• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcelerim....kv...Ben...Kararsızlık

Fff galiba haklısın arkadaşım eşim nmutlu olucak diye nye huzursuz oluyum diğmi.
İnan gitmeme bir on gün var bni şimdi den stres bastı en iysi ortam hazırlayıp gitmk istemediğimi söylüyeyim
Ben orta okuldayken bazı travmalar sonucu bayılmaya başlamıştım ,tamamen annem yüzünden.
Aynı anne bu sefer de evde tek kalır da bayılırım diye,gece nöbete giderken beni en nefret ettiğim kişiye yan komşuya bırakıyordu gece.Hastanede hasta bakıcıydı.
Bir cinnet her şeyi çözdü.O noktaya gelsin istemezdim aslında ama ağır geldi o küçücük bedene yaşadıklarım demek ki.
Ne var ne yok kırıp döktüm,ağzıma geleni saymıştım.
Küçüktüm başka türlü çözemedim,siz büyüksünüz konuşarak olur.
O yüzden çok tepkili yaklaştım sizin çocuk gibi birine bırakılma isteğine :oops:

Bende güvenmiyorum kiiii.
Sadece herşeyin üstünü örtüp yeniden mi başlasak diyorum
Sayıdan küsür etmeyip samimi de olmamak mesafe en iyisi. Benimde gorumcelerim bana anlamsız yere soğuk sorunlarım olduğunda falan aramadlar. Onlar soru sorduğunda cevap veriyorum o kadar. Haketmeyene haketmedigini vermiyceksin bu hayatta.

Evlisiniz, avukatsınız, 31 yaşındasınız hala niye beni aramadılar diye dert yanıyorsunuz. Bilgilerinize bakmasam cahil, yaşı küçük, işsiz biri sanırdım. Değerinizi kendiniz belirleyip kimseyle muhatap olmayın.

Yahu neden 10 gün kV evinde kalasın ki. Çok saçma görmek isteyen gelsin evinize. Yüzgöz olmayın

Neguzel keske bnm esimin kardesleri kv'mde beni hic arayip sormasa oyle mutlu olurum kiii :) gerci kardesleri ile sorunum yok arasalarda olur aramasalarda ama kv kadinin yüzünü görmeye sesini duymaya tahammülüm yok mümkün oldukca uzak dursa keske benden ama malesef oyle bir sansim yok :(

Ayrica 10 gün cok uzun bir süre. Hadi esinizle kalsaniz anlarimda tek kalmayin sakin. Ya da eşiniz in gönlü olsun istiyorsaniz 1-2 gün durun hem bi yakindan izleyin kv'nizi firsat bulmusken

Eşinin aklı niye sende kalıyor ki? Kendi evinde yalnız kalamiyor musun... Gündüz ile gecenin ne farklı var kilitle kapını otur evinde yaa. Hem o kadar şey sayiyosun hem de daha durum hiç duzelmeden 10 gün kalmaktan bahsediyorsun bak bence kasiniyorsun bunun sonu iyi olmaz. 10 gün çok uzun yalnız kalmak için diyorsan kalk memleketine git mis gibi fırsat ananın yanında kal :)

Back
X