Görümcemin biricik aşkı.:)

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.936
119.194
798
36
merhaba.
Görümcemin 7-8 senedir inişli çikişli sevgilisi var.. bi ayrıl bi barış dile kolay 7-8 sene...
ayrıldılardi bi ara.. çocuk aramiş tekrar barıştı...
her defasinda çocuk terk ediyor.. onun için herşeyi yaptı neler neler...
yengesiyim o yüzden karışmıyorum.. baktıkça kıza üzülüyorum..cocuğu çok takıntılı hale getirdi..
geçen gün barıştıklari tanişmaya gelecekleri söledi..
eşim bu durumu bilsede bişey demiyor karışmıyor...
bende karışmıyorum..
cocuğu da taniyorum.
tanişmada nasıl davranmalıyım.. benim gözler eşimde olacak :)
ablasi olsaydim kızardim eminm.. ama yengesi olduğum için bişey diyemiyorum karışsam yengem beni kıskaniyor olur...
ne yapmaliyim aklımda bi sürü şeyler söleyecegim var diyemiyorum karışamiyorum işte siz olsan ne yapardiniz...

merhaba.
Görümcemin 7-8 senedir inişli çikişli sevgilisi var.. bi ayrıl bi barış dile kolay 7-8 sene...
ayrıldılardi bi ara.. çocuk aramiş tekrar barıştı...
her defasinda çocuk terk ediyor.. onun için herşeyi yaptı neler neler...
yengesiyim o yüzden karışmıyorum.. baktıkça kıza üzülüyorum..cocuğu çok takıntılı hale getirdi..
geçen gün barıştıklari tanişmaya gelecekleri söledi..
eşim bu durumu bilsede bişey demiyor karışmıyor...
bende karışmıyorum..
cocuğu da taniyorum.
tanişmada nasıl davranmalıyım.. benim gözler eşimde olacak :)
ablasi olsaydim kızardim eminm.. ama yengesi olduğum için bişey diyemiyorum karışsam yengem beni kıskaniyor olur...
ne yapmaliyim aklımda bi sürü şeyler söleyecegim var diyemiyorum karışamiyorum işte siz olsan ne yapardiniz...
yazdığınız gibi siz yengesiniz KARIŞMAYIN

karışmıyorum işte dert anlattim:) karışsam kötü olacak bundan adim gibi eminim keşke ablasi olsaydim:D

Kaç yaşında bahsettiğiniz kız? Kendi kararını verebilecek yaştadır herhalde.
Siz sadece tanışın, zaten sizden de yorum istememiş. Annesi ve babası gerekli görürlerse konuşurlar.

karışmıyorum işte dert anlattim:) karışsam kötü olacak bundan adim gibi eminim keşke ablasi olsaydim:KK70:

Abla bile olunsa haddini bilmeli insan. Abla kardes gibi buyudugumuz kuzenime bile ben kizarak konusmadim, karismadim. Sadece sakince fikrimi belirten konusma yaptim 1 defa, sonrada agzimi acmadim sorulmadikca. Kardesim olsaydi da boyle davranirdim.

Kaç yaşında bahsettiğiniz kız? Kendi kararını verebilecek yaştadır herhalde.
Siz sadece tanışın, zaten sizden de yorum istememiş. Annesi ve babası gerekli görürlerse konuşurlar.
25 yaşında...
ben çocuğu taniyordum tanişmaya gelecek..
valla sadece izleyecegim..

Abla bile olunsa haddini bilmeli insan. Abla kardes gibi buyudugumuz kuzenime bile ben kizarak konusmadim, karismadim. Sadece sakince fikrimi belirten konusma yaptim 1 defa, sonrada agzimi acmadim sorulmadikca. Kardesim olsaydi da boyle davranirdim.
ben hiç karışmadim ama kıza üzülüyorum onun için herşeye yaptı.. neler yaptı... çocuğun ona bişey yaptığı hiç görmedim.. bişey demedim hiç...

Kız size kendi mi anlatıyor yaşadıklarını?
Uzun süreli ayrılıklar mi yaşadıkları yoksa kusuyorlar mi? Her iliskinin dinamiği farklidir belki köşelerine cekiliyorlardir kızınca .

Kız size kendi mi anlatıyor yaşadıklarını?
Uzun süreli ayrılıklar mi yaşadıkları yoksa kusuyorlar mi? Her iliskinin dinamiği farklidir belki köşelerine cekiliyorlardir kızınca .
kızamiyorum ki bişey diyemiyorum hımm dedim ...
hiç de karışmadim..
ama üzülüyorum kıza.. bişey desem yanlış anlayacak gerçekten bu duruma hiç karışmadim...

kızamiyorum ki bişey diyemiyorum hımm dedim ...
hiç de karışmadim..
ama üzülüyorum kıza.. bişey desem yanlış anlayacak gerçekten bu duruma hiç karışmadim...

Hayır siz kızın demedim sevgililer birbirine kızınca-kavga edince konusmuyorlardir belki demek istedim. Bu yüzden ayrılıklarının uzun olup olmadığını sormuştum.

Karismayin siz iyi olunca kendilerinden kötü olunca sizden bilirler.

Ev işi ne oldu bu arada hala oturmak istiyor mu gorumceniz.

Hayır siz kızın demedim sevgililer birbirine kızınca-kavga edince konusmuyorlardir belki demek istedim. Bu yüzden ayrılıklarının uzun olup olmadığını sormuştum.
ayrılıklari çok kısadir.. çocuk pişman olup dönüyor. yine terk ediyor. görümcem bu duruma alıştuığı için aci çekmiyor:) alışık :)

İnsan kendi kaderine bile yön veremiyor maalesef. Eğer kısmetinde o varsa siz kötü olduğunuzla kalırsınız. Bırakın yaşasın görsün. Hem belki düşündüğünüz gibi olmaz.

Ben olsam karışmam. Sorana fikrimi söylerim onun dışında pek ilgimi çekmez.
Kaç yaşında insanlar kendi kararlarını uygulayabilirler.

İyi olur kendisinden, kötü olur sizden bilirler. Boşverin. Eşinize bile konuşmayın..

Back
X