• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceme gıcık oluyorum, elimde değil !!

zynpgrkm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
376
2
116
İzmir
[/Barkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde değil gıcık oluyorum görümceme.ama durduk yere değil tabiki.hareketleri sinirime dokunuyo.hiç samimi gelmiyo bana.doğum yaptı kaç kere aradım halini hatırını sordum.arada bir msnde görünce konuştuk falan.ama hep ben arayıp soracak değilim ya. hiç o aramıyo.aman daha önce hayatımda bu insan yoktu niye takıcakmışım kafama diyorum,yine de takılıyo işte sinir şeyy.:kızgın:napayım sizce, nasıl davranayım??

[/Barkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi elimde değil gıcık oluyorum görümceme.ama durduk yere değil tabiki.hareketleri sinirime dokunuyo.hiç samimi gelmiyo bana.doğum yaptı kaç kere aradım halini hatırını sordum.arada bir msnde görünce konuştuk falan.ama hep ben arayıp soracak değilim ya. hiç o aramıyo.aman daha önce hayatımda bu insan yoktu niye takıcakmışım kafama diyorum,yine de takılıyo işte sinir şeyy.:kızgın:napayım sizce, nasıl davranayım??

Eeeee madem hoşlanmıyorsunuz kendisinden neden sürekli arayıp soruyorsunuz ki..
Samimi gelmiyor demişsiniz,istemiyordur samimi olmayı kadın:delphin:

ilk zamanlar görüşüyodum, arayıp soruyodum.baktımki yok bundan ne köy olur ne kasaba.görüşmüyorum şimdi.

canım boşver aramasın ne güzel işte zaten sinir oluyomuşsun hiç takma bence arayıp sinirini bozacağına hiç aramasın:delphin:

Siz henüz evlenmeden,gelin-görümce olayına fazla girmişsiniz bence.
Kadın samimi olmak istemiyorsa sizde olmaya çalışmayın.
Sizi aramayan insanı siz neden arıyorsunuz ki sürekli ?

E sizin profilinizde bekar yazıyor....
Şimdiden gelin-görümce muhabbetine girmek istemiyordur belki...
Kadının bence bir samimiyetsizliği yok.. Seni arayıp canım cicim dese arkanızdan kötü şeyler söylese samimiyetsiz olurdu.
Ama kadın gayet samimi, fazla içli dışlı olmak istemiyor ve fazla arayıp sormuyor...
Daha evlenmeden, kaynana kaynar kazana, görümce için de ne diyolar diye yaklaşmanız da hiç hoş olmamış...

E sizin profilinizde bekar yazıyor....
Şimdiden gelin-görümce muhabbetine girmek istemiyordur belki...
Kadının bence bir samimiyetsizliği yok.. Seni arayıp canım cicim dese arkanızdan kötü şeyler söylese samimiyetsiz olurdu.
Ama kadın gayet samimi, fazla içli dışlı olmak istemiyor ve fazla arayıp sormuyor...
Daha evlenmeden, kaynana kaynar kazana, görümce için de ne diyolar diye yaklaşmanız da hiç hoş olmamış...

Kaynana kaynar kazana, görümcede ızgaraya. Başka bir şey bulamadım ben.

nişanlı mısınız ya da evli?

sayet böyle bır durum yoksa o yuzden de arama ıhtıyacı duymuyordur ya da düşünmüyordur...

sor bakalım görümcene o seni nekadar seviyordur aceba? belki oda sana gıcık oluyordur senin tabirinlen? samimi gelmiyor demisin belkide seninle samimi olmak istemiyor arada mesafeden hoşlaniyor olamazmı
ayrıca yeni bebeği olan bir insanin okadar çok işi oluyorki, seni düşünecek gönlünü hoş tutacak vakti yoktur napsın

Aman canım hıc takılma böyle seylere...

Bak benımkıde yeni evli bunlar demıyo ya da uyuyolardır demıyo sabahın 7 sınde napıyosunuz dıye arıyo... sehır dısında olmamıza ragmen sabahın 7 sınde arayıp bız kapıdayız kahvaltıya geldık dıyebılıyo yani düşün...

Halbuki acık acık uyarmamıza ragmen...

O kadar içine oturuyorsa sayet sölersın uygun dılle,hıc sesın cıkmıyor aramıyorsun dersın...

Verdıgı tepkıye ya da cevaba göre de mesafenı koyarsın ya da korursun...

pardon ama samimi olmak zorunda mı? bebeğiyle mi uğrasacak isiyle gücüyle mi?
belki oda senden hoslanmıyodur ve samimi olmak istemiyodur....

gıcık olunacak birşey bulamadım ama evet belki o da sizle samimi olmak istemiyordur mesafelii olmak istiyordur

sözlü nişanlı evli bile olsanız görümceniz sizinle muhatap olmak zorunda değil ki..

ne diye arayıp duruyorsunuz rahatsız ediyorsunuz. kadın belki msn ve tel nosunu verdiğine bile pişman oldu.
gerekmedikçe görüşmeye hiç gerek yok.

karşılaştığınızda güler yüz hoş sohbet yaparsınız yeterli.. ne diye samimiyet kurulmaya çalışıyor anlamıyorum.
biraz ağırdan alın lütfen.

Back
X