Görümcem yüzüünden evliliğim bitecek

Oglumnefesim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
18
11
3
29
Merhaba kızlar. İki yıllık evliyim bir oğlum var eşimle çok severek evlendik annesi babasıda çok istedi fakat görümcem sözlendiğim günden beri bana soğuk davranmaya başladı iyi olalım diye her aldığımdan ona da aldım oğluma ne alıyosam onunda kızına aldım ama yaranamadım kayın validemler alt katımızda oturuyor bikere gelsin ben assa inmeyim hemen whatsap durumunda laf sokan şeyler paylasıyo bende kaldıramıyorum artık resimlerden beni kırpıp eşime atıyo eşimde sesini cıkarmıyo dun yine aynı şey oldu eşime söyledim böyle böyle oluyor sürekli kaldıramıyorum artık diye oda bağırdı çağırdı bana o benim kardeşim yapmaz öyle şey başka birine yazdı sen herşeyi yanlış anlıyorsun diye meğerse eşim sormuş niye böyle şeyler yazıyon diye yalan söylemiş şunla böyle oldu bunla şöyle oldu ona yazdım diye ne kadar ispatlasamda inanmadı bu sabahta görğmcem hiç bişey olmamış gibi bir bahane uydurup beni arıyor yaptığının farkına varıp . hiç beni korumuyo oğlumun önünde aglattılar beni hakkımı hiç birine helal etmiyorum eşimle boşanmayı düşünüyorum napıyım kızlar bana bir akıl verin

Son düzenleme:
O kadinin ekmegine yag sürme.
Sen de gayet mutluyuz mesutuz pozlari paylas. Cok uzgun bile olsan acini belli etme. Onun amaci bu zaten. Takmiyor gibi gorun sinirden catlasan da mutluluk pozlari ver o catlasin.

O kadinin ekmegine yag sürme.
Sen de gayet mutluyuz mesutuz pozlari paylas. Cok uzgun bile olsan acini belli etme. Onun amaci bu zaten. Takmiyor gibi gorun sinirden catlasan da mutluluk pozlari ver o catlasin.
Çok yoruldum artık eşiöede sevgim azaldı seven insan sevdiğini korumazmı mutlu görğncek halim bile kalmadı

Her gun evinde yuksek sesle Bakara suresi dinle canim cok faydasi oluyormus insallah hayirlisi olsun.

Öncelikle bayanın dediği gibi evinde YouTube den bakara suresini aç üç gün üst üste dinle mümkünse evini de sirkeli suyla sil üç gün(Negatif enerjiden arındırır)Görümceni yok say,kavga etme onu ciddiye alma hayatında basit bir zerre gibi gör,yaptıklarıyla ilgilenme,yaptıklarını kafana takma,zamanla haddini bilir.Böyle insanlar yüzünden eşinle aranı bozmana değmez çocuğunun huzurunu böyle gereksiz insanlar yüzünden bozma

boşanmaya bu kadar kolay karar verilmez
madem bu kadar geveze ve gereksiz biri he deyin geçin siz neden evliliğinizi kendinizi eşinizi yıpratıyorsunuz
böyle insanları önemsediğimiz için böyle oluyorlar zaten

Back
X