Gorumcem ve kv ile görüşmek istememek doğru mu?

tuyan25

cümle mühendisi
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
502
5
26
Ankara
Gorumcem artık kendinden nefret ettirdi. Her karşılaşmamızda laf sormaları yetmedi son darbesi beni iyice kendilerinden soğuttu. Kizimin adını doğacak bebeğine verecekmiş hanımefendi. Benim kızım 18 aylık ve istediği olmayinca bağırıyor. En son gorusmemizde Gorumcem benim çocuklarım böyle değil dedi. Ardından kv kızım için cirlak çok bağırıyor dedi. Evlerine gittiğimizde kalkmamiz için her türlü davranışı sergilediler ama benim vurdumduymaz eşim hala kalma meraklısı annesigilde. Ben şimdi ne kv yi ne gorumcemi görmek konuşmak istemiyorum. Kızıma karşı sürekli eleştiri ve kendi cocuklariyla kıyaslama peşindeler. Gorumcemdeki zihniyet şu en iyi anne benim en güzel yemekleri ben yaparım en güzel çocuğa ben bakarim benim cocuklarimda en iyisi. Bu egoistlikten gına geldi. İlkokulu bitirip ondan sonra evde oturmuş bir insanla ben ev hanimligi yarısına zaten giremem ki. Of çok doldum ya bu cadılar yüzünden psikolojim bozuldu yardım lütfen

sizinkinin bekar versiyonu bendede var arkadasım, ben hayatımda bu kadar ılgı manyagı,bu kadar kıskanc bır kız gormedım, bıze her gelısı bızım huzurumuzun kacma baslangıcı oluyor.... eşimle onun yuzunden aramı acmayım acmayım dıyorum ama ; eeee yeter artık dedım en sonunda ve eşimede görümceme de resti çektim, herseye burnunu sokmayı gorev bılen kv de bu sefer gıkını cıkaramadı..... dolup dolup patlamak herseyı yıkıp gecmek daha kotu oldu....

artık bende görüşmek istemiyorum hatta oyle nerfet edıyorum ki, malesef eşimin hatırına ( o benım anne babamı el ustunde tutar..görüşmeme hakkımı kendımde goremıyorum o yuzden) dişimi sıka sıka da olsa katlanmak zorunda hıssedıyorum kendımı.........

sorunuza gelınce evet gorusmek ıstememek karsındakı anormalse, kendı ruh saglıgınız ıcın gayet doğru, fakat; eşinizi uzmemek adına bu davranıs ne kadar dogru olur bılemedım..........bol bol sabırlar,yasayan bılır ne zordur, anneannemın lafıdır: el kapısına gıtmeden,diş sıkmak nedır bılmezsınız derdı, meger ne dogru dermıs....

Eşim için susayim diye diye sinir hastası oldum. Bunları her gordugumde yüzümün sol tarafı uyusuyor. Hiç insanlık yok ki yüzlerine bakmak istemiyorum. Evlendigimgunden beri beni kabullenemediler cocugum oldu onuda aynı şekilde. Düşük yaptım ertesi gün pikniğe gittiler. Kardeşim engelli diye bana hamileyken çocuğum için bişey olmasın diyecek kadar kötü kalpli. Esimede dedim ben bunları görmek istemiyorum her görüştüğümde eşimle kavga ediyoruz hincimi ondan alıyorum. Oda diyo git yüzlerine soyle söylediğimde iki katı laf sokmalar çözüm gorusmemek herhalde

ne kadar ayıp senın cocugun şöylede benım kıler böyle denır mı...ben olsam yerınızde laf ettırmezdım cocugumun yaramazlıgına ,laf ettılersede araya sınır koyar gereken günlerde görüşürdüm sık görüşünce suyu cıkıyo zaten...evlat sızın yaramazlıgıda sıze uslu olmasıda zaten uslu cocuk mu olur ya...bence size ve cocugunuza nasıl deger verıyorlarsa ona göre görüşün derim...alllah yardımcınız olsun....

Yine KIYASLAMA!!!!
Off offf nedir bu insanların kıyaslama merakı ya? Millet ne meraklı çocuklarını mukayese etmeye böyle ..
Bn yeni konu açmıştım okursan ne demek istediğimi anlarsın..senin işin çok zor yakınında olan insanlar bunu yapıyor sana çok yazık..

Allah yardımcın olsun mümkün olduğunca uzak dur bence...

Sizde aynen o şekilde söyleyin ozaman. Oda nasıl laf sokulurmuş görsün.
''Sen ilkokulu bititirp evde oturmuşsun, ben seninle ev hanımlığı yarışına giremem ablacım doğrudur en iyisini sen yaparsın'' diyin bide bıyık altından gülün siz delireceğinize o delirsin.

canım yöntem basit
benim kızımda sinirli ve yapı olarak çok ciddi bir çocuktur
benim aksimdir.. benim kızımı da çok eleştirirler sinir olurdum eskiden
ama şimdi bişey dediklerinde "ben suratsız seviyorum.. Allah' ım istediğimi verdi çok şükür" diyorum gülerek
seninkine de öyle dediler mi "zaten sessiz çocuğu hiç sevmem tam istediğim gibi.. çok şükür mıy mıy olmasında" de
bak bakalım bir daha sesi çıkıyor mu

ah canım aynı bende de var. ilk okulu bitirmiş kıt akıllı biriyle evlenmiş herşeyi kendisi ve annesi bilir ve öyle davranırlar. bende sinir oluyordum önceleri susardım şimdi tepkimi veriyorum. geçen ay bir oğlu oldu ne alaka ise eşimin adını koydular bende hayırlı olsun diye aradım adını ne koydunuz dedim söyledi aaa çok yaratıcı dedim çok mu düşündünüz milyonlarca isim var dedim çok bozuldular ilgiyi kendilerine çekmek için herşeyi yapıyorlar. şımarık aptalca çocuk yetiştiriyorlar. çocuk sürekli cola içiyor cips yiyor dana gibi oldu obez aynen ama bunu görmüyorlar biz güzel çocuk büyütürüz diyorlar. görümceme yemeğe gidiyoruz yemekleri annesi yapmış ama görümcem yapmış gibi gösteriyorlar. milletin anasıda işi biliyor bizimki hiç ilgilenmez hiç oralı olmaz. dayı dayı diye sürekli çocuk bizim peşimizde babası hiç ilgilenmiyor ev ile çocuk ile. bir tamir işleri oluyor olayı benim eşim organize ediyor. evin kocası o değilde benim eşim sanki.

Görüşmezsen haklı olsan bile haksız duruma düşersin, özellikle eşin tarafından
Çok ağır şeyler yaşanmamış
Onlar bir söylüyosa sen iki söyle, ancak öyle susarlar
Dinleyip dinleyip içine atma

Görüşme... Sadece kayınvalide, görümce değil senin canını sıkan, enerjini alan, olumsuzluğa iten kimseyle görüşme. Sırf eşinin annesi yada kardeşi diye olumsuz tavırları görsende sineye çekme, görme daha iyi... Eşin yine arasın, görüşsün ama sen araya keskin bir mesafe koy. Hem o zaman daha çok kıymetlenirsiniz sen de, çırlak dedikleri kızın da...

sen çocuğunu annenin evinden getirmedin ya...
o da halası oluyor,insan yeğenine kıyamaz,laf söyleyemez,el üstünde tutar.kıyaslamakta ne demek?ay sinir oldum

hiç sakınma lafını,içinde tutup seni kemireceğine,sahibini bulup onu kemirsin

Kızımın adını veriyorsun bak huyu da geçmesin de belki vazgeçer
Illa görüşmek zorunda kalırsın da sık görüşme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…