Görümcemin biricik aşkı.:)

2 abim var tek kızım
2 abimin eşi için de çok kıymetliyim (Allah razı olsun)
Bence sizin aile ilişkiniz oturmamış yani siz ben el kızıyım modundasınız görümceniz de size karşı sıcak değil,
Ama ben bunu asla kabul etmiyorum
Çünkü benim 2 yengemde ihtiyaç duyduğumda hep fikir verirler ve akla uygun olan her tavsiyelerine kulak veririm
Daha bir gün yoktur ki
Yengelerim; abilerim ile atıştığım da tarafımı tutmasın.
Bence görümceniz ile aranıza mesafe koymuşsunuz
O zaman bir köşe de sadece dinleyici olarak durmanız gayet olası
Senin gibi imsanlara bayiliyorm. Belli ki kiymet verilmis sana sende bu kiymetin karsilgni saygnla veriyorsun .takdir ettim. Allah bozmasn ilskilernizi.

Sizi anlayacak biri olsa abla kardeş gibidertleşirdiniz. Ama belli ki mesafe var arada. O yüzden mecburen karışamıycaksınız.. Allah iyilerle karşılaştırsın

senin gibi bi yengem olsun istemezdim. hic de üzülmüyorsun hatta icten ice kiskanclik bile seziliyor yani ;)

2 abim var tek kızım
Bence sizin aile ilişkiniz oturmamış yani siz ben el kızıyım modundasınız görümceniz de size karşı sıcak değil,
Çünkü benim 2 yengemde ihtiyaç duyduğumda hep fikir verirler ve akla uygun olan her tavsiyelerine kulak veririm
Daha bir gün yoktur ki
ben sicak davranmak için neler yaptım karşılığı soğuk negatif elektrik aldim... yıldızlarimi asla barışmadi..

senin gibi bi yengem olsun istemezdim. hic de üzülmüyorsun hatta icten ice kiskanclik bile seziliyor yani :KK66:
he öle san. hiç de kıskanmiyorum...
Sizi anlayacak biri olsa abla kardeş gibidertleşirdiniz. Ama belli ki mesafe var arada. O yüzden mecburen karışamıycaksınız.. Allah iyilerle karşılaştırsın
ben konuşmaya çalıştım öle sicak konuştum.. muhabbet edecek yol aradim.. karşılığı hııı hımm öle miiii... cvp alinca bi daha yanaşamadim demek o bana mesafe durdu... beni baştan sevmedi.. abisi beni istediği için bişey diyemedi. ben onun hakkında iyi düşünürken sonra o benim hakkımda alt niyet düşündü.;
gerçekten onu kıskandığım yok onun iyi olsun istediğimde benim kötü olmasini istedi.. yılsdızlarimiz bi türlü barışmadi.. çok uğraştim Ama nafile

eşimin damada nasıl baktığı seyredecegim merak ediyorum çünkü:KK70:

fakat siz bu mevzuda üzülmekten ziyade keyif alıyor gibisiniz:işsiz:

Başlıktan ve üsluptan anladığım kadarıyla sizede seyirlik malzeme çıkmış çekirdek kola eşliğinde izleyin bari

yazmayayım dedim ama duramadım canım konu sahibi her gün kendine olmayan bir dert bulup konu açmak zorunda değilsiniz inanın böyle bir vazifeniz yok

yani şu konunun saçmalığını,sizin ne yapmaya çalıştığınızı görmeyen anlamayan kalmamış alıntıladığım mesajlardan da belli

insan düşmanına bile böyle hisler beslemezken eşinin kardeşine niye bu kadar kötü olur aklım almıyor

gerçekten bir büyüğe,bir yengeye yakışır tavırlar,bravo

ben oturuıp onla güzelce konuşmak istiyorum abla kardeş gibi ilişkisi olmak istiyorum ama o istemiyor.

2 abim var tek kızım
Daha bir gün yoktur ki
bakın benimde iki abim var ben yengemle arasi çok iyiyim senin gibi .. onunla herşey konuşuyorum ayni şekilde görümcemede yaklaşmaya çalıştım.. sicak konuştum ama görümcem soğukkanlidir.. öle herşeye gülmez.. sinirli bir yapısı vardi yinede iyidir.. ben muhabbet etmek için çook uğraştım havadan sudan konuştum.. baya bi.. ama negatif elektrik alinca üzerine soğuk rüzgar esince ne yapabilirim.. beni sevmedi.. adim gibi eminim bundan..
yinede susuyorum karışmıyorum. diyorum ki bana istediği kadar anlatabilirsin abla kardeş olalım dedim yok .....
kendisi istemeyince zorlamadim... ne yapabilirim söler misin??

bakın benimde iki abim var ben yengemle arasi çok iyiyim senin gibi .. onunla herşey konuşuyorum ayni şekilde görümcemede yaklaşmaya çalıştım.. sicak konuştum ama görümcem soğukkanlidir.. öle herşeye gülmez.. sinirli bir yapısı vardi yinede iyidir.. ben muhabbet etmek için çook uğraştım havadan sudan konuştum.. baya bi.. ama negatif elektrik alinca üzerine soğuk rüzgar esince ne yapabilirim.. beni sevmedi.. adim gibi eminim bundan..
yinede susuyorum karışmıyorum. diyorum ki bana istediği kadar anlatabilirsin abla kardeş olalım dedim yok .....

Ben sizin görümcenizi sevmediğinizi düşündüm, konu başlığından ve konu içinde ki yorumlarınızdan,
Bence siz en iyisi dinleyici olarak katılın.

merhaba.
Görümcemin 7-8 senedir inişli çikişli sevgilisi var.. bi ayrıl bi barış dile kolay 7-8 sene...
ayrıldılardi bi ara.. çocuk aramiş tekrar barıştı...
her defasinda çocuk terk ediyor.. onun için herşeyi yaptı neler neler...
yengesiyim o yüzden karışmıyorum.. baktıkça kıza üzülüyorum..cocuğu çok takıntılı hale getirdi..
geçen gün barıştıklari tanişmaya gelecekleri söledi..
eşim bu durumu bilsede bişey demiyor karışmıyor...
bende karışmıyorum..
cocuğu da taniyorum.
tanişmada nasıl davranmalıyım.. benim gözler eşimde olacak :)
ablasi olsaydim kızardim eminm.. ama yengesi olduğum için bişey diyemiyorum karışsam yengem beni kıskaniyor olur...
ne yapmaliyim aklımda bi sürü şeyler söleyecegim var diyemiyorum karışamiyorum işte siz olsan ne yapardiniz...

Senin görümce üniv okumuyor muydu?7-8 sene nasıl sevgili olmuş maşallah

Hiç de değil siz bir konuşmanızda görümcenizin burslu okuduğunu ona borç olarak para ödeyip o kızdan karı koca geri aldığınızı söylemiştiniz.Herhalde geri ödeyecek bir de karşılıksız mı vereceğiz diyordunuz bir de.Sizin sevmediğiniz çok açık.

Görümceniz hakkınsa salak vs demeniz çok yanlış. Ortaya çıkmış olsa da size verilen bir sırrı başkasına söylemek ayrı bir yanlış. Kayınvalidenizin size küsmesi de saçma.

Kız zaten ben biliyordum demiş anlaşılan bir sır çıkarmamış ortaya.Kendini ateşe atmış o da mı suç

Kız zaten ben biliyordum demiş anlaşılan bir sır çıkarmamış ortaya.Kendini ateşe atmış o da mı suç
Hayır dedim ki görümceye -çocuk yaşta bu arada görümce- salak demek çok yanlış. Doğru mu sizce ergenlik çağındaki bir çocuğa salak demek. Ortaya sır çıkarılmasından da bahsetmedim. Ortaya çıkmış dahi olsa kendisine verildiği bir sır için bildiğini söylemesinin yanlış olduğunu söyledim. Zaten yazan arkadaş dün cevap yazmıştı ben vakit bulup geri cevaplayamadım.

Hayır dedim ki görümceye -çocuk yaşta bu arada görümce- salak demek çok yanlış. Doğru mu sizce ergenlik çağındaki bir çocuğa salak demek. Ortaya sır çıkarılmasından da bahsetmedim. Ortaya çıkmış dahi olsa kendisine verildiği bir sır için bildiğini söylemesinin yanlış olduğunu söyledim. Zaten yazan arkadaş dün cevap yazmıştı ben vakit bulup geri cevaplayamadım.

Her şey açığa çıktıktan sonra ben biliyordum demekte bence bir şey yok.He neden sakladın o zaman diye kendisine patlamış olay keşke yapmasaydı ama yanlışlık yok.Valla bilmiyorum salak dememeli evet ama demek ki içinden öyle geliyor

Back
X