- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
-
bizde k.valideye gittiyimizde sabah erken kalktığımız için erken kalkıyoruz. kalkalım lafını eşim söylüyor... k.valide yada görümcem de bazen gelmiyorsunuz erken kalkıyorsunuz gibi şeyler söylüyor. eşim bozulur gibi oluncada, ben araya girip "annen yada ablan özlediği için yapıyor" diyorum. eşim, ben, yada onlar üzülmüyor.... hatta seviniyorlar...
ama gerçekten özledikleri için sitem ediyorlar... yalancıktan değil gerçekten içimden gelerek diyorum...
bu şekilde tavır alırsanız ortam yumuşar ve herkez mutlu olur... tavsiye ederim...
oda belki sizle olmaktan keyif alıyordur iyi yönünden düşünün görümceniz sizden büyük anladığım kadarıyla biraz onun verdiği rahatlık ta vardır hani ben ablayım gibi
çok takılacak bişi görmedim ay çok uykumuz geldi gidelim eve sonra yine geliriz diyiverin...[/QU
ben 26 yaşındayım.görümcem 38 yaşında.uzaktan bakıldığında evet takılacak bir şey yok gibi duruyor.ama bun olanlar birikince bi patlama yaşanır diye çekiniyorum.
abartmadan söylüyorum, ben olsam:
görümce: aaa biz size gelince oylemı yapıyoruz oturun dediğinde,
ben de: misafirliğinde bi adabı var, sabahlıcak degılızya der,gecerdim....
aynen benim de eşim söyler. eşimin gözüne şöyle bir bakarım kalkalım gibisinden. o da bize müsade der. zaten kimse otursaydınız fln demez bize :)))))))[/QU
ben eşime kalkalım demeden erken kalkmak ister zaten.oda eviimizde olmayı seviyor neyseki......ama ne güzwl size baskı yapan yok..
bizde k.valideye gittiyimizde sabah erken kalktığımız için erken kalkıyoruz. kalkalım lafını eşim söylüyor... k.valide yada görümcem de bazen gelmiyorsunuz erken kalkıyorsunuz gibi şeyler söylüyor. eşim bozulur gibi oluncada, ben araya girip "annen yada ablan özlediği için yapıyor" diyorum. eşim, ben, yada onlar üzülmüyor.... hatta seviniyorlar...
ama gerçekten özledikleri için sitem ediyorlar... yalancıktan değil gerçekten içimden gelerek diyorum...
bu şekilde tavır alırsanız ortam yumuşar ve herkez mutlu olur... tavsiye ederim...
arkadaşlar görümcemin hareketlerinden hoşlanmıyorum.bana çok ters geliyor.nasıl cevap verebileceğimi de bazen bilemiyorum.şimdi akşam kayınvalidemlerdydik.görümcem bekar 38 yaşında.bense 6 aylık evliyim.saat 7 gibi yemeğe gittik.saat 10 u geçiyordu eşim biraz nezleydi hadi kalkalım biz dedi.görümcem otursaydınız biz size gelince böylemi yapıyoruz dedi....her seferinde kalkalım dediğimizde laf sokuyor.eşim kızarak gidicez tabi evimize dedi.görümcemde tabi artık senin bi evin var dedi gülerek.direk eşimle muhattap olduğu için ben bir şey demedim.zaten eşimle buyüzden çok tartışmıştık.sen ablama gül geç onun huyu bu anlamıyor takma onu demişti.görümcem öyle söyledğinde ben kafamı çevirip imalı baktım ve tekrar önüme döndüm.sonra ardından hep bana bişiler sorarak konuşmaya çalıştı sanırım kızdığımı anladı.daha öncesindede kalkalım diyoruz bağırarak nereye demişti....istiyorki 12 ye kadar oturalım.hatta orda yatalım.ama zaten çalşıyoruz.hep ben sevmiyorum öyle şeyleri.herkesin evi ayrı içli dışlı olamam.saygıda asla kusur etmedim.ama bu şekilde laf kondurduğunda daha ne kadar görmezden gelirim bilmiyorum.size sorum size böyle bir tepki verse o anda ne derdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?