görümcem bugun bıze gelıyor

tatilistiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
144
2
46
Karabük
offf belkı cok kalmaz bu sene ama dun duydugumdan buyana delı oluyorum eve gıdesım gelmıyor nefret bıle edemıyorum nasıl davranacagımı bılmıyorum gecmısı unutup ıyı davransam yerlesıyolar surat assam huzursuzluk bıktım artık

ya bunların kendi evleri kocaları falan yok mu ? bu görümcelerin yAni ? zırt pırt niye sizdeler ki bunlar

Ben de bır anlayabılsem 1,5 2 ay koca işte kadın gezmede mılletı huzursuz etmede kocalarıda ızın verıyor bunlara içleride rahat edıyor anlam vermek imkansız.rabbım su mubarek gunlerde fazla kalmadan gıtmeyı nasıp etsın benıde gunaha koymasın:(

Senin konuna ne yorum yapacağımı bilemedim, eşin konuşsun diyecektim, diğer konunda eşinin gelmeyin dedikleri halde geldiklerini yazmışsın. Allah yardımcın olsun...

Daha önceki konuyuda okudum 1,5-2 ay da neyin nesiymiş? Sabır taşı olsa çatlar.

Kocalarıda karışmıyor herhalde :)) Bu kadar rahatlık görmedim. Allah sabır versin size benim kayınvalidemde gelse 1 hafta kalırlar çok şükür. Uzun kalırlarsa hiçbirşeye dokunmayın rahatsızım falan deseniz, eşinizi alıştırdıysanız bu zamana kadar zor olur ama?...

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/541015-bende-kaynana-gorumce-maduruyum.html BURDA KONU ACMISTIM 7 SENELIK EVLILIGIMDE HERSENE YAZ TATILINI BIZDE GECIRIRLER SANKI TATIL KOYUNDE OTURUYORUM.BIRDE HERSEYI BENDEN BEKLERLER KENDI ESYALARINI BILE TOPLAMAZLAR COCUKLARI DESEN FELAKET YARAMAZ NE DUR DER NEDE SUS BU KADAR GENIS VE RAHAT INSANLAR ANLAYACAGINIZ.

Ay canım ya benimki her gun uğrar iğneli laflarıyla.elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışırım.Bİr de arkamdan demişki eskiden annesinin evine istediği gibi gelirmiş gidermiş çayını içermiş mutfağı istediği gibi kullanıyormuş.Şimdi gelin var yani ben rahat edemiyormuş.Önüne geliyor her şey zor bu insanları anlamak.Her dakkika bizde her sey onune yıne yaranamıyorum.Bİr de kaldıklarını düşünemiyorum.Oğlu kalcak biz de napıcam onu düşünüyorum kara kara.

ay canım ya benimki her gun uğrar iğneli laflarıyla.elimden geldiğince rahat ettirmeye çalışırım.bir de arkamdan demişki eskiden annesinin evine istediği gibi gelirmiş gidermiş çayını içermiş mutfağı istediği gibi kullanıyormuş.şimdi gelin var yani ben rahat edemiyormuş.önüne geliyor her şey zor bu insanları anlamak.her dakkika bizde her sey onune yıne yaranamıyorum.bir de kaldıklarını düşünemiyorum.oğlu kalcak biz de napıcam onu düşünüyorum kara kara.

rahat edemıyorsa gelmesın dıyecem ama basımda hem konusurlar hem gelirler...ben allaha havale ettım bakalım kac gun kalacak... Hıc eve gıdesım yok :(((((

senin konuna ne yorum yapacağımı bilemedim, eşin konuşsun diyecektim, diğer konunda eşinin gelmeyin dedikleri halde geldiklerini yazmışsın. Allah yardımcın olsun...

benım konuma yorum bıle yapılmazda işte:) napım bende sıkıdım artık sızınle paylaşmak istedim içim daraldı kabus gıbı gırdıler hayatıma cıkmak bılmıyolar yapacak bıseyım yok baksana yorum bıle yapılamıyo:))))

Back
X