- 25 Temmuz 2025

- 65

- -5

- 1

- Konu Sahibi begonvil12

Boş yapmaGuzelligini kiskandim sayin savcim derim. O da “evet bütün adliye anten taktık kiskancliktan haklısın” der takipsizlik verir.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boş yapmaGuzelligini kiskandim sayin savcim derim. O da “evet bütün adliye anten taktık kiskancliktan haklısın” der takipsizlik verir.![]()
Halbüsü sen Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisiArtı görümcemin pasif agresif kendini bilmez sinsi tavırları
Biz seni genel olarak beğenmiyoruz ama görümcen çok güzel benceAynen öyle ben bunu daha güzel bulurum mesela uzun boylu zayıf olmayı
Chatgptye mi yazdırdın kız?Çocuğunuzun noktalama işaretlerini öğrenmiş olması sevindirici, umarım ileride onları doğru yerde kullanmayı da öğrenir. Özellikle insanların sınırlarını ve haddini belirten durumda .
Ben nokta koymamışım diye kendini üstün hissetmeniz bana ilginç geldi. Belki siz de yazı değil, insanlık üzerine biraz okursunuz.
Halbüsü sen Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi![]()
Beni beğenmek zorunda değilsinBiz seni genel olarak beğenmiyoruz ama görümcen çok güzel bence
Çatla patla çok güzelimBiz seni genel olarak beğenmiyoruz ama görümcen çok güzel bence
Şu an varya nasıl mutlu oldum mezdeke açıp oynayabilirim o kadar yani birileri kudurmuş en sevdiğimBiz seni genel olarak beğenmiyoruz ama görümcen çok güzel bence
Ulan aşırı yiyosun gazı, birinin güzel değilsin demesi yeterli. Aynı mesaja 3. cevabın kfjdjŞu an varya nasıl mutlu oldum mezdeke açıp oynayabilirim o kadar yani birileri kudurmuş en sevdiğim![]()
Aynı üye zaten profil fotoğrafı da aynı kadınŞu mervekaranfil hesabına ait bir konuda foto paylaşılmış. Eğer bu üye o kişiyse durum vahim. Bu nasıl altı boş bir özgüvendir. Tipik vasat yurdum kadını.
Çok garip.Aynı üye zaten profil fotoğrafı da aynı kadın
"Çok mu takıntılıyım" diye bir başlığı var. Random 2-3 sayfa baktım, resmini de koymuş onca ikaza rağmen. Kesinlikle oŞu mervekaranfil hesabına ait bir konuda foto paylaşılmış. Eğer bu üye o kişiyse durum vahim. Bu nasıl altı boş bir özgüvendir. Tipik vasat yurdum kadını.