• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görumcemın bız gelınler hakkındakı tutumu...

Böyle insanlar kendi kişiliklerini oluşturamayan, ciddi psikolojik sıkıntılarını bastırma dürtüleri olan insanlar.

Başkalarının hayatları hakkında bu kadar kolay hüküm vermek çok adapsızca..Üstelik ''gönder'' kelimesi ise çok saygısızca ve cahilce.

gelde bunu ona anlat...
Sorsan mutlaka kendını savunan mantıklı bır acıklaması vardır...

yuhhh yani görümcen neye dayanarak böyle bu eşkilde konuşabiliyor,tanımıyorsa bu şekilde konuşmamal,tanımalı o zaman ,bend egörümceyim,belki okumuşsundur konumu ama ben asla abime kalkıp ayy bundan bişey olmaz git yolla evine demem açıkcası,neden böyle bir düşünce içersinde tuhaf yani..

yuhhh yani görümcen neye dayanarak böyle bu eşkilde konuşabiliyor,tanımıyorsa bu şekilde konuşmamal,tanımalı o zaman ,bend egörümceyim,belki okumuşsundur konumu ama ben asla abime kalkıp ayy bundan bişey olmaz git yolla evine demem açıkcası,neden böyle bir düşünce içersinde tuhaf yani..

yok eltımı cokk ıyı tanıyoruz eskı konularımı okursan ne demek ıstedıgımı anlarsın

kendısı cekılmez bırı,terbıyesızın onde gıdenı...

Ama bende daha 1 aylık evlıyken benım ıcınde demısl...yanı tamımak tanımamakla alakalı degıl,

olay kardeslerı uzerınde baskıcı davranıp dedıgını yaptırmaya calısmak sanırım....

Ama hakkı yok buna...bızde gorusmuyoruz ama

esımın kardesıne bu konuda bırsey soylemeye hakkı yok,zaten karısmaz da

ama kayınlardan zıyade hep gorumceler karısıyor galıba (ıyı gorumceler mutlaka var,cevremdede kardes gıbı davrananlar cok )onları tenzıh ederek soyluyorum ama,

bence eltine sende eşinde destek olun hatta eşin kardeşiyle konuşsun ona akıl versin ve hem siz hem eltinler mümkün olduğunca görümcenden uzak durun.

Back
X