena diyoo yetistirdigi kizida goruyo benidee goruyo..

simdi Ben gorumceyle konusuyorum AMA sorarasa cewap veriyorumm yoksa muhattap olmiyorum bunun Boyle oldugunu Boyle dusundugumude bilsin,istiyorum tepkisizmi kalayim yoksa bildigimi bilsinmii yani ...

Biraz noktalama işaretlerine dikkat ,

iyide baksinn yada bakmasinn banane AMA neden olmayan birseyii benik parmagimm bile olmayan birseydenn o yaptii diyoo burada Ben kotu niyetliyimsen eger oda sizin insiya

Back
X