- 21 Haziran 2013
- 259
- 77
- 123
- Konu Sahibi POLYANNACIK
arkadaşlar görümcemin hareketlerinden hoşlanmıyorum.bana çok ters geliyor.nasıl cevap verebileceğimi de bazen bilemiyorum.şimdi akşam kayınvalidemlerdydik.görümcem bekar 38 yaşında.bense 6 aylık evliyim.saat 7 gibi yemeğe gittik.saat 10 u geçiyordu eşim biraz nezleydi hadi kalkalım biz dedi.görümcem otursaydınız biz size gelince böylemi yapıyoruz dedi....her seferinde kalkalım dediğimizde laf sokuyor.eşim kızarak gidicez tabi evimize dedi.görümcemde tabi artık senin bi evin var dedi gülerek.direk eşimle muhattap olduğu için ben bir şey demedim.zaten eşimle buyüzden çok tartışmıştık.sen ablama gül geç onun huyu bu anlamıyor takma onu demişti.görümcem öyle söyledğinde ben kafamı çevirip imalı baktım ve tekrar önüme döndüm.sonra ardından hep bana bişiler sorarak konuşmaya çalıştı sanırım kızdığımı anladı.daha öncesindede kalkalım diyoruz bağırarak nereye demişti....istiyorki 12 ye kadar oturalım.hatta orda yatalım.ama zaten çalşıyoruz.hep ben sevmiyorum öyle şeyleri.herkesin evi ayrı içli dışlı olamam.saygıda asla kusur etmedim.ama bu şekilde laf kondurduğunda daha ne kadar görmezden gelirim bilmiyorum.size sorum size böyle bir tepki verse o anda ne derdiniz.