• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem..

Kızlar benim kafam allak bullak oldu bu aile de kısa kısa anlatmaya başlıyorum.
Nişanlımın iki tane ablası var büyük olan gayet aile annesi falan bir problem yok.
Küçük ablası biraz değişik. 5 Sene önce eşini trafik kazasında kaybetmiş, 12 ve 16 yaşında iki çocuğuyla kalmış..
İnanın onun psikolojisini anlamaya çalıştım ve her olayında ona hak verdim.
Ablası bana her şeyini anlatır, ama işine gelen kısmını. Ben onun anlattıklarını asla nişanlıma söylemem ama olayın sonunda bunu benim daha önceden bildiğimi herkes bilir.
Ablası imam nikahlı biriyle evli, Allah var x Abi çok iyi biri ben çok seviyorum.
Görümcem dün hiçten bi sebep için (Anlatmıyorum çünkü çok gereksiz) boşanıcam dedi ben iki gün öncesinden biliyodum tartıştıklarını, nişanlıma söylememiştim üzülmesin diye.
Dün beni aradı görümcem, nişanlımı götürdüm anlattı tabi benim önceden bildiğim yine ortaya çıktı.
Hep beraber oturuldu yüzleşildi, görümcem haksız. Neyse tartışma oldu biraz nişanlım ben X abi çıktık evden.
Bu arada ben bundna önceki tüm tartışmalarında görümcemi tutmuştum, aslında mantıken değil de duygusal düşündüğüm için bi nevi acıdığım içindi haklı bulmam belkide..
Nişanlım dün sordu bana şimdi kimi haklı buluyosun diye.
''Ablan şu yönden haklı, sevmiyorum ben X'i sırf başımda bi adam olsun diye, onun ısrarlarına artık yeter kurtulamıyorum diye evlendim dedi (ki gercekten X abi her şeyi yaptı onun için kurtulamadı bi türlü görümcem )
X abi şu yönden haklı '' Yaptığı boşanmak için bir sebep değil üstüne adam zaten haklı.''
Bunların ayrılık zamanlarında da görümcem başkasıyla görüşmüş 3 ay birlikteliği olmuş. Görümcem bundan ayrılınca snein kardeşini öldürcem demiş adam (nişanlımı yani)
Adam görüşmeye çağırdı nişanlımı benden habersiz gitmiş.
Adam belinde silahla gitmiş ama konuşunca yanlış bir şey olmamış.
Görümcem daha önceden yine bi birlikteliğinden ayrıldı için kayınpederim ve kayınvalidem dayak yemiş
vs vs.
İki çocuğuda kv de kalıyor. Kadın cennetlik o kadar iyi.
Anlatmaya çalıştığım şu bu kadın hep zarar vermiş ailesine kendine.
Şidmi gelelim benimle alakalı olan yere.
1)Ablası beni arar sorar her şeyime koşar nişanlım onunla görürşmemi istemiyor artık
2)Onun lafıyla hareket etme ne derse bana de diyor
Onlar ne sorun yaşarsa yaşasın küsmüşler geri barışmışlar. Şimdi ben onla kötü olsam yarın bi gün barışacaklar bana patlayacak.
Görümcemin bana söylediği bir şeyi asla kimseye söylemem ama kadın tek başına herkesi mahvediyor.
Nişanlım benim zarar görmemem için uğraşıyor, ona göre ben ailesinden herkesten daha ön plandayım kimse umrunda olmaz, bana asla laf ettirtmez, korur kollar.
Şimdi ben ne yapmalıyım kimseyi kırmadan, nişanlımı üzmeden, göze batmadan nasıl hallederim.
Uzun oldu kusura bakmayın, çalışıyorum 10 kere oturup kalktım kopukluk varsa affola..
Bu kadar yüz göz olmanın,bu kadar olayların içinde olmanın,fikir yürütmenin,yorum yapmanın,arada kalmanın gereği var mı.Bence yok.Nişanlısın.Kuracağın yuvan için zamanını harcamalısın.Eveliyatında sorunlar yaşanılmış aile bireyiyle bu kadar olayların ortasında olmanın bunları nişanlından saklamanın anlamı yok.Merhaba merhaba.bu kadar.

Böyle zamazingo adamlarla takılan kadınlar ne itici ya...yık silah yok dayak...eşkiya sanırsın
nasıl tahamül ediyorsun böyle kendine saygısı olmayan kadına

Haksiz yere maas aliyor yani sikayet etmek lazim.Ah canim nisanliyken zaten herkes melek gelir sana cok goklere cikarma herkesi sonra kendini yerde bulursun

Konularına dalıp arada kendinizi konunun içinde bulmayın.Nişanlınızın yanında olun.. Gerektiği kadarını dınleyın.. Gerek duyuldugu kadar yorum yapın.. Sizi aradıgında mesgul oldugunuzu belirtin.. Onların aile işlerine karışmayın.. İletişiminizi pat diye de koparmayın..

bu nasıl bı hayat ya
hoca nıkahı adı altında yasanılan rezıllıklerden ulke kan agladı hala devam edıyor oda ayrı mesele

gorumcene karsı mesafe koyman gerekıyor bence ...
ya yanlıs anlama ama ben olsam boyle seyler yasanılan aıleye gelın gıtmezdım
mıdemı bulandırırdı ...
nasıl dıyım.. bazı degerler onemlıdır...

kadın kendı ayakları ustunde dursun alsın cocuklarını ayrı eve cıksın calıssın hayatında durustce bırı olsun yoluna baksın amenna
boyle seyler aıle kulturunden gelır... nısanlısınızın aılesı nasıl pekı ?

Back
X