Görümceme iyilik yaramıyor nasıl baş edecem ben

daya25

BİZİ BİZE BIRAKMA RABBİM
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
644
7
48
kızlar görümcem bizde kalıyor elimden geleni yapıyorum memnunolmuyo yemek yapıyorum burun kıvırıyo bişeyde demek istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum ama yaptıgım hiç bişeyden memnın değil varsa yoksa kocam ben naparsam yapayım yeriyor kocamı aksamları arıyor cogu kere bugunku menuyu begenmedm hamburger alırmısın diyor kocamda hamburger cok sevıyo diye kıyamıyo alıyor tamam alsın ama benım morelim cok bozuluyor.ha kezza temızlıkte oyle ben yapıyorum ona yap demıyorum anlasında yapsın die hanımın umrunda deıl ortak yasıyoruz yhayatı ama illa bısey demem gerekıyo.bu ara gezmedeydu geldi barı arada yalnız bırak kocamla basbasa kalayım demı yok oda yok her gıttıgımz yere oda hazırlanıyor artık napcam bılemedım bıde bebek calısmaları yapıyoz bu ay olmadı onun uyumasını bekliyoruz gece yatmıyor sabah kalkmıyo off kızlar nasıl davranmam gerek ben napcam bilemiyorum kocam varken kocama yavsıyor ben yokum sankı

yavşamak tabirinin argoda ne anlama geldiğini hatırlatarak bir abi kardeş için kullanmamanı tavsiye ederim.

yavşamak tabirinin argoda ne anlama geldiğini hatırlatarak bir abi kardeş için kullanmamanı tavsiye ederim.

yavsamak sırnasma anlamında yazdım yanlıs anlasılmak istemem yani cok naz yapıyo demek istedim kızkardeşlerinde kalıyordu enıste yanında kalmaktansa kocamın yanında kalmak daha mntıklı geldıgınden bızle kalıyo bende sonucta anne baba sag olmadıgından kabul ettım ama aynı eve gırınca ısler degısıyomus akıl istıyorum ondan

Ayyy allah yardımcın olsun.. Misafir değil sizinle yaşıyor sonuçta. Bi köşeden tutması lazım..

Benim de annem genelde yazlıkta kalıyor, abimlerle de istanbuldaki evimizin arası 6 km.. Ben çoğu zaman evde yalnız kalıyorum ama bazen gidip 1 hafta kaldığımda oluyor abimlerde. Ama asla senin görümcenin yaptığı gibi yapmam. Yengem kahvaltıyı hazırlar beni ve abimi kaldır.. Ben de mutlaka toparlarım, o süpürürse ben silerim, misafir çağırırız ortak girişiriz işlere..

Nasıl kendine yedirebiliyor yayılıp oturmayı anlayamadım ya.. Ben utanırım şahsen..

Ama kocanda da hata var.. Mesela ben otursam yengem iş yaparken -ki oturmuyorum- abim uyarırdı bence beni..

Sizin eşiniz görmüyor mu?

Görümcenle aranızda soğukluk var mı?

Görümcen kaç yaşında?
aslında yaşı küçükse sen ona ablalık yapıp bazı şeyleri öğretebilirsin.
mesela canım ben kek yapıyorum hadi sende çay demle
veya işte ilerde eşine güzel yemek yapmak istiyosan şimdiden mutfakta alıştırmalar yapman lazım filan de olmazmı :26:

aramızda pek ys farkı yok ablalık yapamıyorum ama kırmadan bişeyle olsun istiyorum yok kocam ona karsı cok anlayıslı zaten kocamın yanında huri melek ona hızmetler hörmetler o gidince hersey aynı pek bısey yapmasada yaptıgım seylere sevınse yok kendi taraflarındakıler ufak bısey yapsın abartır ben neler yaparım neler hıc bısey demez sıradan bısey gıbı gormezden gelır gecen ona tablet aldık ben aldırdım esıme tablet ıstıyor dye tesekkur ettı ama kocamla oldukları gıbı degl sankı dıs kapınun mandalı gıbıyım ne bıleyım kocam benı sevmeye kalksın hemen nazlanıyo kocam safta anlamıyor kıskanmıyo ama anlamadım gıttı bırde aramızda kötı deıl yanı laf sokma durumumuz yok ben kırılmasın uzulmesın ıstıyorum bıseyde dıyemıyorum yapımda yokkı

zor bi durum bencede, bir an once evlendirmeye bakin onu

boyle insanlari anlayamiyorum ya ben..gul gibi gecinip gitmek varken niye boyle yaparlar ki?

bence kocanin konusmasi ise yarayabilir...ama terste tepebilir. bilemiyorum, anlayacak biri degil gibi...

napsın ki o da.eşinizden başka sığınabileceği kimse kalmamış hayatta..bencillik ediyo olabilirsiniz.naz yapacağı bi babası bile yokmuş işte.

aynı evde yaşamak zordur bilirim seni anlıyorum ama yapabileceğin pek birşey yok sonuçta ortada keyfi değil mecburi bir durum var ve sen en başta beraber yaşamayı kabul etmişsin şimdi görmezden gel biraz umursamaz ol canım sana açık açık saygısızlık etmediği sürece yaptığı hiçbir şeye takılma.evlenene kadar idare et

Kendi odasını temizlesin ,ütüsünü yapsın gerisine karışmayın derim.

Nasıl olsa yemek begenmiyor dışardan yiyormuş:))

Bırakın obez olsun:)) İNTİKAMMM :))

Bence BEKLENTİNİZİ DÜŞÜRÜN ...

Aynı evde tabii ki zor,anlamaz ,anlamazdan gelebilir,rekabet içinde olabilirsiniz...

Şimdilik iyi anlaştıgınızı yazmışsınız bence bu yetsin...

Özel vakit geçirmeye gelince evi artık sizin eviniz olmuş böyle yaşamayı ögreneceksiniz.EVLENMESİ İÇİN HAYIR DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN:))

Allah kolaylık versin arkadaşım...anne babası olmadıgı için sevaba girdiginizi düşünün.Annem der ki kim bir genç kızı beyaz gelinlikle tertemiz gelin edene kadar emek verirse cennete

girer...Evet bence de abisinin yanında daha rahat eder...Zaten sorun çoook rahat etmesi sanırım:))

bir mutfakta 2 kadın anlaşamaz diye afrika atasözü vardır bence sizde kalması yanlış ?anası yok mu, ha blrde sanki küstah ve şımarık gibi bu tipler nankör olur, fedakar olmaya değmez ,sadece üzülürsün

kocana 1 ay yok de geç oldu diye kardeşinle baş edemiyorum diye o çaresine bakar.....yada yaşı büyükse bulun bi eş adayı everin gitsin..kendini sıkmaya gerek yok kimse kimseyi çekmek zorunda değil yada birgün patlarsın olan olur ya o yemeği yer yada başka biirşey o kadar basit haaa şuda var ben köleyim yaparım diosan olur yani..

Birlikte yasamak sanati zordur..sizi anliyorum.ama inanin zamanla cok sey degisiyor..is yapmasi konusunda bir sey beklemeyin.ileride sizi ancak evlenirse anlar.bulun birisini demisler de evlilik öyle hemen bulunuvermeyle olacak bir sey degildir.allah ne yazmissa o zaman olur..bence madem sizde kalioyr.onunla güzel vakit gecirmeye ve güzel anilar biriktirmeye calisin.
cünkü ne yaparsaniz sonucta siz kötü olursunuz...geresiz..sabredin..tecrübe konusuyor.

aynı evde yaşamak ne zor ! hele karşınızda böyle davranan biri varsa..
ben şöyle derim; siz bu kişiye bir kez gıcık olmuşsunuz sanırım ve bunun devamı elbet gelir.. o çok kötü bir ruh halidir, bundan acil uzaklaşmanızı tavsiye ederim.
evet bazı mecburiyetler insanın sabrını zorluyor ancak başka bir pencereden bakmaya çaba harcamaz böyle giderseniz Allah korusun eşiniz ile aranız açılır. malesef mecburen anlayışlı ve sabırlı olmak durumundasınız en azından kendi huzurunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…