görümcemin tavırlarına anlam veremiyorum

Gmznzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
220
0
26
Bursa
Arkadaslar evliyim.esimiin ailesi bizden farkli sehirde yasiyor.aramizda 12 13saatlik mesafe var.. gorumcem aksam esim evdeyken esimi arar yarim saat bazen daha fazla muhabbet ederler ama beni tlfna istemez. Selam bile gondermez bazen eminim ama esim selam gondermis gibi selami var ablamin der. Neden boyle yapiyor anlamiyorum.hatta bi keresinde bekledm yannda verir tlfnu gorumcem konusmak ister diye.istemedi ben de ciktim sonra esim ablam koniscakti ama musait degildin dedi.ben de eminim konusmak istemistir dedim.musait olmadigim zamani bekler hep dedim..esim de arada kaliyor.ablasina da bisey diyemiyor.ama ben dr ne yapacagimi sasirdim ki hep konusurm yakinlik gosteririm..nasil davranmaliyim sizce

O konuşmak istemiyorsa siz de konuşmayın :ssz:
Neden bu kadar taktınız ki kafanıza?

Bu konu o adar kafana takılıyorsa görümcenin seni telefona istemesene fırsa verme, sen görümceni ara, normal, günlük knuşmalar yap, abla sen şu yemeği çok güzel yapıyordun tarifini verir misin filan de..

Sen de konuşma o zaman bu dert değil de
Eğer her akşam arayıp yarım saat konuşuyorlarsa ben sinir olurdum.
Kardeşse kardeş ne o öyle her akşam yarım saat.
Bana vermesi gereken zamanları ona verecek kavga sebebim olur valla.
Onun dışında istemezse istemesin telefona hiç umrum olmaz..
:31:

Sen de konuşma o zaman bu dert değil de
Eğer her akşam arayıp yarım saat konuşuyorlarsa ben sinir olurdum.
Kardeşse kardeş ne o öyle her akşam yarım saat.
Bana vermesi gereken zamanları ona verecek kavga sebebim olur valla.
Onun dışında istemezse istemesin telefona hiç umrum olmaz..
:31:

Ben de ona sinir oluyorum sinirle acik yazamadim. Gorumcem gun asiri arar.ya zaten gun icinde msjlasiyolar.aksam evde esim.bide tlfnla konuusuyolar.arayip sormaya gelince konusuyorum. Gun asiri olmasa bile haftada 2 3 defa konusuruz.msjlasiriz kimi zaman. Neden yapiyor bunu.. bir de esim evlendikten sonra benjm yasadigim sehre yerlestik.bu sebepten ötUru bana tepkili sanirim.kuzenkeri gmznzl ya sinir oluyorum bizden ayirdi seni hibi laflar duyuyorum.. neden biyleler anlamiyorum yaa.. gorumcemin de ben onu hep arayip sorarken onun da nezaketen tlfna istemesi gerekmez mi? Ya da en azindan bi selam gondermesi

Bir de vakitli vakitsiz ararlar.ilk zamanlar daha coktu simdi azaldi ama hala ariyolar.11 12 hic sorun degil onlar ici

seni kıskanıyo olabilir...
bence sende eşine görümcenle alakalı bişey söyleme...
o senle konuşmak istemiyosa keyfi bilir... neden diye sorgulama...
hem böylesi daha iyi emin ol...
diğer türlü de bıktırıyolar insanı...

seni kıskanıyo olabilir...
bence sende eşine görümcenle alakalı bişey söyleme...
o senle konuşmak istemiyosa keyfi bilir... neden diye sorgulama...
hem böylesi daha iyi emin ol...
diğer türlü de bıktırıyolar insanı...

Tutamiyorum kendimi.. neden boyle davraniyor ki.

birak konusmsin daha iyi.. dua et... kardesiyle ne kadar isterse konussun...

sen de onu seviyormus gibi yap esinin yaninda/// gulumse selam soyle... merakli oldugundan degil goz boyamak icin

salla gtsin canim en iyisi konusmamak zaten inan bana

Cok sinir bozucu bi durun esinle ysrim saat konusmasi . senin yerinde olsam konusmam esimi de konusturmam hatts esinin telefonundan engelle belki mecbur kalip seni arar sende abisini telefona verme ;) sana inat ta ariyor olabilir bak idte tamamiyle bizden koparamazsin onu falan diye. cunku bu hem gorumcede hemde kayinvalidede okuyo.....

canım bn evli değilim ancak erkek arkadsımın kardeside tıpkı senın görüncen gibi.beraberken arar konusurlar yinede bizimki insaflı selam gönderir...ne güzel ayrı sehirlerdesinz işte birde burnunun dibinde olduğunu düşünsene :D bunada sükür canım bence sende hiç kaile alma bir araya geldiğinizdede ortamdakı herkese gül onunla konusma surat as :D sinirden kendini yesn bitirsin kendini

Biz de her akşam ablamla yeni sevgili gibi saatlerce konuşuyoruz , o arada evimi pırıl pırıl yapıyorum aramasa sıkılırım ben .
Eşim gelir ne konuşuyorsunuz o kadar der , havadan sudan derim çekilir.
Yani ne var bunda niye bu kadar takıyorsunuz , kavga sebebi olacak bir şey görmüyorum bunda .
Ablam da eşime slm göndermeden kapatıyor teli.
Yeni evlisiniz sanırım .Selam verdi vermedi müsaitken istedi istemedi .
Onun kardeşi senin eşin artık , senin yanın da , senin yatağın da.

Bırak adamı rahat sıkma böyle şeyler için ne eşini ne o güzel canını .

Cok sinir bozucu bi durun esinle ysrim saat konusmasi . senin yerinde olsam konusmam esimi de konusturmam hatts esinin telefonundan engelle belki mecbur kalip seni arar sende abisini telefona verme ;) sana inat ta ariyor olabilir bak idte tamamiyle bizden koparamazsin onu falan diye. cunku bu hem gorumcede hemde kayinvalidede okuyo.....

Siz ciddi misiniz?

Konu sahibi şu dediklerinizi yapsa eşi ve eşinin ailesi ile büyük kavgalar yaşayabilir...

Hem her akşam görüşmelerine sinir oluyorsunuz. Hem görümceniz size selam söylemedi, benimle görüşmedi diye sinir oluyorsunuz...

Görümce diyelim kıskanç sizin bu tavrınız ne oluyor?.

Eşinize bununla ilgili bir şey ima ettiğiniz anda kıskandığınızı düşünecektir, erkekler düz mantık yürütür...

Yapacağınız tek şey aldırmamak. Şehir dışında olan kardeşi yarım saat telefonda görüşsün çok mu? bu şekilde düşünmeye çalışın...

Son düzenleme:
amaaannnn dert bile etme değmez arada kalan eşler oluyor hep senle konuşmak istemeyenle sende konuşma çokta tın de geç valla yeter ki eşinizle huzurunuz olsun siz mutlu olun yeter kıskanıyor herhalde seni kardeşini mi paylaşamıyor ne boşveeerrrrrr o güzel kafanı değmeyen insanlara yorma bence...

Son düzenleme:
Konu ilk okunduğun da genelde konu sahiplerine hak veriliyor ama ne zaman eteğinde ki taşları dökmeye başlıyorlar , az çok anlıyor insan .
Verilen akıla bak , engelle , surat as , sinir et.
Şöyle diyen yok ara görümceni ablacım nasılsın , iyi misin bir ihtiyacın var mı misal .

ben de ilk 2 yil ozel gunlerde esimin abisi ve karisini ariyordum bir kere bile aramadilar .bende kesis o kesis simdi bayramda seyranda bile aramiyorum.kadinin annesi felc gecirdi o zaman bile aramadim.ne kadar deger verirsen o kadar karsilik gorursun.canim kanim da degil birden fazla sansi hakedecek.o yuzden gorumcen aramazsa sormazsa sormasin bosver uzak olsun yakinda olup sorun cikartacagina.yok say ilgilenme

Aynı cins gorumceden bende de var. Ararım açmaz sonra gider eşimi arar beni aramaz. Bende sizin gibi uzuluyorum ama napalim bu insanlari böyle kabul edicez. Ben artık aramıyorum sormuyorum ve çok rahatım :):51::32:

Back
X