• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem

Herkes sizin gibi olamaz. Ben de 4.5 aylık ölü bebeğimi hastane odasında tam 10 saat sancı çekerek doğurdum. Bir Allah'ın kulu da gelmedi. Yanliz başıma ve o psikolojiyle ölmüş annemden anne kurtar beni diyerek ağladım. Ne abimin eşleri ne de ablalarim vardı yanımda. Böyle zamanda insan bir yakınını arıyor.
İnsanın annesini araması, ona ihtiyaç duyması normal de, konudaki söz konusu kişinin görümce olması garip.

Canım haklısın, daha önceden kaybın olduğu için telaş yapmışsın yanında bir kadın desteği aramışsın ama görümcen öyle biri değil anlaşılan. Artık ondan birşey olma sen de stresten uzak dur

İnsanın annesini araması, ona ihtiyaç duyması normal de, konudaki söz konusu kişinin görümce olması garip.
Herkes sizin gibi mental olarak rahat değil belki ?
Kaldı ki gebelik geçmişim kötü
Arkadaşımı ise niye çağırdığımı sıranlar olmuş fakat ben kimseyi özel olarak çağırmadım
Zaten karşımda oturuyor erken bir saat olduğu için tekaşımızı görüp kalkıp geldiler
Ama haklısınız tez canlıyız , nazlıyız biz .
Nede olsa çocuk değil su dolu bir torba taşıyoruz .

Niye yanınızda biri olsun ki? Eşiniz gelmiş işte. Fazla beklenti fazla hayal kırıklığı oluyor. Akşam 9dan sonra şahsen bende telefonu açmıyorum. Bir şey olursa illa ki mesaj atan olur, farklı kişiler arar. Gelip ne yapacak orada onu da anlamadım.

Back
X