Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğunuzun noktalama işaretlerini öğrenmiş olması sevindirici, umarım ileride onları doğru yerde kullanmayı da öğrenir. Özellikle insanların sınırlarını ve haddini belirten durumda .
Ben nokta koymamışım diye kendini üstün hissetmeniz bana ilginç geldi. Belki siz de yazı değil, insanlık üzerine biraz okursunuz.
Şu mervekaranfil hesabına ait bir konuda foto paylaşılmış. Eğer bu üye o kişiyse durum vahim. Bu nasıl altı boş bir özgüvendir. Tipik vasat yurdum kadını.
Şu mervekaranfil hesabına ait bir konuda foto paylaşılmış. Eğer bu üye o kişiyse durum vahim. Bu nasıl altı boş bir özgüvendir. Tipik vasat yurdum kadını.
Çok garip.
Böyle insanları görünce keşke psikoloji okusaydım diyorum. İnsana postdoc yaptırırlar, çevir çevir oku.
Hepimiz oksijen soluyoruz ama içeride ne oluyorsa bunlar bi' garip oluyo.
"Çok mu takıntılıyım" diye bir başlığı var. Random 2-3 sayfa baktım, resmini de koymuş onca ikaza rağmen. Kesinlikle o Boyum uzun diye anlatmış durmuş orda da, 170miş selvi boylum. Tek meziyeti cidden bu ki döne döne onay istemiş fitliğiyle ilgili Bir de bolca "Çekemeyen anten taksın. " minvalinde cevabı var.
Merve Hanım herkes sizi kıskanıyor emin olun, bir tek 170 sizsiniz. En 63 kg da sizsiniz.