yavşamak tabirinin argoda ne anlama geldiğini hatırlatarak bir abi kardeş için kullanmamanı tavsiye ederim.
Görümcen kaç yaşında?
aslında yaşı küçükse sen ona ablalık yapıp bazı şeyleri öğretebilirsin.
mesela canım ben kek yapıyorum hadi sende çay demle
veya işte ilerde eşine güzel yemek yapmak istiyosan şimdiden mutfakta alıştırmalar yapman lazım filan de olmazmı :26:
aramızda pek ys farkı yok ablalık yapamıyorum ama kırmadan bişeyle olsun istiyorum yok kocam ona karsı cok anlayıslı zaten kocamın yanında huri melek ona hızmetler hörmetler o gidince hersey aynı pek bısey yapmasada yaptıgım seylere sevınse yok kendi taraflarındakıler ufak bısey yapsın abartır ben neler yaparım neler hıc bısey demez sıradan bısey gıbı gormezden gelır gecen ona tablet aldık ben aldırdım esıme tablet ıstıyor dye tesekkur ettı ama kocamla oldukları gıbı degl sankı dıs kapınun mandalı gıbıyım ne bıleyım kocam benı sevmeye kalksın hemen nazlanıyo kocam safta anlamıyor kıskanmıyo ama anlamadım gıttı bırde aramızda kötı deıl yanı laf sokma durumumuz yok ben kırılmasın uzulmesın ıstıyorum bıseyde dıyemıyorum yapımda yokkı
kızlar görümcem bizde kalıyor elimden geleni yapıyorum memnunolmuyo yemek yapıyorum burun kıvırıyo bişeyde demek istemiyorum kalbini kırmak istemiyorum ama yaptıgım hiç bişeyden memnın değil varsa yoksa kocam ben naparsam yapayım yeriyor kocamı aksamları arıyor cogu kere bugunku menuyu begenmedm hamburger alırmısın diyor kocamda hamburger cok sevıyo diye kıyamıyo alıyor tamam alsın ama benım morelim cok bozuluyor.ha kezza temızlıkte oyle ben yapıyorum ona yap demıyorum anlasında yapsın die hanımın umrunda deıl ortak yasıyoruz yhayatı ama illa bısey demem gerekıyo.bu ara gezmedeydu geldi barı arada yalnız bırak kocamla basbasa kalayım demı yok oda yok her gıttıgımz yere oda hazırlanıyor artık napcam bılemedım bıde bebek calısmaları yapıyoz bu ay olmadı onun uyumasını bekliyoruz gece yatmıyor sabah kalkmıyo off kızlar nasıl davranmam gerek ben napcam bilemiyorum kocam varken kocama yavsıyor ben yokum sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?