Görümcemi Örümcekmi

sagol canim benimmmm....

ama kendisi alistirdi beni böyleee ama dizginlemeliyim kendimi haklisiinnn sonucta onlar benimde ailem olacakk :81:

Evet canım,ilerde içlerine karıştığın zaman zor olmasın,şimdiden kendini kıskanma konusunda frenle.Eskiden bende senin gibiydim,şimdi nişanlıyım ve nişanlımın kardeşini görmeden sevdim,kendimi öyle şartlandırdım.Tanıştığımızda iyikide öyle şartlandırmışım dedim,dünya tatlısı birisi çıktı şansıma,çok şükür:13:Belki ileride aranızdan su sızmayacak,belli mi olur:9:

Evet canım,ilerde içlerine karıştığın zaman zor olmasın,şimdiden kendini kıskanma konusunda frenle.Eskiden bende senin gibiydim,şimdi nişanlıyım ve nişanlımın kardeşini görmeden sevdim,kendimi öyle şartlandırdım.Tanıştığımızda iyikide öyle şartlandırmışım dedim,dünya tatlısı birisi çıktı şansıma,çok şükür:13:Belki ileride aranızdan su sızmayacak,belli mi olur:9:

:60: öyle yapiciiiim bundan sonra canimmm görümcemmmm :39:

ki zaten ileride cok iyi anlasacagimizi düsünüyorum o bana hediyeler aliyo ben ona hediyeler aliyorum simdiden cekingen oldugum icin tanisamadim daha :78:

anaaaam gözüm korktuuu :53::53:

canim görümcemmm benimmm canimmm canimmm :29:

Ben o kadarını bilmem ama bendekileri sana bi gönderiyim anlarsın canımm öp başına koy kendi görümceni:51::51: Bu arada 2 görümcem,2 yerden bitme eltim var hee 3.eltimde yolda geliyor artık tecrübeyi sen düşün 2 yılda:52::52::52::52:

Ben o kadarını bilmem ama bendekileri sana bi gönderiyim anlarsın canımm öp başına koy kendi görümceni:51::51: Bu arada 2 görümcem,2 yerden bitme eltim var hee 3.eltimde yolda geliyor artık tecrübeyi sen düşün 2 yılda:52::52::52::52:

anaaaam sapka cikariyorm sana cinimmmmmm:42:

yaaa bende iste böyle tecrübeleri duymak icin actim bu konuyuuu anlatin kizlrrrr benim görümcemin melek oldugunu :81:

bana gecen yil sey almisti kolyeler küeperler falan

bende dogum gününe cok güzel bir sal almistimm askim diyorki hic cikarmiyor onu artik dior :70:

yazık görümcenize üzüldüm valla:) arada bir olay olurda rahatsız olur kıskanırsınız neyse dicemde bu durmda kendinizi boşu boşuna strese sokmuş olursunuz:)

Çok Ayıp..:4:
İnsan Görümcesini Kıskanır mı?:27:
Ablası Yani!!:34:
Bence Kendinize Bir Dur Demenin Zamanı Gelmiş..:34:

Back
X