• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve kiloları

bence bir diyetisine gitsn saglikli kilo verir,kendine güveni yerine gelir..bence onu diyetsine siz götürün ilgilisiniz onunla iyi olur

o aç kalaarak zayıflamayı kafasına taktığı için bunları yiyerek zayıflıyacağına ön yargılı bakabilir

ac kalarak sadece kendıne ıskence yaparrr zaten kılo verse bıle o yaglardan vermez zaten vucuttakı odemı verır..
en gec 1 sene sonra 2 katı seklınde gerı alırr kalıcı olsun ıstıyorsa saglıklı dıyet sporla bırlıkte yapıcak.
egerrr gercekten bunu ıstıyorsaa baska yolu yokk.
zayıflamak onemlı degıl en onemlısı verdıgı kıloyu gerı almıcak sekılde zayıflaması...

zaman herşeyin ilacıdır aslında bir yöndende iyi zayıflasın ama bu YÖNTEMLE DEĞİL....bence gerçek sevgiyi anlatmak yerine sizi dinliyorsa doğru yöntemle zayıflamasını sağlayın bi uzman yardımıyla zaten onun zayıflaması biraz zaman alır bu zaman süresinde değişiklik olabilir düşüncelerinde

canim zaman ver.. onun asil niyeti kilo vermek. o cocugun yaptigi onu sadece kamciliyor. kilo verip kendine guveni gelince o cocuk aklina bile gelmez. hic korkma bence...

Ben de böyle düşünüyorum canım...

kızlar çok saolun çok yardımcı oldunuz burda ki düşünceleri birbir anlattım kendisine ve spor salonuna yazdırdık p.tesi başlıyor :)

benim kilo probleminden çok int.aşkının olması üzdü bence onu önce bu konuda uyarın hiç tanımadığı biriyle kalkıp buluşmuş
kötü niyetli biride olabilir
konuyu saptırdıysam kusura bakmayın ama benim dikkatimi bu kısmı çekti

benim kilo probleminden çok int.aşkının olması üzdü bence onu önce bu konuda uyarın hiç tanımadığı biriyle kalkıp buluşmuş
kötü niyetli biride olabilir
konuyu saptırdıysam kusura bakmayın ama benim dikkatimi bu kısmı çekti

cnm emin ol o konuda gerekn uyarı yapıldı ve cezasını çekiyor

bende aynisini yaptim bir gün hirsla karar verdim
aksamlari annem yemek yapiyor yemeden olmuyor diye gündüzleri
hic birsey yemiyordum 3 hafta yaptim böyle 3 hafta icinde 8 kilo verdim
ama bir baktim saclarim falan dökülmeye basladi
aslinda bir zararini görmedim bunun disiinda
bence kendi haline birakin
mini etek olayina gelince zayiflayip biraz giyinmenin tadini
cikartmak istemesi bence cok normal mini olmasada diz boyu etek giyer
siizin uyarmaniza gerek kalmadan baskalari uyaricaktir zaten onu
birakin hazir simdi gaz vermisken biirileri versin kilolarini
diyetisyene gitmesiinde yarar var hem ona yasina göre bir diyet verir oda saglikla zayiflar

Back
X