Görümcemden nefret ediyorum :(

Zoraki00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
144
0
96
Karabük
Banada akıl verin kızlar bi görümcem var yanımda kalan anne babaları öldüğünden beri abisiyle basbasa kalmıslar kocam okudugu için görümcem cogu kere maddi yardım yapmıs kendi okumamıs calısmıs görümcemle aynı yastayz nişanlıyken bir sorun yoktu yada ayda 1-2 kere görüştüğümüzdenmiydi bilemiyorum evlendik ilk hafta gelmedi ablalarında kaldı sonra geldi ayy gelmez olaydı kıskanclıkmı dersiniz patavatsızlıkmı dersiniz pasaklılıkmı dersiniz ne ararsanız bunda var kocamda arada kalmasn diye demedm ama artık daral geldi herşeyini söylüyorum kocamla aram acıldı anlamıyor eşim beni. beni cok sevio eşim ama asırı sinirli bi yapısı var daha anlatamadıgım cok şey olduda içimi dökmek istedm bizi cok kıskanıo abisi bana yanassn hemen bişeyler uyduruyo felan alısım artık.abiside normal oldugunu kıskanclıgı abarttıgında ben devreye girerim diyo gayet normalmiş davranısı bide yetim büyümüş ya onun ceremesini ben cekiyorum ablalarına gitmiyo evli ablaları var arada onlara gitse nerdeee gitmiyo orda rahat edeiyomus ama bende rahat ediyo demekki onuda sylemiyo. evlenirken cok zorluk cektik maddi manevi kimse yanımızda yoktu ama konusan coktu işte bulamadım bi süre bide en nefret ettiğim huyları kendilerini övmeleri neylerine övüyolarsa onlar güzeller onlar iyiler onlar bitaneler.eşimde sagolsun ne ablalarına ne kardeşine laf söyletmez kendi söyler ama...bi iyi yönü benim hakkımdada laf ettirmemesi.onun dısında cok bunalıyorum.evlenmekte istemiyor basımızda kaldı işte.bide cocuk istiyor eşim okadar sıkıntıya bide cocuk olucak zaten yardımları yok hepten köstek olcaklar.eşime sürekli söylüyordum böyle yapıyo söyle yapıyo diye oda bana kızıo ben napabilirim diye bir derdin varsa onla konus diger türlü ben konussam vayy karısı doldurusuna geliyo derler daha beter olursun gözlerinde diyo.cok dertliyim cok :(okadar ki evlenirken bir kırık ignelerini bile almadık herşeyin cogunu babam yaptı genede eşim dısında eşimin ailesi Allah razı olsn demedi.ama allah büyük inş. ben gibi sorun yaşayanlara yardımcı olur (

Banada akıl verin kızlar bi görümcem var yanımda kalan anne babaları öldüğünden beri abisiyle basbasa kalmıslar kocam okudugu için görümcem cogu kere maddi yardım yapmıs kendi okumamıs calısmıs görümcemle aynı yastayz nişanlıyken bir sorun yoktu yada ayda 1-2 kere görüştüğümüzdenmiydi bilemiyorum evlendik ilk hafta gelmedi ablalarında kaldı sonra geldi ayy gelmez olaydı kıskanclıkmı dersiniz patavatsızlıkmı dersiniz pasaklılıkmı dersiniz ne ararsanız bunda var kocamda arada kalmasn diye demedm ama artık daral geldi herşeyini söylüyorum kocamla aram acıldı anlamıyor eşim beni. beni cok sevio eşim ama asırı sinirli bi yapısı var daha anlatamadıgım cok şey olduda içimi dökmek istedm bizi cok kıskanıo abisi bana yanassn hemen bişeyler uyduruyo felan alısım artık.abiside normal oldugunu kıskanclıgı abarttıgında ben devreye girerim diyo gayet normalmiş davranısı bide yetim büyümüş ya onun ceremesini ben cekiyorum ablalarına gitmiyo evli ablaları var arada onlara gitse nerdeee gitmiyo orda rahat edeiyomus ama bende rahat ediyo demekki onuda sylemiyo. evlenirken cok zorluk cektik maddi manevi kimse yanımızda yoktu ama konusan coktu işte bulamadım bi süre bide en nefret ettiğim huyları kendilerini övmeleri neylerine övüyolarsa onlar güzeller onlar iyiler onlar bitaneler.eşimde sagolsun ne ablalarına ne kardeşine laf söyletmez kendi söyler ama...bi iyi yönü benim hakkımdada laf ettirmemesi.onun dısında cok bunalıyorum.evlenmekte istemiyor basımızda kaldı işte.bide cocuk istiyor eşim okadar sıkıntıya bide cocuk olucak zaten yardımları yok hepten köstek olcaklar.eşime sürekli söylüyordum böyle yapıyo söyle yapıyo diye oda bana kızıo ben napabilirim diye bir derdin varsa onla konus diger türlü ben konussam vayy karısı doldurusuna geliyo derler daha beter olursun gözlerinde diyo.cok dertliyim cok :(okadar ki evlenirken bir kırık ignelerini bile almadık herşeyin cogunu babam yaptı genede eşim dısında eşimin ailesi Allah razı olsn demedi.ama allah büyük inş. ben gibi sorun yaşayanlara yardımcı olur (

bend egörümcemden çok nefret ederdim 2 görümcem vardı yaşlarımız yakındı büyük olandan tiksinmiştim resmen yapacak birşey yok benim eski eşimde ailesine çok düşkündü kardeşlerine falan anlatamam onların yanında beni gözü bile görmezdi okar diyeyim sana

bend egörümcemden çok nefret ederdim 2 görümcem vardı yaşlarımız yakındı büyük olandan tiksinmiştim resmen yapacak birşey yok benim eski eşimde ailesine çok düşkündü kardeşlerine falan anlatamam onların yanında beni gözü bile görmezdi okar diyeyim sana

yenge bile demez dısardakiler yengesimiyim arkadasımyım söyleyince biliyolar bide beni süreklii eleştirir cok patavatsız kg aldım mesela cok igrencisn abim seni nasıl begendi felan diyor :( ahh ahh daha neler neler. Susamıyorum artık bide evlendik 1 sene oldu okadar seyi kendimden feda ettim birkerede görmezler gelinimiz böyle etti diye eşim anca söyler ozaman tasdiklerler onun dısında övmezler kendilerini överler sülaleri bir numara.

birde sunu söyle yap derim ögrensin diye bana laf eder cok inatcı.ayrıca cokta pis. hiç sözümü dinlemiyo abisi varken sahteden tamam diyo ama sözümü yarım yamalak dinliyor takmıyor beni sanki ben dünyann en cirkini en işe yaramazı yım oysa prenses diyana

yenge bile demez dısardakiler yengesimiyim arkadasımyım söyleyince biliyolar bide beni süreklii eleştirir cok patavatsız kg aldım mesela cok igrencisn abim seni nasıl begendi felan diyor :( ahh ahh daha neler neler. Susamıyorum artık bide evlendik 1 sene oldu okadar seyi kendimden feda ettim birkerede görmezler gelinimiz böyle etti diye eşim anca söyler ozaman tasdiklerler onun dısında övmezler kendilerini överler sülaleri bir numara.

iyi bilirim onlardan iyisi onlardan güzeli yoktur çok fenalardı gerçi kaynanamda aynıydı kızlarına toz kondurmazdı eşimde onların yaptıklarını hiç görmezdi onun olmadığı yerde burnumdan getirirler o geldiğinde hiç birşey yokuş gibi davranırlardı ahh ahh anlatmakla bitmez çok çektim çok artık dayanamadım geçen yıl boşandım

Önemli olan eşinizin kadir kıymet bilip allah razı olsun demesi Ailesi dese ne olur demese ne olur? Takılmayın buna bence. Gönül ister tabiki ama olmuyosa da dile getirmenin alemi yok üstelik anne babasıda vefat etmiş. Ama davranışları konusunda(pasaklılık, patavatsızlık, kıskançlık) haklısınız gıcık olmakta konuşsanız belki anlar anladığım kadarıyla çok sıcak ilişkileriniz yok yani konuştuğunuzda aranız kötüleşse bile bir şey kaybetmiş olmayacaksınız. Ayrıca insanlar iyi şeyleri dile getirmezler ama bilirler sizde bunu hatırlayın o dile getirmese bile evinizde mutlu demek ki. Bide şuda var annesi babası yokmuş abisini baba bilmiş belli ki gidip evli ablalarında eniştelerinin yanında durmak zor geliyor olabilir biraz müsama görterirseniz hiçbişey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınızda. Allah yardımcınız olsun.

Not: Biraz müsama gösterin vs kısmını yorumlarınızı okumadan önce yazmıştım. Siz yeterince müsama göstermişsiniz en iyisi onu uyarmak rahatsız olduğunuzu dile getirmek.

Son düzenleme:
birde eşimle öyle iyi anlasıyoruzki bu kızkardeşi dısında sırf onu esime anlatmasam dert yanmasam ballı lokumuz yanii kısa sürede iyi bi koca bulsada gitse yaa :( özel hayat denen bişeyde kalmadı eşim rahattır yanında öper beni ama ben rahat edemiyorum bide o salak huylarından hep kıllandım kıza offffff:2:

Annesi, babasi ölmüs!
Kendisi okumamis, abisi ( yani esiniz ) okusun diye calisip para kazanmis!
Enistelerinin evinde rahat edemedigi icin abisinin evinde kalan bir kiz!
Sürekli esinini dolduran, sikayet eden bir yenge!
..............

Bir yuva kurunca o yuvayi biri ile paylasmak elbette ki zordur.
Herkes esiyle evinde yanliz olmak ister.
Ama bu kizcagazin anasi babasi yok hanimefendi!
Birtek abisinin evinde rahat edebiliyor.
Anlattiklarinizda öyle asilmayacak büyük sorunlar degil.
Bu dünyada insanin basina ne gelecegi bilinmez.
O kiz sizin kiziniz da olabilirdi (ALLAH korusun)
Annesi babasi ölmüs, yengesinin yaninda kaliyor olabilirdi.
Peki sizin yetim ve öksüz kalmis kiziniza yyengesi böyle yapsa ne hissederdiniz

Son düzenleme:
Önemli olan eşinizin kadir kıymet bilip allah razı olsun demesi Ailesi dese ne olur demese ne olur? Takılmayın buna bence. Gönül ister tabiki ama olmuyosa da dile getirmenin alemi yok üstelik anne babasıda vefat etmiş. Ama davranışları konusunda(pasaklılık, patavatsızlık, kıskançlık) haklısınız gıcık olmakta konuşsanız belki anlar anladığım kadarıyla çok sıcak ilişkileriniz yok yani konuştuğunuzda aranız kötüleşse bile bir şey kaybetmiş olmayacaksınız. Ayrıca insanlar iyi şeyleri dile getirmezler ama bilirler sizde bunu hatırlayın o dile getirmese bile evinizde mutlu demek ki. Bide şuda var annesi babası yokmuş abisini baba bilmiş belli ki gidip evli ablalarında eniştelerinin yanında durmak zor geliyor olabilir biraz müsama görterirseniz hiçbişey kaybetmezsiniz aksine kazanırsınızda. Allah yardımcınız olsun.

zaten buzaman dek bu sebeplerden acıyordum ama cidden cok bunalıyorum buda benim sınavımmıs diyorum. ama insan bişeyleri yapmasaarda dillendirilmesi yeter onuda yapmıyo ayrıca herseyi güzellce anlatsamda inat cok inat abisinden cok korktugu gibi cokta düşkün babası gibi sahiplenmiş cok kıskanıo anne babası 15-16 yasında kaybetmişler ablalarında kalmıs ama 3-4 senedir abisiyle kalıyor ben elimden geleni yapıyorum ama beni yenge olarak görmüyor okadar iyide davrandım söylendimsede anlamıyor eşimde sabret gidicek ölenede dek kalmıcak ya diyo ona hava hoş ben evdeyim onla ben kalıyorm

Annesi, babasi ölmüs!
Kendisi okumamis, abisi ( yani esiniz ) okusun diye calisip para kazanmis!
Enistelerinin evinde rahat edemedigi icin abisinin evinde kalan bir kiz!
Sürekli esinini dolduran, sikayet eden bir yenge!
..............

Bir yuva kurunca o yuvayi biri ile paylasmak elbette ki zordur.
Herkes esiyle evinde yanliz olmak ister.
Ama bu kizcagazin anasi babasi yok hanimefendi!
Birtek abisinin evinde rahat edebiliyor.
Anlattiklarinizda öyle asilmayacak büyük sorunlar degil.
Bu dünyada insanin basina ne gelecegi bilinmez.
O kiz sizin kiziniz da olabilirdi (ALLAH korusun)
Annesi babasi ölmüs, yengesinin yaninda kaliyor olabilirdi.
Peki sizin yetim ve öksüz kalmis kiziniza yyengesi böyle yapsa ne hissederdiniz

bunları düşünmedimmi sanıyorsunz bayan. amaa inanın cok bunalmıs bir haldeyim elimden geleni yaptım tüm yolları denedim alıp karsıma aldıgımda güzelce konustugumda kırılıyor cocuk gibi ayrıca cok inat kafası dik ben bilirim diyor beni yenge oalrak görmüyor bir yere gidiyoruz eşim ve o var direk eşime sarılıyo beni kalee bile almıyor eşim uyarıyo git yengene diye sıkıla ıkıla geliyo beni sevmiyo biliyorum

bunları düşünmedimmi sanıyorsunz bayan. amaa inanın cok bunalmıs bir haldeyim elimden geleni yaptım tüm yolları denedim alıp karsıma aldıgımda güzelce konustugumda kırılıyor cocuk gibi ayrıca cok inat kafası dik ben bilirim diyor beni yenge oalrak görmüyor bir yere gidiyoruz eşim ve o var direk eşime sarılıyo beni kalee bile almıyor eşim uyarıyo git yengene diye sıkıla ıkıla geliyo beni sevmiyo biliyorum

Bu anlattiklarinizi sorun ediyorsaniz, sizde onun kadar cocuksu davraniyorsunuz.
Esinize sarildiktan sonra size SIKILARAK sarilsa ne olur sarilmasa ne olur.
Esinizi sevse sizi sevmese ne olur sevse ne olur.
Siz önce bunlari bir gecin.
Bu kizcagazin, belli bir süreye kadar evinizde tanri misafiri oldugunu düsünün.
Birakin ona söz dinletmeye calismayi.
Karsiniza alip, nasil davranacagini ögretmeyi birakin.
Güleryüz, tatli dil yilani deliginden cikarir.
Siz ona " beni sevmiyor, beni kiskaniyor, pis, pasakli" gibi duygularla yaklastiginiz sürece asla iletisim kurup, orta yolu bulamazsiniz!!

Son düzenleme:
kimseden bekleme ssana yardım etmelerini o senin hizmet etmene alışmış
kocanlada kötü olma eşin mantıklı düşünüyo belki sen biraz iş felan gördürürsen belki kaçar
ama terbiyesizlik yeni evlisiniz anladığım kadarıyla birazda ablalarına git demi
ama senin işin zor bacım vay sana:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Bu anlattiklarinizi sorun ediyorsaniz, sizde onun kadar cocuksu davraniyorsunuz.
Esinize sarildiktan sonra size SIKILARAK sarilsa ne olur sarilmasa ne olur.
Esinizi sevse sizi sevmese ne olur sevse ne olur.
Siz önce bunlari bir gecin.
Bu kizcagazin, belli bir süreye kadar evinizde tanri misafiri oldugunu düsünün.
Birakin ona söz dinletmeye calismayi.
Karsiniza alip, nasil davranacagini ögretmeyi birakin.
Güleryüz, tatli dil yilani deliginden cikarir.
Siz ona " beni sevmiyor, beni kiskaniyor, pis, pasakli" gibi önyargilarla yaklastiginiz sürece asla iletisim kurup, orta yolu bulamazsiniz!!

siz beni sinir etmeyemi calısıyorsnuz yoksa yardımcı olmayamı calısıyorsunz bayan.ben size bastan iyiydik aynı eve girince ona bi haller oldugunu belirttim olumsuz özelliklerine ragmen yengeyim diye ona kendimce bildiğim seyleri gösterttim ama beni kale bile almadı onuda geçin inatından vazgecmedi hem bişey bilmio hemde herseyi biliyor havalarında. abisini seveblir sevmesin demem beni sevsinde demiyorum o beni sevmedi diye ölmedim benim derim eşimle sorun yaşamamız sırf onun yüzünden. işleri yapmıyor bana yenge gibi davranmıo sanki o büyük ben ufak gibi büyüklük taslıyor birde sen cirkinsin abim seninde nerene baktı felan bunlar hoş seylermi? pnun davranıslarına göre ben olgunluk gösterdiğimi düşünüyorum yeterince. sizin önerinize göre kız bana naparsa yapsın susayımmı yani. sabır ediyorum ettimde ama dayanamıyorum bundan sonra nasıl bi teori izlemliyim onu sordum hepinize cok bunaldım cünkü.sırf bu yüzden yuvamın bozulmasını istemiyorum cünküü abiside kardeşine laf ettirmiyor bana ettirmediği gib..

Bendede var oyle sevimsiz grmce. Asalagin tekidir evlendirdik kurtulamadik hala para tirtiklar esimden.

Adini kene koydum. Alisms asalakca yasamaya

yazık kıza üzüldüm
sizin gibi üvey anne gibi bi yengenin eline düşmüş!

kocanıza sarılsa nolur kardeşi değil mi?
bence bu sizin kıskançlığınız

anne yok baba yok bide siz vurun!

ben bu yazıda bencilikten başka bişey göremedim

eşinide kendinden sırf bu yüzden soğutucaksın yakınmaya devam edersen

siz beni sinir etmeyemi calısıyorsnuz yoksa yardımcı olmayamı calısıyorsunz bayan.ben size bastan iyiydik aynı eve girince ona bi haller oldugunu belirttim olumsuz özelliklerine ragmen yengeyim diye ona kendimce bildiğim seyleri gösterttim ama beni kale bile almadı onuda geçin inatından vazgecmedi hem bişey bilmio hemde herseyi biliyor havalarında. abisini seveblir sevmesin demem beni sevsinde demiyorum o beni sevmedi diye ölmedim benim derim eşimle sorun yaşamamız sırf onun yüzünden. işleri yapmıyor bana yenge gibi davranmıo sanki o büyük ben ufak gibi büyüklük taslıyor birde sen cirkinsin abim seninde nerene baktı felan bunlar hoş seylermi? pnun davranıslarına göre ben olgunluk gösterdiğimi düşünüyorum yeterince. sizin önerinize göre kız bana naparsa yapsın susayımmı yani. sabır ediyorum ettimde ama dayanamıyorum bundan sonra nasıl bi teori izlemliyim onu sordum hepinize cok bunaldım cünkü.sırf bu yüzden yuvamın bozulmasını istemiyorum cünküü abiside kardeşine laf ettirmiyor bana ettirmediği gib..

Farkli yönde görüs bildirilmesi neden sizi sinir ediyor.
Sakin olun sinir olacak birsey yok.
Diyorum ki siz yengesisiniz diye illede sizi sevmek zorunda degil.
Cok büyük sygisizliklar etmedigi sürece sorun yok.
Sonucta evlenip gidecek ve siz kabul etsenizde etmesenizde abisi onun ailesi konumunda.
Isleri yapmiyorsa, is bölümü yaparsiniz, esinizinde oldugu bir ortamda onun hangi isleri yapacagini, sizin hangi isleri yapacaginizi belirlersiniz, eger yapmazsa kendi görevini, abisi uyarir olur biter.
Size sen irkinsin diyorsa sizde demek ki abin sevmis evlenmis dersiniz.
Yani o kiz evlenene kadar o evde kalacak.
Onu icin durumu iyice cekilmez hale getirmeyi birakip orta yol bulun.

yazık kıza üzüldüm
sizin gibi üvey anne gibi bi yengenin eline düşmüş!

kocanıza sarılsa nolur kardeşi değil mi?
bence bu sizin kıskançlığınız

anne yok baba yok bide siz vurun!

ben bu yazıda bencilikten başka bişey göremedim

eşinide kendinden sırf bu yüzden soğutucaksın yakınmaya devam edersen

davulun esesi uzaktan hoş gelir dedikleri bu olsa gerek. ben kocama sarılmasından kıskanclık duymuyorum aksine sevsin sarılsın ama eşim bana yöneldiğinde abisine atlaması dshada müstehcene girecek olursak geceleri bizi beklemesine ayrıca dusa gireceğimz zamanı bilip dusa o saatlerde girmesine dahada sayıyım mi ?geceliklerimden birini de almıs yrtmıss dahasını sayımmı...............

Siz evlenmeden ayni evde yasayacaginizi bilmiyor muydunuz? Ayda 1-2 kere gorustuk, taniyamadim diyorsunuz. Taniyamadiginiz bir insanla ayni evi paylasmayi nasil kabul ettiniz? Bile bile lades demissiniz bazi seylere.

Ayni yastaymissiniz, neden "yengelik" yapmaya calisiyorsunuz? O kiz anne babasini kucucuk yasta kaybetmis ve abisi okusun diye okumamis, eve bakmis. Eminim hayat hakkinda pek cok sey deneyimlemis. Ona caylak, akıl almaya muhtac gozuyle bakmayi kesmelisiniz once.

Size nasil cirkin, kilolu diyebiliyor? Ne ara bu denli yuzgoz oldunuz? Bir insan otekine nasil durup dururken bunlari soyler?

Amacim uzerinize gelmek degil ama madem yardim istiyorsunuz, oncelikle yukarida bahsettigim hususlar hakkinda bakis acinizi degistirmelisiniz. Anlamaya calismalisiniz karsinizdakini...

Back
X